2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
Merhabalar,

Bende Nisan annesi olacağım galiba.. Aynı zamanda da nisan çocuğuyum :) aynı ayda doğmuş olacağız allah nasip kısmet ederse.. 8 haftalık hamileyim. heyecanlıyım, korkuyorum... tüm duygularım karmakarışık ama en çokda gururluyum galiba.. rabbime şükürler olsun bize süpriz yaptı diyebilirim:) Aklımda o kadar çok soru işareti var ki, sonsuz :) Allahım tüm bebek bekleyenlere ve bana önce sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.. Allah olmayanlarada bu duyguyu yaşatsın...

bişey soracağım bilgisi olan varmı hatta doktoruma sormayı bile düşünüyorum belki komik gelebilir
mesela bişey yiyince yada bi gül falan koklayınca bi yerinize dokunmayın deniliyor bebeğin vücudunda iz olabilirmiş vs.
gerçekten varmı böyle bişey yoksa batıl inançmı:26:

gizli saklı yapınca öyle oluyormuş derler ama ne kadar doğrudur bilemiyorum.

İnşallah hayırlısı olur canım bunun için dua ediyorum. Bakalım cuma gününe genetik araştırma bölümünden randevu aldık. İçtiğin tüm ilaçları tarihleriyle getir dediler. Oraya kadar gitmişken röntgen çekildiğim hastaneye uğrayıp kaç rad verildiğini öğreneceğiz. Planlı bir gebelik olmadığı için tüm bunlar başıma geldi. İçimde heyecan kalmadı. Üstüne de çok şiddetli üşüttüm ve belimi incittim. Bu kadar kötü bir hamilelik geçirebileceğimi düşünmemiştim. Her şeyden tiksiniyorum yemek yemekten yemek yapmaktan...Umarım herşey yoluna girer

Hayırlı olsun canım, Allah tamamına erdirsin. İnşallah herşey yolunda gider bebeğini sağlıklı bir şekilde dünyaya getirirsin

batıl inançtır ya olmaz öyle şey.

Vallahi benim de bayılmışlığım var.Ben de yatarak aldırıyorum kanı. 9+1lik hamileyim bende 20sinde doktora gideceğim o zaman test yapılacakmış . Merak ediyorum büyür o zaman.

ikili test mi yapılacakmış canım? inşallah rahatlıkla kan verirsin güzel sonuçlar alırsın.

azra2206, hikayeni okurdum çok duygulandım, inşallah sağlıkla kucaklarımıza alırız canım maşallahh

hayırlı olsun canım çok sevindim adına
inşallah bana da burada insanlara umut olması için güzel şeyler anlatmak nasip olur
iki gün lekelenmem oldu sonra gittiğim bir acilde kadın bana resmen düşük yapıyormuşum muamelesinde bulundu
oysa ben daha iki gün önce 2 mm olarak bebeğimi görmüşken o göremediğini söyledi öyle işte

azra tebrik ederim seni inşallah mucizemiz devam eder kollarımıza da alırız. bende hikayemi anlatmak istiyorum. 2010 ocakta bebek istediğimize karar verdik ama cok bilmiş lik yapıp once dr a gidip bebek için elverişli olup olmadığımı kontrol ettirmek istedim kendime bir kadın doğumcu buldum, bebek istiyoruz doğal yolla korunduk diye söze başlayınca hiç kaza olmadı mı acaba bi sorun mu var diye yaklaştı konuya hormon tahlilleri istedi. fsh ı yuksek buldu, biran once bebek yapmanız lazım cok gecikmeden dedi. ben acaip strese girdim hemen klomen le tedaviye başladık ama kist oluştu tedavi iptal edildi ben başka bir dr a gittim. salak bir dr a denk geldim bana hemen tup bebek yapılması gerektiğini söyledi takip, aşilama vs. seni oyalar gec kalabilirsin dedi. yaşım 28 olmasın rağmen bana menepoza girebilirsin muamelesi yapıldı. kendimi birden bire tup bebek merkezinde buldum yuksek doz iğnelere rağmen sıfır folikül.. dunyam karardı resmen.. bana tup bebekte bile şansız çok az dediler. sonra başka bir dr a gittim bana sakin olmam gerektiğini söyledi ve klomenle aşilamalara başladık 3 negatif aşilama oldu adam tek çareniz tup bebek dedi hooop tekrar tup bebek merkezi araştırmalar falan. yine yuksek doz iğne az yumurta 1 transfer sonuç kimyasal gebelik. dinlenme sürecinde tavsiye uzerine bir dr gittim lap. ve hist. önerdi hemen kabul ettim. endometrizis teşhisi konuldu temizlendi ama yine fazla zamanın yok ikinci denemeyi yapın diye tavsiye etti. tüp bebek merkezine gittim genetik test için kan verdik 3 hafta sonra çıkacaktı sonucu o arada doğum kontrol hapı kullanmamı söyledi doktor. içimden bir ses kullanma dedi, ilk defa kalbimin sesini dinledim ve ilacı almadım. veeeee mucize bebeğim o ay oldu, kendiliğinden... idrar testi yaptığım gun genetik testin sonuçları geldi herşey normaldi çok şükür. işte benm hikayem de böle...

