bune boyle ya artik doktorlarada guvenemicez galiba..... eger kendi doktoruna gozukmesen tekrar bebeginden olacakmissin gecmis olsun sana ... allah bebislerimizesaglik versin...
ay canım inşallah sağlıkla kucağımıza da alırız
bayram tatili filan derken kendi doktoruma ulaşamadım ulaşsaydım zaten böyle olmazdı neyse bunun da yaşanması gerekiyormuş galiba
çok şükür şimdi sağlıklı ve benimle ya mutluyum
Allah kimseyi boynu bükük bırakmasın
AMIN cnm amınnn doktoruna soyle acil durumlarda sıze ulaaşabilecegim lutfen bir numara verin bana alternatif dıe...cunku ilerleyen aylarda ozell,kle son ayarda cok gorusmemiz gerekecek..telefonu kapalıysa bıle msj at mutlaka
alışveriş merkezlerindeki geçince öten makineye(adını unuttum :) ) dikkat ediyormusunuz. ben geçen unutup geçtim:18:
sanırım geçmememiz gerekiyor dimi
geçen gün alışverişmerkezine gittiğimde geçmedim ben HAMİLEYİM dedim nasıl bir gurur nasıl bı kabarma bi havalar bi havalarçok hoşuma gitti
merhabalarrbiz de geçmiyoruz onlardan aynen ben de gururla yandan geçiyorum
öğlen ne yiyeceksiniz kızlarrr
benim gibi çalışan arkadaşlarım ne yemeyi düşünüyorsunuz mideniz kabul ederse tabii:97:
şuan gurul gurul karnımm
bebişim acıkmış
bizim şirkette yemekhane var çok güzel yemekleri. menude ne olduğunu söylemeyeyim şimdi belki birilerinin canı çeker..
canım kendini öyle aç bırakma bu saate kadar bişiler atıştır enazından
az önce bi sitede denk geldim. doğru acaba ben içiyorum folic asit hep, içmemek mi lazım. aşağıya yapıştırdım
8. GEBELİK HAFTASI
Folik asit takviyesi almaya devam ediyorsanız bu haftadan itibaren bu takviyenin artık gerekli olmadığını bilin. Folik asit, doktorunuz tarafından size nöral tüp adı verilen yapının oluşmasına takviye amacıyla verilmiştir. Bebeğin beyin ve omuriliğinin yerleştiği kemik kanal, yani nöral tüp bu haftada çoktan gelişimini tamamlamıştır.
Mrb arkadaslar bana yardmcı olursanz sevınırm suan 5+6 faln hamıleyım kesemızı doktr gecen hafata gordu fakat henuz daha bende hamılelık belırtsı olan kusma bas donmesı vs gb belırtıler yoktr benm gbı olan arkadslrmz varsa yazarlarsa cok memnun olcam sadece asrı bır gogs agrm var bırde kese olustktan sonra kanamaylamı dusurulr bebk yoksa kurtajlamı alınr beebgmn kesesı 4.6mm dı geecn hafta 2 hafta snrada kalbı atymu dye cagrdı doktrmz ama ben mayısta kımyasal gecrdm dye elım yuregmde benm gbı olpta hamıleelıgı devam eden arkaslarmız varmı
Merhaba bayanlar,
Yarın araştırma hastanesinde randevum var şimdiden strese girdim. Her hamile bayan bebeğine zarar gelmesinden korkar ve zarar verecek durumlardan kaçınır. Hatta bu bazen takıntı boyutuna bile gelebiliyor, çok basit şeylerden bile endişe duyabiliyoruz. Çok korkuyorum ve bu yüzden kendimi suçluyorum. Keşke ihtimalleri göz önünde bulundurup öyle hareket etseydim. Ama henüz hiçbir hamilelik belirtisi yoktu. Yarın doktorlar nasıl yorum yapacaklar? Kullandığım 5-6 çeşit ilaç vardı ve çoğunluğu C üstü. Sonra boyun ve ense röntgeni...
Hadi bebeğim şimdi ultrasyonlarda sağlıklı gibi kalbi atmaya başlamış ama doğduktan sonra ya zekasında ya da bedensel gelişiminde bir problem olur mu diye çok korkuyorum. Allah'ım hepimiz için hayırlısını versin. Ne zaman özürlü bir çocuk görsem vicdanım daha kötü oluyor. Allah korusun.
kolayı butun hamileliğin boyunca içmeni kımse onermiyor ztn....ilk 3 ay bebek birikimden faydalanyor ..mide bulantıları asagı yukarı 3 aydan sonra kesiliyor..bu sure içinde fazla olmamak sartıyla kolanın mıde bulantısını kestigini içilebilirliği soyleniyor...soda daha zararlı maden suyu demek istedin herhalde ..gazoz da camlıca uludagın iyi gelebiliyor..
az önce bi sitede denk geldim. doğru acaba ben içiyorum folic asit hep, içmemek mi lazım. aşağıya yapıştırdım
8. GEBELİK HAFTASI
Folik asit takviyesi almaya devam ediyorsanız bu haftadan itibaren bu takviyenin artık gerekli olmadığını bilin. Folik asit, doktorunuz tarafından size nöral tüp adı verilen yapının oluşmasına takviye amacıyla verilmiştir. Bebeğin beyin ve omuriliğinin yerleştiği kemik kanal, yani nöral tüp bu haftada çoktan gelişimini tamamlamıştır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?