2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
ınsallh elım yuregımde hc bı belırtı yasamıyrum ama kesemızı gorduk allaha sukur ınsallh hc bır sorun olmazda kalp atısınıda gorurz dualarla ınsallh ya

bende ilk keseyi gördüm minicik bi karartıydı..çok tedirgindim bebeği görebileceğizmi diye.
ama şükürler olsunki gördük bebeğimi
sende göreceksin canım Allahın izniyle
kafana takıpta hiç üzme kendini

bende de acayip bir şişkinlik var göbeğim ellerim falan şiş fark ediyorum ama ne yapmam lazım hiç fikrim yok.. acaba tzu mu kessek tamamen bilemedim

cnm bu dönemlerde gaz problemi çok oluyo ondan da biraz geriliyo göbek .
ama tuzu kesmek yerine bol su tüketin zaten su vücutta ödem oluşmasını engelliyo tuzlu da yesen şişkinlik olmuyo ben kızımda doğuma girene kadar elim ayağım vücudum kısaca şiş hiç olmadı ödem hiç yoktu kesinlikle suyu bol tüketin bi çok sorunu engelliyo......

kızlar hele biraz aylar ilerlesin daha neler görüceksiniz muhteşem bi duygu hele bide oynamaya tekmeler atmaya başlasın eşim nöbetten gelirdi ne zaman eşime sarılsam kızım başlardı tekme atmaya gerçi 9 aylık ldu hala aramızda da

hım su sağol içeyim bari bol bol su zaten wc den cıkamıyorum hepten kamp kurarım artık wc ye

bende de acayip bir şişkinlik var göbeğim ellerim falan şiş fark ediyorum ama ne yapmam lazım hiç fikrim yok.. acaba tzu mu kessek tamamen bilemedim

tuzu da komple kesmek yanlıs diyolar bilmiyorumki c.tesi günü doktora gittiğimde söylüycem bu durumu bakalım

su da cok içioyrum günde 2 litereyi buluyor valla cok fazla susuyorum

değil mi ya.. gece falan zırt pırt uykumu bölüyor birde sıkışıyorum ki sorma gitsin..
ben wc nin önüne bi yatak atsammı diye düşünmüştüm
hele son zamanlarda daha çok baskı oluyo daha zor oluyo ........

bi sor bakalımdoktoruna burda bizede yaz da bilelim cnm. gerçibende ultrasona girmek için gidicem bende sorarım.. ama sende sorbakalım aynı cevaplarımı alcaz.
tuzu da komple kesmek yanlıs diyolar bilmiyorumki c.tesi günü doktora gittiğimde söylüycem bu durumu bakalım

kızlar dktr normal giden bi hamilelikte tuzu kesmez sadece fazla tuzlu yiyince tansiyon yükseliyo biliyosunuz gebelikte düşük tansiyon anne ve bebeği korur ama yüksek tansiyon tehlikeli ama normal yemeklerdeki tuza deva ediyruz ilk yasaklar listesinde yok yani dedim ya bende kızımda 9 ay boyunca ödem oluşmadı normal devam ettim ama tabi bazı şeylere de dikkat edicez fazla hamur işleri aşırı tuz kullanımı ....

bende yaa sadece gebelikte değil normal hayatımda da suyu fazla tüketen insanın 1 hafta aç kalırım ama susuz 1 saat zor alırım ..........ramazanda çok zor olmuştu

moralin bozulmasın ama bulantım bitti die hiç düşünme, 3-4 gün aa kendini süper hissediyorum diorum taam bitti heralde, sonrasında hep daha kötü oluyorum, dr da dedi, 3 olur 4 gün olmaz mesala diye...ben 10. haftadayım hala bi azalma vs. yok
dün bi yazıda okumuştum ayaklarınız üşüyorsa bebeğiniz erkek olacaktır diyordu:))

ben wc nin önüne bi yatak atsammı diye düşünmüştüm
hele son zamanlarda daha çok baskı oluyo daha zor oluyo ........

hakkaten ya ne fena... ben çalışıyorum bide, herseferinde başka wcye gitmeye çalışıyorum ki arada fark
Zaten normaldede çok su için çok wc ye giderdim şimdi 10 dk bir neredeyse
Birde ben daha henuz çalıştığım yere söylemedim hamile olduğumu 3 ayı tamamlayayım die bekliyorum. İşe de daha yeni girmiştim kesin çıkartacaklar beni...

aaaaaaaaa benimde bazen üşüyo.. acaba

birde kese soldaysa erkek, sağdaysa kız diyorlar ama bilemiyorum tabi yine.. allah sağlıklı sıhhatli evlat nasip etsin...

aaaaaaaaa benimde bazen üşüyo.. acaba

birde kese soldaysa erkek, sağdaysa kız diyorlar ama bilemiyorum tabi yine.. allah sağlıklı sıhhatli evlat nasip etsin...

