benimde midem bomboş ama canım hiç birşey istemiyor ne yiyeceğim ben. moş midede rahatsız ediyor mide bulantısı yapıyor
benimsa sabahları canım hiçbirşey yemek istemiyor. ama boş mide ile durmakta iyi değil. ben bu sabah bebe biskuvısı yedim
günaydınnn
benimde midem çok kötü dünden beri çok açım ama hiçbirşey yemek istemıyorum napıcaz aç aç bişeyler yememeiz lazım :96:
ohh ne güzel afiyet olsun vitamin olsun bebişine:))
bende mecbur domates yedim tuzlu şeyleri biraz daha rahat yiyebiliyorum
senin bebişinede afiyet şeker olsun vitamin olsun canım ne güzel bak sabah sabah vitamin almış, yarasın inş....
domates peyniri ekmek arasında yemeyi çok seviyordum normaldede şimdi daha çok seviyorum istiyorum.ama ofisim biraz kalabalık ve şuan hamile olduğumu bilenler sayılı olduğu için göze batacak şeyler yapmamaya çalışıyorum.
saat 10 gibi 11 gibi nasıl acıkıyorum nasıl yiyiyorum ben bile kendime şaşırıyorum. kesin ben çok kilo alıcam:26:
kızlar günaydın bende 2 gün başağrısından duramadım hastaneye gittik doktor parol verdi Henüz ailemin yanında tatildeyiz Bugün evimize dönüyoruz Kendi doktorumdan randevu aldım Mide kazınmamın yanında mide yanmam başladı Bazen yediklerimi kusuyorum ama öyle aşırı bulantım yok Halsizlik var o kadar da olsun artık diyorum Bakalım minik tırtılımız ne alemde dua edin nolur iyi olsun
sağol canım
kalabalıklığında o kısmı zor ben rahatım Allahtan ofiste 3 kişiyiz onlarda biliyor
işyerine ne zaman bildirmeyi düşünüyosun canım. yani insan kaynaklarına falan. izin işi için malum 4 ay ofiste olamayacağız yerimize birileri gelecek büyük ihtimal..
kilo kısmı evetbenimde vücudum kilo almaya müsait..iştahım açılırsa bende duba gibi olurum sanırımbide çok tuzlu yiyorum şişersem vay halime:83::83::83::83::83::83::83::83:
3 aylık olayım diye bekliyorum, ondan sonra bildireceğim bende.
ben daha işe yeni girdim, hemende hamile kalmışımbizimki biraz supriz oldu da bize kalsa nezamanolurdu onuda bilmiyorum nasip kısmetmiş allahım bizleride mahrum etmedi. o yüzden söylemekte tedirginim biraz işten çıkartabilirler diye haklarımdan yararlanmak istiyorum. aslında yedeğim olmadığı için çıkartmayabilirlerde, ama hemen hamile kalmak olur mu die çıkartabilirlerde bilemiyorum yani hayırlısı artık...
Kola yerine soda içersen hem senin hem de bebeğin için daha hayırlı olur canım...
O da kesmezse bari gazoz içiver, kesinlikle koladan daha az zararlıdır...
Yeter ki kola içme...
Tabi ki tercih senin...
selam kızlarr ben de geldim hatırlıyormusunuz bilmiyorum ama bebeğimi daha önce görmüşken daha sonra görememişlerdi
sorun var diye beni çok korkutmuşlardı ama çok şükür bebeğimi bulduk gizlenmiş sadece kalbi de atıyormuş çok mutlu oldum
bu arada benim geç döllenme olduğu için nisan annesi mi mayıs annesimi daha pek beli değil inşallah doktorcuğum 10 gün sonra tarih verelim dedi
cnm hayırlı olsun ben anlayamadım gorup sonra nasıl kaybolmus bebek alla alla bıraz anlatabilir misiniz yasadıgın süreci?
lekelenmem oldu ama aktif kanamam yokmuş hastaneye gittik geçen hafta bebiş ordaydı yolk sac vardı daha küçük kalp atımı 1 hafta 10 sonra olur dediler ok dedim çıktım
3 gün sonra tekrar lekelenme oldu başka bir acile gittik bu sefer demez mi yolk sac yok bebek yok kese bozulmuş başımdan kaynar su döküldü kürtaj yaparız iki gün sonra tekrar bakalım belki direk yatışa alırız filan bi felaket tellallığı ki sorma öldüm öldüm dirildim şu birkaç gün
sonra kendi doktorumu aradım filan dün ona gittim kese de var yolk sac da bebek de kalp atımıda ama daha küçük bir bebek ama sağlıklı bir gebelik korkma dedi rahatladık teyzesi
öyle işte son bikaç gün işkenceydi
lekelenmem oldu ama aktif kanamam yokmuş hastaneye gittik geçen hafta bebiş ordaydı yolk sac vardı daha küçük kalp atımı 1 hafta 10 sonra olur dediler ok dedim çıktım
3 gün sonra tekrar lekelenme oldu başka bir acile gittik bu sefer demez mi yolk sac yok bebek yok kese bozulmuş başımdan kaynar su döküldü kürtaj yaparız iki gün sonra tekrar bakalım belki direk yatışa alırız filan bi felaket tellallığı ki sorma öldüm öldüm dirildim şu birkaç gün
sonra kendi doktorumu aradım filan dün ona gittim kese de var yolk sac da bebek de kalp atımıda ama daha küçük bir bebek ama sağlıklı bir gebelik korkma dedi rahatladık teyzesi
öyle işte son bikaç gün işkenceydi
ahh cnm ya ilk basta kendi doktoruna gidip gelseydin keske neyse bak sana tavsiyem bende 2 bebeğimi kaybettim ...cok kendimi ve etrafı dınlıyordum...arastırdık sebebini bulduk onlemlerini aldık gerisini allaha bırakacam bu sefer dedimmm dusun dusun hayatımı ve etrafımdakı insanları eşim ozellikle zindan ediyorum...kendini takip et doktorunu dınle cok soru sorma etrafa oylemi boylemı dıe coook soru var cunku 9 ay gecmıcek oyle yaparsak....ya doktorlarda ilk 3 ay tecrubelerine dayanarak yorumlar yapıolar ilk 3 ayımız bıraz sorunlu gebelikse belirsiz kalıyorlar ben onu gordum yaniii....eee hadi bakalım annesi hayırlısıyla tamamnı erdiririz hep beraber...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?