amannnn
bebemm niye şimdiden böyle stres yaptın yahu...
kıslaar "T"ünaydın, biz de geldik, sabah wc için kaltım 7'de eşim bademciklerim şişmiş dedi, canım sıkıldı ona uyuyamadım, işe gitmeye de mecburdu bugün hasta hasta kalktı gitti
ben de çok komiğim gece 3 gibi wc için kalktığımda böbreğimin ağrıdığını hissettim sabah kalktığımda yaşadığım kol omuz sırt bacak ağrısından beterdi ona dertenmedim de eşime dertlendim
dün ona 10.000 tl civarı bi bebik masraf listesi çıkardım, doğum, bakım,giysi, oda...
kendisi stres altındayken bademcikleri şişer hep, düğün üstü indiklerini görmemiştim, ordan anlayın.
ipekcim kelebekcim bak sen bu menzil gacısının gazına gelme, kendisi vicdan azabı çekip bırakma kararı almış, onun laıyla yoldan çıkma. mesela ben 2-3 günde bir eşimi içerken yakalarsan 1 ya da 2 nefes çekiyorum nefsimi bastırmam için bahanem de hava kirliliği, zaten kötü oksijen soluyorum diyorum ama bunların hepsi şeytanın oyunları
dün çocuklarda öğrenme ve algı bozuklukları ile ilgili tv'de psikiyatr konuşuyodu, çocuğun anne karnında başlayıp 2 yaşına kadar beyin gelişimi hızla devam eder sonra da ömrü billah o hıza çıkmaz bu süreçte bebeğe oksijen yollamak çok önemli nefes egzersizi, kaliteli nefes filan dedi. arada bir neyse de düzenli olarak her gün o çocuğa nikotini yollarsan oksijenle okul döneminde allah korusun dr dr gezersin dikkat bozukluğu öğrenme geriliği var diye
tebrikler canım msjı da inceden güzel vermişin
benim 33.-34. haftama denk gelcek evlilik yıldönümü (4. yıl)
ne süprüzler yapar kim bilir, en fazla sırtımı ovup ayağıma çorap giydirir heralde
kızlar ben size geçen hafta ayrıntılıya girdiğimi sölemeyi unuttum
tip aynı ben ama dudaklar baba, dr bi ara kıpraşsın diye dürttü karnımı. bizimki sağ elinin işaret parmağını sallamaya başladı, dr da ben de güldük. kızdı dedim, evet hareket çekiyo bana dedi
menzil bakıyorum cigara mevzu ile ilgili yorumları accayip aşırtıyon
ben %99.9 gelirdim ama dedim ya eşimin bademcikler balon olmuş 1-2 saate gelir yatar bakmam lazım ona.
ballı ıhlamur, nanae limon tavuk suyuna çorba bi de saç kurutma makinası eşliğinde 2 kat yorgan altında kalın pijamayla terletcem. accayip işe yarıyo
iyilik mi yapıyon işkence mi anlamıyom ama işe yarıyo diyo her seferinde de
slm kızlar nasılsınız ben bugünlerde stresliyim ya bebeğe bişey olursa ya erken doğum yaparsam yaşamazsa gibi düşüncelerle strese sokuyorum kendiminasıl atlatıcam bilemiyorum
kıslaar "T"ünaydın, biz de geldik, sabah wc için kaltım 7'de eşim bademciklerim şişmiş dedi, canım sıkıldı ona uyuyamadım, işe gitmeye de mecburdu bugün hasta hasta kalktı gitti
ben de çok komiğim gece 3 gibi wc için kalktığımda böbreğimin ağrıdığını hissettim sabah kalktığımda yaşadığım kol omuz sırt bacak ağrısından beterdi ona dertenmedim de eşime dertlendim
dün ona 10.000 tl civarı bi bebik masraf listesi çıkardım, doğum, bakım,giysi, oda...
kendisi stres altındayken bademcikleri şişer hep, düğün üstü indiklerini görmemiştim, ordan anlayın.
ne süprüzler yapar kim bilir, en fazla sırtımı ovup ayağıma çorap giydirir heralde
peeetuuşşşş kızz petuşşşşş battaniyen cok guzel olmuş rengi falan cok guzel gorunuyo ama sıkı mı öruyosun? sanki sert gibi geldi bana nasıl yumusak mı? sertse yolun basındayken sök biraz gevsek ör canım.
canımm yaaa hamileliğin verdiği duygusallaık sanırım bendede oluyor zaman zaman hemen sırt üstü yatıp bebeğimi dinliyorum oda hemen burdayım diyo maşallahh şehzademe kendimi iyi hissetmeme neden
canım bilmiyorum ya kaçıncı haftada yaşar diye araştırırken buluyorum nette kendimi neden böyle oldum yaaa
anne sütü alan bebekler çok sık hasta olmuyor. çok pahalı bir ateş ölçere gerk var mı bilmiyorum. ama uzun zaman kullnılacağı icin makul olabilir.
buhar makinası olsa da olur olmasa da. her doktor onermiyor.