:)))) yazıda diyorki...

Erken hamilelikte mide bulantısı hissetmediyseniz,
* Bebeğinizin kalp atışı dakikada 140 atıştan daha azsa,
* Ön tarafınızdan daha çok kilo aldıysanız,
* Beliniz basket topu gibi görünüyorsa,
* Aerolarınız çok kararırsa,
* Daha düşük taşıyorsanız,
* Tuzlu ve ekşi yiyeceklere aş eriyorsanız,
* Proteine aş eriyorsanız-etler ve peynir,
* Ayaklarınız hamilelikten önceki haline göre daha soğuksa,
* Bacaklarınızdaki tüyler hamilelik döneminde daha çabuk uzuyorsa,
* Elleriniz daha kuruysa,
* Siz uyurken yastıklarınız kuzeye bakıyorsa,
* Müstakbel baba sizinle birlikte kilo alıyorsa,
* Hamilelik size her zamankinden daha iyi bir görüntü veriyorsa,
* İdrarınız parlak sarı rengindeyse,
* Burnunuz yayılıyorsa,
* Alyansınızı göbeğinizin üzerinde tuttuğunuzda yuvarlaklar çiziyorsa,
* Baş ağrılarınız varsa,
* Yaşınıza gebe kalma tarihinizi, gebe kaldığınız ayın rakamını eklediğinizde çift sayı çıkıyorsa,
bebeğiniz erkektir.

Eğer;

* Erken hamilelikte mide bulantılarınız varsa,
* Bebeğinizin kalp atışı dakikada en az 140 ise,
* Basenlerinizden ve poponuzdan kilo alıyorsanız,
* Sol göğsünüz sağ göğsünüzden daha büyükse,
* Saçınızda kırmızı hatlar çıkıyorsa,
* Yüksek taşıyorsanız,
* Karnınız karpuz gibiyse,
* Tatlılara aş eriyorsanız,
* Meyvelere aş eriyorsanız,
* Portakal suyuna aş eriyorsanız,
* Hamilelik dönemi boyunca normal zamanki kadar iyi görünmüyorsanız,
* Hamilelik dönemi boyunca normalden daha huysuzsanız,
* Yüzünüz normalden daha çok patlaksa,
* Ekmeğin ucunun tepesini yemeyi reddediyorsanız,
* Göğüsleriniz gerçekten büyüdüyse!
* Siz uyurken yastıklarınız güneye bakıyorsa,
* İdrarınız donuk sarı rengindeyse,
* Alyansınızı göbeğinizin üzerine tuttuğunuzda bir taraftan öteki tarafa hareket ediyorsa,
* Yaşınıza gebe kalma tarihinizi, gebe kaldığınız ayın rakamını eklediğinizde tek sayı çıkıyorsa, bebeğiniz kızdır.

bu yazıya göre benimki garanti erkek

tabii daha birkaç belirti yok.aamaan sağlıklı olsun da gerçekten hiç fark etmez.kayınvalidemler bıktı ama erkek çocuktan. 2 erkek var, torun erkek, babaannenin 4 erkek çocuğu var, kız çocuğuna hasretler resmen.

ben de acayip tuvalete gidiyorum ama gariptir genelde geceleri.gündüz bana normal geliyor.

çok az bulantım var, o da kahvaltıdan sonra oluyor.

bir de gaz var sormayın gitsin.şirkette de 2 kişi dışında kimse bilmiyor, çaktırmayacağım diye dokuz takla atıyorum

Cok iyi geldi bu cevap valla :):)
o zaman desene bu günlerin tadını cıkarayım
ayaklarım buz kesiyor resmen battaniyey örtüyorum bacaklarıma tv falan izlerken
bana hep kız gibi doguryor ama benden baska herkesede erkek diye doguyor bakalım
allahım hayılrısını sağlıklısını versinide cinsiyet önemli değil

merak etme canım cıkararlarsa sende tazminat alırsın
en azında seni cıkaracaklarında sen kendin yapabileceğin işleri öğren ki
hakkını arayabilesin

