2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

çok enteresan ya... ozaman hiçbir şeye dokunamayacak mıyız?
başka bir detay vardır belki Ne bilim belki gizli saklı dokunmuşlardırda ondan olmuştur.:26:

çok enteresan ya... ozaman hiçbir şeye dokunamayacak mıyız?
başka bir detay vardır belki Ne bilim belki gizli saklı dokunmuşlardırda ondan olmuştur.:26:

babaannemi bilemicemde teyzem narı gözümüzün önünde perçaladı walla diğer yandan eşi,min yakını da inanmıyormuş bu olaya ve ciğeri doğrayıp denemek için görünmeyen bi yer olsun die göğüsünü ellemiş oğlunda da çıkmış valla ciğer lekesi amann ha dikkat edin bunun örneği çok doğum lekesi derler ama anneyle alakası kesin vardır...hatta teyzemin yüzüne sıçradığında annem ona canım inşallah bebeğinde çıkmaz demişti neyseki omuzunda nar çıktı kuzenimin yüzünde değil..nar zamanı kızarır hemde

ayyyyyyy ciddimisin ben hamileliğimi ilk öğrendiğim zamanlar eşime ciğer yapmıştım onuda minik minik doğramıştım inşallah bi yerime sürmemişimdir yaaaaa çok üzüldümmmmm:85::85::85::85:

ayyyyyyy ciddimisin ben hamileliğimi ilk öğrendiğim zamanlar eşime ciğer yapmıştım onuda minik minik doğramıştım inşallah bi yerime sürmemişimdir yaaaaa çok üzüldümmmmm:85::85::85::85:

evet canım inşallah biyerine elini sürmediysen bişi olmaz
büyükler daha iyi bilir böle şeyleri sor ailedeki büyüklere bilen vardır mutlaka

Son düzenleme:
bende bu konulara çok takılır oldum sanki birşey canım çekecek onu yiyemezsem çocukta çıkacak diye çok düşünmeye başladım. bayramı köyde geçirdik eşimle komşunun bahçesinin önünden geçerken erik ağacı gördü eşim eriklere bak ne güzel falan derken kopardı bi tane. o an benimde canım çekti yerken ver bi kere ısırayım dedim ayy anam nerden ısırdım 2 saat boğazımda kaldı sanki ufacık erik sonra öyle pişman oldum ki.
anneme söledim o da bana kızdı sen başkasının bahçesinden bişe koparılıp yenmeyeceğini bilmiyormusun üstelik hamilesin dedi. allahtan babaannem sölemiş de kadın helal etmiş yoksa vicdan azabından ne olurdum bilmiyorumm.
kızlar sizde dikkat edin. ben yaptım sakın siz yapmayın öle şeyler..

evett yaaa canınız bişi çekerse ya gidip sahibinden isteyin yada gidip en güzeli manavdan marketten alın kızlarr

seLam cici anneLer nasıLsınız konuyu takip edemiyorum artık fazLa Liste kaLabaLıkLaşmış daha önce gördüğüm kimseyide göremiyorum

benimde yengem kuzenime hamileyken gül koklamış sonra bacağını kaşımış şimdi kızının bacagında poposuna kadar kırmızılık var gül şeklinde değil ama gül gibi pembe .. çok kötü ya ben elimden geldiğince dikkat etmeye çalısıyom ama umarım basarılı oluyorumdur..

selam kızlar.malesef bende geçen hafta gül kokladım.bari koksaydı:).şimdi bebişimin yüzünden gül mü çıkacak yaaa

ben de hep kola içmek istiyorum beni çok rahatlatıyor ama eşim kzıyor zararlı diye bazen ona çaktırmadan içiyorum

bende hiçbişeyden tat alamıyorum midem bulanmıyor şükür ama canım hiçbirşey istemiyor..kendimi zorlayarak yemeye çalışıyorum işte. Tuzlu ve ekşi iyi geliyor ama hep aynı şeyleri yersemde bıkıyorum gözüm görmek istemiyor bir daha.. Bir de uykuya düştümiyice okuldan bir geliyorum uyu uyu uyanmak bilmiyorum valla Allahım kocişime sabır versin

bende oyle durumdayim kizlar hic bisey yemek istemiyorum,,, ne yesem mecburiyetten tat alsam bari. ama cok sukur bulantim olmuyo... bulanti cok zor ilk kizimda bende bulanti yasadim. allah hepimize kolayli versin... ne kadar zorlansakta herseye deger o minik melekler.....

merhaba kızlar bende aranıza yeni katıldım. 13 nisan tahmini doğum tarihim. 6. haftadan beri sürekli bulantı. akşamları biraz kendime geliyorum. gece de yatamıyorum. şu 3 ayı bir atlatsam inşallah geçecek. kızımda böyle olmamıştı. acaba cinsiyeti mi farklı. gönlümden erkek geçiyor. herşeyin hayırlısı. sağlıklı olsunda. hepimize kolay gelsin. zor bir süreç. zor olduğu kadar da heyecanlı.

Ayyy kizlar bende gul kokladim yaa isparta guluymus cok guzel kokuyordu hatta gece de ruyamda gul kokusu duydum bolbol
Simdi bebisimde gul filan olmasin yuzunde filan :18:

ben de hep kola içmek istiyorum beni çok rahatlatıyor ama eşim kzıyor zararlı diye bazen ona çaktırmadan içiyorum

Kola yerine soda içersen hem senin hem de bebeğin için daha hayırlı olur canım...
O da kesmezse bari gazoz içiver, kesinlikle koladan daha az zararlıdır...
Yeter ki kola içme...
Tabi ki tercih senin...

gunaydıınn..

bu sabah çok iyiyim maşallah bulantım fala olmadı pek. gün günü tutmuyor işte...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…