selam kızlaar biz geldik.. bugün doktora gittim çok şükür keseyi gördük ama kalp atışı için erkenmiş.. ultrasona göre 5hafta 6 günlük bebeğim.. yarın aç karna tekrar gidip kan vericem.. siz 4 tüp falan deyince gözüm korktu ne yalan söyliyim.. düşüp bayılmasam bari..
azra ve landarch.. öyküleriniz gerçekten mucize gibi.. ben de 4 yılın ardından artık tüp bebek tedavisini araştırmaya başladığım anda hamile kaldım.. rabbim isteyince olmayacak bir şey yok.. çok şükür.. allah isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın.. hala rüyada gibiyim..

kızlar bu arada doktorlarınız ne gibi tavsiyelerde bulundu? bana sadece kahve kola içme, baharatlı acılı yeme, kendini yorma, üzme dedi. paylaşalım mı?

hurrem tebrik ederim inşallah bebeğin güm güm lerini de duyarsın, harika bir ses.. doktorum bana bol su içmemi önerdi, ilginç ama dondurma ye bol bol dedi. sanırım mevsim itibarı ile rahatlamak için önerdi. eşim beni bunu yemio şunu yemio diye şikayet edince, canı ne istiyorsa onu yesin zaten zararlı şeylerden tiksinir dedi. keseyi görmeye gittiğimiz doktor ise bi liste vermediği kalmıştı süt yumurta ceviz badem balık mutlaka tuketeceksin demişti.

Zor günler geçirmişsin hepsi geride kaldı, İnşallah her şey yolunda gider ve sağlıklı bir şekilde bebeğine kavuşursun.

çok teşekkürler.. daha önceki bebişimin kalp atışlarını duymuştum ama maalesef düşmüştü 6 haftalıkken
inşallah bu sefer sağ salim kucağıma alırım.. hepimiz alırız..
dondurmayı hiç duymamıştım valla ilginçmiş.. süt için erken herhalde ama ben şimdiden başladım bol bol içmeye.. haftada bir de balık yerim diyorum bi aksilik olmazsa..
bu kadar özeniyoruz rabbim tamamına da erdirsin inşallah..

minoset konusunda yazdıklarından sonra ağzından bal damlıyo diyecektimki şimdi bu bitkisellerle ilgili yazdığın olmadı:))))şaka bi yana bu konularla ilgili olduğunu anladım ve daha öncki tecrübelerine dayanarak bişey sorsam ne düşünürdün?dişçim ve kadın doğumcum bugün benim dayanılmaz ağrılarıma acıdılar ve bir karara vardılar .12. haftaya kadar herhangi bir müdahele yok,ama rovamicine adlı bir antibiyotik kullanacağım iltihap kurusun diye ve minoset.şu an 7+4 üm. sen olsan kullanırmıydın bu antibiotiki.yoksa minosetle geçiştirmye çalışırmıydın ağrıları 12. haftaya kadar??

slm kızlar nasılsınız inş. benim bebeğimde nisanda doğacak beklemek çok zor geliyor siz ne durumdasınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…