üstünü kırmızıladıklarım var bende vallahi
özellikle eşiminde benle birlikte kilo alması

aslında benim de her ikisinden de tutanlar var.ama içime hep kız diye doğuyor nedense.erkek çıkarsa çok şaşarım.ama ben yeterki sağlıklı olsun diyorum.hiç farketmez cinsiyeti.o kadar çok hastalık varki.Allahım bana hayırlı, sağlıklı bir evlat versin yeterki.tabi bu dileklerim hepimiz için geçerli kızlar.Amin.

benim ikisinide uyanlar var. Etrafımdakiler genelde erkek diyorlar ama allah hayırlısını sağlıklı sıhhatli nasip etsin inşallah

Erken hamilelikte mide bulantısı hissetmediyseniz,
* Bebeğinizin kalp atışı dakikada 140 atıştan daha azsa,
* Ön tarafınızdan daha çok kilo aldıysanız,
* Beliniz basket topu gibi görünüyorsa,
* Aerolarınız çok kararırsa,
* Daha düşük taşıyorsanız,
* Tuzlu ve ekşi yiyeceklere aş eriyorsanız,
* Proteine aş eriyorsanız-etler ve peynir,
* Ayaklarınız hamilelikten önceki haline göre daha soğuksa,

* Bacaklarınızdaki tüyler hamilelik döneminde daha çabuk uzuyorsa,
* Elleriniz daha kuruysa,
* Siz uyurken yastıklarınız kuzeye bakıyorsa,
* Müstakbel baba sizinle birlikte kilo alıyorsa,
* Hamilelik size her zamankinden daha iyi bir görüntü veriyorsa,
* İdrarınız parlak sarı rengindeyse,
* Burnunuz yayılıyorsa,

* Alyansınızı göbeğinizin üzerinde tuttuğunuzda yuvarlaklar çiziyorsa,
* Baş ağrılarınız varsa,
* Yaşınıza gebe kalma tarihinizi, gebe kaldığınız ayın rakamını eklediğinizde çift sayı çıkıyorsa,
bebeğiniz erkektir
.

Eğer;

* Erken hamilelikte mide bulantılarınız varsa,
* Bebeğinizin kalp atışı dakikada en az 140 ise,
* Basenlerinizden ve poponuzdan kilo alıyorsanız,
* Sol göğsünüz sağ göğsünüzden daha büyükse,
* Saçınızda kırmızı hatlar çıkıyorsa,
* Yüksek taşıyorsanız,
* Karnınız karpuz gibiyse,
* Tatlılara aş eriyorsanız,
* Meyvelere aş eriyorsanız,
* Portakal suyuna aş eriyorsanız,
* Hamilelik dönemi boyunca normal zamanki kadar iyi görünmüyorsanız,
* Hamilelik dönemi boyunca normalden daha huysuzsanız,
* Yüzünüz normalden daha çok patlaksa,
* Ekmeğin ucunun tepesini yemeyi reddediyorsanız,
* Göğüsleriniz gerçekten büyüdüyse!
* Siz uyurken yastıklarınız güneye bakıyorsa,
* İdrarınız donuk sarı rengindeyse,
* Alyansınızı göbeğinizin üzerine tuttuğunuzda bir taraftan öteki tarafa hareket ediyorsa,
* Yaşınıza gebe kalma tarihinizi, gebe kaldığınız ayın rakamını eklediğinizde tek sayı çıkıyorsa, bebeğiniz kızdır.

Sabah biraz kahvaaltı yapabildiğime sevinmiştim ama şimdi yine felaket midem bulanıyor, kaynıyor. Bulantılarım yatarken bile kesilmiyor. Allah bizlere sabır versin ve yardımcı olsun. Ne yapacağımı şaşırdım hayattan zevk alamaz oldum. Yemek kelimesinden bile midem bulanıyor. Aranızda iştahla yemek yediğini söyleyenlere imreniyorum. Bir de midem bulanmaya başlayınca kalbim de hızlıca atmaya başlıyor sanki ölecekmişim gibi bir hisse kapılıyorum.

ben bu hamileliğin seyriyle cinsiyeti tahmin etmelerini çok saçma buluyorum çünkü bu bünyeyle alakalı çocuğun cinsiyeti nasıl babasının kilosunu etkilermiş ki
ama şunları çok kişide gördüm..
eline yüzüne nar sıçratıp çocuğunda çıkan,teyzem
gül koklayıp halamın yüzünü mahveden,babaannem
ciğer elleyip eliylede göğüsünü kaşıyıp hamileyken salak bir deneme yaparak çocuğunun vücudunda leke olmasına neden olan eşimin bir yakını
bunun gibi daha çok var
mesela bazı anneler tabuk derisine dokunduklarında çocuğun derisi pütür pütür olur diye duymuştum ama görmedim bunlara dikkat edin bence kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…