herkese selam benimde tahmini nisan 15 den sonra meleğim gelecek :)
suan 8 hafta 1 günlük hamileyim. inşallah sağlıkla sıhhatle kucaklarımıza alırız...
Maşallah maaaşallah büyümüş artık :) :) kaç haftalıksın?
ben bayramdan önce gittiğimde yani 7 haftalıkken 1cm falandı kalp atışları 154tü. bu hafta tekrar gideceğim kontrollere bakalım ne kadar büyümüş ufaklık :)
doktor artık testlerede başlarız dedi. Testlere başlayan var mı acaba aranızda?
canımm seni bazı topiklerden hatırlıyorumm
hatta yazışmıştık bi aralarr. bebek beklediğini biliyorum..çokkk sevindim adına Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhh
ewet seninle konusmustuk :) ewet uzun zaman bebek bekledim ama geldi mercimeğim işte :) sende mi bebek bekliyorsun? sağol Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.
kızlar birde bişey soracağım
bulunduğunuz yerdeki sağlık ocağına kayıt yaptırdınızmı.. yaptırmakmı gerekiyormuş sanırım.. bide aşı falan vurulmamız gerekiyor sanırım. bilgisi olan varmı
evet canım yaptırman gerkeiyor.4-5 aylar arası tetanoz aşısı yapıcaklar.ama 3.ayda yaptırabilirsin kaydını.çünkü o zaman tahlil sonuçlarını dr verdiklerini istiyor kayıt yapıyorlar sonrada her ay gidiyorsun kontrollere.
bulunduğunuz yerdeki sağlık ocağına kayıt yaptırdınızmı.. yaptırmakmı gerekiyormuş sanırım.. bide aşı falan vurulmamız gerekiyor sanırım. bilgisi olan varmı
evet canım bende bekliyorum Rabbim banada nasip etti şükür :))
sağlıkla kucağımıza almayıda nasip etsin inşallah
cumartesi doktora gidiceğim ondan sonra gideyim kaydımı yaptırayım bendeevet canım ben yaptırdım yaptırılıyor evet aşı için beni 4. ayda çağırdılar sizede öyle yaparlar
aminnn cnm seninki ne kadarlık oldu?
8.haftamıza girdik bugün canım
hadi ya benim hiç fikrim yok ne dicez sağlık ocagına gidip? durup dururken mi gidicez..
cumartesi doktora gidiceğim ondan sonra gideyim kaydımı yaptırayım bende
evet gidip kayıt yaptırıyomuşsun gebe olarak
kilo kontrolünü falan yapıyolarmış.birde gebelikte yapılması gereken aşılar varmış onları yapıyolarmış bildiğim kadarıyla
özeldede olur ama ekstra ücret alırlar sanırım aşılar için yinede bir sorarsınbu aşılar sağlık ocağındamı oluyomuş sadece özelde yaptıramıyomuyuz ben çalışıyorum hiç vaktim olmuyo sağlık ocağına gitmeye kontrollerede akşam gidebiliyorum
ee doktorlar söylemiyormu bunları? sağlık ocagı şartmıymış? doktor söyler herhalde...
benim bulantılarım sadece sabah kalktıgımda 5 10 dk oluyor yemek yiyorum hemen geçiyor.. onun dısında midem ekşiyor yanıyor cok fazla ama cogunlukla gece yatarken oluyor.. kilo almaya zaten müsait bir vücudum oldugu için şimdiden 2 kiloaldımbünyem cok kötü hemilelikle beraber tabi iştahımda da artış oldugundan sonumu ok merak ediyorum..
proteinim eksk oldugundan doktor her protein dolu bir yemek listesi verdiki akıllara zara.. bilmiyorum böyle nasılkilo alcam..
çok tuhaf bi hamilelik geçiriyorum bende
hiç bulantım yok 1 haftadır
ondan önce cok bulanıyordu ama
şimdi tamamen gitti desem yeridim
cok az bir baş dönmesi var
bide akşamları özellikler ayaklarım cok üşüyor
karnım ağrıyor
6+3 olduk
benim iştahımda artık eski düzene döndü eskisi gibi
yiyorum artık ama acayip bir şişkinlik yasıyorum
sabahları uyandıgımda karnım dümdüz
ilerleyen saatler cook fazla sisiyor
cumartesi gitcem bende doktora bakalım ne diycek
sizde siskinilik falan varmı kızlar
Mrb arkadaslar bana yardmcı olursanz sevınırm suan 5+6 faln hamıleyım kesemızı doktr gecen hafata gordu fakat henuz daha bende hamılelık belırtsı olan kusma bas donmesı vs gb belırtıler yoktr benm gbı olan arkadslrmz varsa yazarlarsa cok memnun olcam sadece asrı bır gogs agrm var bırde kese olustktan sonra kanamaylamı dusurulr bebk yoksa kurtajlamı alınr beebgmn kesesı 4.6mm dı geecn hafta 2 hafta snrada kalbı atymu dye cagrdı doktrmz ama ben mayısta kımyasal gecrdm dye elım yuregmde benm gbı olpta hamıleelıgı devam eden arkaslarmız varmı
canım hayırlı olsun öncelikle bulantı baş dönmesi olacak diye bi kesinlik yok. Bendede baş dönmesi yok. Mide bulantısı hafif var ama kusma yok.. Bunlar olmayadabilir. çok sakin bi hamilelikte geçirebilirsin.. Zaten ben 6. Haftadan sonra bulantı hissini yaşamaya başladım belki seninkininde eli kulağındadır :))
ben bebeğimin kalp atışınıda 6+3 günlükken gördüm muhtemelen sende 2 hafta sonraki randevunda görmüş olacaksın canım
Mrb arkadaslar bana yardmcı olursanz sevınırm suan 5+6 faln hamıleyım kesemızı doktr gecen hafata gordu fakat henuz daha bende hamılelık belırtsı olan kusma bas donmesı vs gb belırtıler yoktr benm gbı olan arkadslrmz varsa yazarlarsa cok memnun olcam sadece asrı bır gogs agrm var bırde kese olustktan sonra kanamaylamı dusurulr bebk yoksa kurtajlamı alınr beebgmn kesesı 4.6mm dı geecn hafta 2 hafta snrada kalbı atymu dye cagrdı doktrmz ama ben mayısta kımyasal gecrdm dye elım yuregmde benm gbı olpta hamıleelıgı devam eden arkaslarmız varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?