ben bu hamileliğin seyriyle cinsiyeti tahmin etmelerini çok saçma buluyorum çünkü bu bünyeyle alakalı çocuğun cinsiyeti nasıl babasının kilosunu etkilermiş ki
ama şunları çok kişide gördüm..
eline yüzüne nar sıçratıp çocuğunda çıkan,teyzem
gül koklayıp halamın yüzünü mahveden,babaannem
ciğer elleyip eliylede göğüsünü kaşıyıp hamileyken salak bir deneme yaparak çocuğunun vücudunda leke olmasına neden olan eşimin bir yakını
bunun gibi daha çok var
mesela bazı anneler tabuk derisine dokunduklarında çocuğun derisi pütür pütür olur diye duymuştum ama görmedim bunlara dikkat edin bence kızlar
çok enteresan ya... ozaman hiçbir şeye dokunamayacak mıyız?
başka bir detay vardır belki Ne bilim belki gizli saklı dokunmuşlardırda ondan olmuştur.:26:
ben bu hamileliğin seyriyle cinsiyeti tahmin etmelerini çok saçma buluyorum çünkü bu bünyeyle alakalı çocuğun cinsiyeti nasıl babasının kilosunu etkilermiş ki
ama şunları çok kişide gördüm..
eline yüzüne nar sıçratıp çocuğunda çıkan,teyzem
gül koklayıp halamın yüzünü mahveden,babaannem
ciğer elleyip eliylede göğüsünü kaşıyıp hamileyken salak bir deneme yaparak çocuğunun vücudunda leke olmasına neden olan eşimin bir yakını
bunun gibi daha çok var
mesela bazı anneler tabuk derisine dokunduklarında çocuğun derisi pütür pütür olur diye duymuştum ama görmedim bunlara dikkat edin bence kızlar
ayyyyyyy ciddimisin ben hamileliğimi ilk öğrendiğim zamanlar eşime ciğer yapmıştım onuda minik minik doğramıştıminşallah bi yerime sürmemişimdir yaaaaa çok üzüldümmmmm:85::85::85::85:
evet canım inşallah biyerine elini sürmediysen bişi olmaz
bende bu konulara çok takılır oldum sanki birşey canım çekecek onu yiyemezsem çocukta çıkacak diye çok düşünmeye başladım. bayramı köyde geçirdik eşimle komşunun bahçesinin önünden geçerken erik ağacı gördü eşim eriklere bak ne güzel falan derken kopardı bi tane. o an benimde canım çekti yerken ver bi kere ısırayım dedim ayy anam nerden ısırdım 2 saat boğazımda kaldı sanki ufacık erik sonra öyle pişman oldum ki.
anneme söledim o da bana kızdı sen başkasının bahçesinden bişe koparılıp yenmeyeceğini bilmiyormusun üstelik hamilesin dedi. allahtan babaannem sölemiş de kadın helal etmiş yoksa vicdan azabından ne olurdum bilmiyorumm.
kızlar sizde dikkat edin. ben yaptım sakın siz yapmayın öle şeyler..
selam kızlar.malesef bende geçen hafta gül kokladım.bari koksaydı:).şimdi bebişimin yüzünden gül mü çıkacak yaaa
ben 3 haftadır bezdımmm..ancak aksamları su içebiliyorum..herseyin tadını unuttum alamıyorum yesemde içsemde ....sabır dıolar bı de canımaynen bu vaziyetteyim bende tık tık atıyor....bii de 3 aya kadar cola da bulantıyı bastırıyor 3 aydan sonra bulanta gecer inşllh içmemen lazım
ben de hep kola içmek istiyorum beni çok rahatlatıyor ama eşim kzıyor zararlı diye bazen ona çaktırmadan içiyorum
gunaydıınn..
bu sabah çok iyiyim maşallah bulantım fala olmadı pek. gün günü tutmuyor işte...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?