sterilazator mutlaka lazım. sutte cok kolay bakteri urer. bu yuzden bebegin agzina ilk 6 ay giren her sey sterilize edilmeli: biberon, emzik, dislik, kasik, bardak her sey.... kaynatmakla olacak is degil. o kadar isin arasinda tencereye su koy, bekle kaynasin, hic pratiik degil. evde baska hareketli cocuk varsa cok da tehlikeli. avent'in bir modeli var, icindekileri 6 dk.da sterilize ediyor ve 24 saat steril tutuyor. allahım nasıl işime yaramıştı benim anlatamam. buydu: Philips - Dijital Buharlı Sterilizatör 220-240V - SCF276/42 - Sterilizasyon cihazları - Beslemeye hazırlık - Anne ve çocuk bakımı
biberonu da avent almistim ben. yenidogan uclu olandan ve kolik azaltandan. havayı bebegin midesi yerine biberona yolluyor. anne memesine benzedigi icin bebek memeyi emer gibi cekiyor. hem kolaya alismiyor hem de biberon - meme karisikligi yasamiyor. simdi kizlar icin pembe, erkekler icin mavi biberonlari var, cok seker. buradan inceleyebilirsin:Philips - Biberonlar - Anne ve çocuk bakımı - Biberonla besleme
hayırlısıyla sağsalim sağlıklı dünyaya geldiğini görürüz inşallah:18::18:
yok yok canım aklına geldiği zaman başka şeyler düşünmeye çalış
bende şebnemden çok etkilenmiştim geçende
iki de bir bebeğimin kalbi durmuşsa diyip duruyodum...
çokkkk başım ağrıyorrr
canımmm geçmiş olsun yaa benimde çok sık ağrıyo başım parol içiyorum hemen bi tane kesmiyo ama hafifletiyo
ipekcim kelebekcim bak sen bu menzil gacısının gazına gelme, kendisi vicdan azabı çekip bırakma kararı almış, onun laıyla yoldan çıkma. mesela ben 2-3 günde bir eşimi içerken yakalarsan 1 ya da 2 nefes çekiyorum nefsimi bastırmam için bahanem de hava kirliliği, zaten kötü oksijen soluyorum diyorum ama bunların hepsi şeytanın oyunları
dün çocuklarda öğrenme ve algı bozuklukları ile ilgili tv'de psikiyatr konuşuyodu, çocuğun anne karnında başlayıp 2 yaşına kadar beyin gelişimi hızla devam eder sonra da ömrü billah o hıza çıkmaz bu süreçte bebeğe oksijen yollamak çok önemli nefes egzersizi, kaliteli nefes filan dedi. arada bir neyse de düzenli olarak her gün o çocuğa nikotini yollarsan oksijenle okul döneminde allah korusun dr dr gezersin dikkat bozukluğu öğrenme geriliği var diye
tip aynı ben ama dudaklar baba, dr bi ara kıpraşsın diye dürttü karnımı. bizimki sağ elinin işaret parmağını sallamaya başladı, dr da ben de güldük. kızdı dedim, evet hareket çekiyo bana dedi
ben %99.9 gelirdim ama dedim ya eşimin bademcikler balon olmuş 1-2 saate gelir yatar bakmam lazım ona.
ballı ıhlamur, nanae limon tavuk suyuna çorba bi de saç kurutma makinası eşliğinde 2 kat yorgan altında kalın pijamayla terletcem. accayip işe yarıyo
ten rengi de belli oluyomu renklide
babası kumral,ben esmerim...bizi ancak ten rengi kurtarır
ben hep renkli gidiorum..16. haftada babasına çok benzetmiştik..19 haftada bana çok benzettik..22. de çok anlayamadık eli hep yüzündeydi..
ama bi kare vardı ki eşimle göz göz e geldik aynı annemmmmmmmm:))
karma bişi olcak sanırım, ama bariz bi dudak var bizim kızımızda, bildiğin silikonlu bi dudak...zaten beklioduk, şaırmadık:))
karabiberimiz bizim yaaa
çokkkk başım ağrıyorrr
Lora Nikah Şekeri / Mutlulugun Adresi...
bebek şekeri hakkında fikriniz olsun kızlar
benim şu çook hoşuma gitti Ürün No: 33848 - Bebek Şekeri » Hoşgeldin Bebek
erkek milletinin eccük gözünü korkutmak gerek, bu ay ev bütçesinin kontrolü bana geçti, eşim 5 ayda 5 kuruş biriktiremeyince darbe yaptımhoşgeldin canım nettin kız 10.000tl adamceğiz iyi bademcikle kalmış
cnm takma kafana dr'um düşük tehlikem varken, allah ömür vermişse tepinsen de tutunur, aksi taktirde ne yaparsan yap çare etmez, sen allah güzel ömür versin diye dua et demişti.slm kızlar nasılsınız ben bugünlerde stresliyim ya bebeğe bişey olursa ya erken doğum yaparsam yaşamazsa gibi düşüncelerle strese sokuyorum kendiminasıl atlatıcam bilemiyorum
yok benim hoşuma gidiyo, şişsin ki anlayabileyim neyi kafasına takıyo neyi takmıyo.merhaba canım,geçmiş olsun..hala bu yaşta şişmesi normal mi..aldırsanız nasıl olur acaba:26:
tebriğin için sağol,erkekleri çözemedim canları isteyince çokta romantik olabiliyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?