2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

hoşgeldin canım nettin kız 10.000tl adamceğiz iyi bademcikle kalmış

slm kızlar nasılsınız ben bugünlerde stresliyim ya bebeğe bişey olursa ya erken doğum yaparsam yaşamazsa gibi düşüncelerle strese sokuyorum kendiminasıl atlatıcam bilemiyorum

canımm yaaa hamileliğin verdiği duygusallaık sanırım bendede oluyor zaman zaman hemen sırt üstü yatıp bebeğimi dinliyorum oda hemen burdayım diyo maşallahh şehzademe kendimi iyi hissetmeme neden

merhaba canım,geçmiş olsun..hala bu yaşta şişmesi normal mi..aldırsanız nasıl olur acaba:26:
tebriğin için sağol,erkekleri çözemedim canları isteyince çokta romantik olabiliyorlar

yok cnm ya sıkı değil aslındada yünler biraz kalın geldi..tığında ucu kalın.., zaten biterse inş. sadece beşiğin üstüne örtcem süs niyetine..
bitceni çok düşünmüyom tabi:)))) saol guzum, hamarat garıyım vesselam...

canımm yaaa hamileliğin verdiği duygusallaık sanırım bendede oluyor zaman zaman hemen sırt üstü yatıp bebeğimi dinliyorum oda hemen burdayım diyo maşallahh şehzademe kendimi iyi hissetmeme neden

hayırlısıyla sağsalim sağlıklı dünyaya geldiğini görürüz inşallah:18::18:

canım bilmiyorum ya kaçıncı haftada yaşar diye araştırırken buluyorum nette kendimi neden böyle oldum yaaa

yok yok canım aklına geldiği zaman başka şeyler düşünmeye çalış

bende şebnemden çok etkilenmiştim geçende
iki de bir bebeğimin kalbi durmuşsa diyip duruyodum...

ayy elifcan sen kimsin cnm..nisan annesimisin hiç görmedim daha önce topicde
amma verdiğin bilgiler çok yararlı oldu..çok seviyorum işte böyle tecrübeli anneleri..
bende elektronik aletleri biberonu vs. philips avent alcam zaten..çalıştığım için cnm 3 aylıkken bırakcam kuzumu
aventin biberonunu alınca bebik, anne memsinide unutmuyomuş okumuştum daha çönce..seninde tavsiyen çok süper oldu..çok teşekkürler

geçmiş olsun canım. napiyim dun gece bi petuş vardı yidigim haltı paylasıyım vicdn azabım azalsın didim. bana bakmayın kızlar su z.burnundan defolup gittiğim gun emzirme işim bitsede dusunmicem içmicem o zıkkımı cok stres ve moral bozuklugu altındayız burda hiçte sevmiyorum burayı berbat bi yer Allah kurtarsın. benim kocişte grip olunca terlemek ister kat kat giysi yorgan ben nefes alamam yaa.. bu arada nefoşcum 2 kat yorganın altına sac kurutma makinası yerine sen gir daha cok ter daha cabuk saglık :) ayh benimde kocam eve gelse dr bize yasak koysa kendimi daglara taslara vururum heralde

ten rengi de belli oluyomu renklide
babası kumral,ben esmerim...bizi ancak ten rengi kurtarır

Petuş anlatmıştı daha önce de sizinkileri de merak ettim açıkçası insan bakınca suratına benzetmeler yapıyor ister istemez :)
Hepsine 41 kere maşallah... göz rengi 32. haftada oluşuyormuş diye okumuştum bir yerde... Benim eşim sarışın renkli gözlü, kendi annem de öyle hatta üçümüzü yolda görenler beni annemin gelini sanıyorlar eşimi oğlu 6 snlik videoya aldı doktor günde en az 6-7 kez izliyorum tutamıyorum kendimi oyy bir de kucağımıza alınca ne yaparız kimbilir...

hoşgeldin canım nettin kız 10.000tl adamceğiz iyi bademcikle kalmış
erkek milletinin eccük gözünü korkutmak gerek, bu ay ev bütçesinin kontrolü bana geçti, eşim 5 ayda 5 kuruş biriktiremeyince darbe yaptım

slm kızlar nasılsınız ben bugünlerde stresliyim ya bebeğe bişey olursa ya erken doğum yaparsam yaşamazsa gibi düşüncelerle strese sokuyorum kendiminasıl atlatıcam bilemiyorum
cnm takma kafana dr'um düşük tehlikem varken, allah ömür vermişse tepinsen de tutunur, aksi taktirde ne yaparsan yap çare etmez, sen allah güzel ömür versin diye dua et demişti.
bknz:dr tavsiyesi

merhaba canım,geçmiş olsun..hala bu yaşta şişmesi normal mi..aldırsanız nasıl olur acaba:26:
tebriğin için sağol,erkekleri çözemedim canları isteyince çokta romantik olabiliyorlar
yok benim hoşuma gidiyo, şişsin ki anlayabileyim neyi kafasına takıyo neyi takmıyo.
hem allah'a şükür 3-5 saatte iyileşiyo tedavimle:94:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…