erkek milletinin eccük gözünü korkutmak gerek, bu ay ev bütçesinin kontrolü bana geçti, eşim 5 ayda 5 kuruş biriktiremeyince darbe yaptım
cnm takma kafana dr'um düşük tehlikem varken, allah ömür vermişse tepinsen de tutunur, aksi taktirde ne yaparsan yap çare etmez, sen allah güzel ömür versin diye dua et demişti.
bknz:dr tavsiyesi
yok benim hoşuma gidiyo, şişsin ki anlayabileyim neyi kafasına takıyo neyi takmıyo.
hem allah'a şükür 3-5 saatte iyileşiyo tedavimle:94:
mrblar kızlar sonunda burayada yazabıldım:))
son surat kaynatıyosunuz maşallah maşallah
ben bı haftadır ev temızlıyorum hala bıtrmiş değilim bugun tetenoz aşımı oldum kan ve ıdrar tahlılı verdim sağlık ocagına bırazdan sonuç almaya gidicem...
dr un kartını kaybettım arayıpta randevu alamıyorum nette sıtesıne gırlmıyo kaldım bugunde
sizler nasılsınız keyıfler nasılllllll?????
Lora Nikah Şekeri / Mutlulugun Adresi...
bebek şekeri hakkında fikriniz olsun kızlar
benim şu çook hoşuma gitti Ürün No: 33848 - Bebek Şekeri » Hoşgeldin Bebek
ben bı haftadır ev temızlıyorum hala bıtrmiş değilim bugun tetenoz aşımı oldum kan ve ıdrar tahlılı verdim sağlık ocagına bırazdan sonuç almaya gidicem...
dr un kartını kaybettım arayıpta randevu alamıyorum nette sıtesıne gırlmıyo kaldım bugunde
çok pahalı nan bunlar ellerimle örerim ben oğluşumun şekerlerini inşallahh
yok benim hoşuma gidiyo, şişsin ki anlayabileyim neyi kafasına takıyo neyi takmıyo.
hem allah'a şükür 3-5 saatte iyileşiyo tedavimle:94:
ucuzuda var balım,ama sen yapabiliyosan yap tabe..benim gözüm pek yemio
50 ad yeter sanırım,zaten bebek doğsun öyle verilir spariş doğum tarihi ve ismi yazılcak
züpermiş yöntemi...ben nassı anlıcam,şişen biyeri yok..bazı haller hariç tabee
sağolasın cnm ya kanda düşüklük yada idrarda bıs orun çıkıcak gıbıme gelıyo ağrılarım var çunkıhoşgeldin cicim inşallahh sorunsuz çıkar sonuçların
hoşgeldin canım. ne guzel temizlik yapabiliyosun gıccımı kaldıracak halim yok iş konusunda :) sen nasılsın nasıl gidiyo bebişle? kolunda agrı yaptı mı aşı? beni resmen yamulttu kolum sarılı gezdim cildimin aşıya karsı alerjisi varmıs.
kuzum çok güzel de çok pahalı.. bunların da adresi eminönüymüş.. iş yerinde şefim yaptırdı daha geçen hafta..
bebek ayakkabısı biçiminde ve 100 tane bebek şekeri..
kapıya asılan hoşgeldin bebeğim yazılı devasa kapı süsü..
süslü mü süslü bebek şekerlerini koymak için bebek sepeti..
bi şey daha vardı ama hatırlayamadım.. hepsi 160 liraymış..
ve nette gördüğümüüz bütün modeller de varmış..
bebem korktu kahkahamdan
sevdoşşşş
hoşgeldinn canım,iyi gezdinmi
bizimde işimiz ne işte wakit ölsünde biran evvel doğuralm
ucuzuda var balım,ama sen yapabiliyosan yap tabe..benim gözüm pek yemio
50 ad yeter sanırım,zaten bebek doğsun öyle verilir spariş doğum tarihi ve ismi yazılcak
züpermiş yöntemi...ben nassı anlıcam,şişen biyeri yok..bazı haller hariç tabee
hmm..100 tane iyiymiş..bizde gitsek eminönünede doğumdan sonra nasıl giderim ki
benim beğenmem lazım böle şeyleri yoksa sinmez eşimin de benimde içimize
öyle amaaa
slm kızlar biz de yeni geldik okuldan muhabbet ilerlemeden girelim dedik ortasına:)) ya benim kullandığım antibiyotik mantar yaptı yine. doktorum demişti ve fitil vermişti yaparsa kullan dedi. yeşil parça parça akıntım ve kaşıntım var. artk ne yapacağımı şaşrdm ben ya. çok ilaç aldm bu aralar çok korkuyorum bebeğim etkkilnecek diye.. tuvalete kaynamış su koyuyorum artık kendime bakalım fark edecekmi((
hb tatlım daha çok var kızzz
anammm çatı kemıklerim çok ağrıyo benım yaaaa
neyse ben kaçim yıne gelırım sağlık ocagına çıkıcam öpüldünüzz herbıyernızden
biri görse şu halimi bu karı manyak kendi kendine ne gülüyo kahkaha ile der heralde delümmm
geçmiş olsun canım travazol sürüyorum kaşıntım olunca ben bide sirkeli suyla yıkıyorum iyi geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?