maşallah..
kızlar niye resim koyunca yuzunuzu boyuyosunuz hani eskiden
kadının sesi falan die aptal programlar vardı yaa oraya cıkanların kafasına kese kagıdı geciriyolardı
yada maske siz böyle yapınca onlar geliyo aklıma
wanted
Vallahi canım ben de kendi kendimin doktoru oldum, kan değerlerimi. troidi filan kendim kontrol ettiriyorum. Benim doktor kan tahlili hiç istemedi şimdiye kadar. Kilomu ve tansiyonumu da hiç ölçmez. Sen de hamilelik öncesi troid var mıydı, troid bezlerin az mı yoksa çok mu çalışıyor. Hemen endişeye kapılma belki bu ay yeni bozulmuştur değerlerin
olsun bebeim kitap kitaptırrrhayırlı olsun senin mi kitabın?
hee walla bu heriflerin azgınlığı neydi böyle yaaafuu
aynen aynenn benümkide karadenizlii
seninki futbol'a benimkide xbox'a aşık..neyseki gözümün önünde oynuyor ama cuma açar pazar gecesi kapatır o derece yanii
maşallah maşallahh
elinide göbişine koymasaymışsın bide göbişide görürdük[/Q
elimi koymadığım bi fotom da var ama orda hiç göbeğim belli olmuyor o yüzden bunu koyayım dedim petuşcuğumm bu arada biz ne zman buluşuyoruz istanbul anneleri olarak?
hıhh,sen çook ekliyon sankiii
bis didiyos kızlarrrr
bebeleriniz çok tekmelesin sizi bu akşam e mi????
anladım canım,bilemedim özürryok bebem yaaaa
ben tasarımını ve fotosunu yapıyorum
nakış hocaları nakışları hazırlıyor..
olsun tatlım olsun heeç koymayanlarda warrrelimi koymadığım bi fotom da var ama orda hiç göbeğim belli olmuyor o yüzden bunu koyayım dedim petuşcuğumm bu arada biz ne zman buluşuyoruz istanbul anneleri olarak?
bakk,bana bu duayı etmicektin işte zaten uyyamıyomm tekmeden yumruktannbis didiyos kızlarrrr
bebeleriniz çok tekmelesin sizi bu akşam e mi????
heriften bi izin alsam kuzum ama yok diyo :)
bi gun kaçak koyucam ama yada öyleee bi an yakalıcamm kii ikna etmk içinnn hıııııı annadıın sen onu
ben kaçtım kızlar,ocakta yemeim warr,iyi akşamalarr
Oğluşumla yemeğimizi yedik. Meyvelerimizle suyumuzuda yanımıza aldık tv karşısında keyif yapıyoruz. Babamız seyahatte bugün yine yalnızız
Oğluş bugün çok hareketliydi sabah 6da başladı akşam 6ya kadar hiç durmadı. Bir de bebekler anne karnında 18 saat uyur 6 saat uyanık kalır diye birşey okumuştum. Gebeliğin 7. ayından sonra bebek 24 saatin %80-90'ını uyuyarak geçirirmiş. O zaman sanırım bukadar uzun zaman hissedemeyeceğiz onları.
süpermiş :) ben gözümü açamıyorum bile hissediyorum ama bir yandan rüya görmeye devameğer ben uyurken tepiklerse kendimi sallamaya başlıyorum kızım da ben de sallanmanın etkisiyle uyuyoruz
iyi geceler kızlar , herkes uyudu mu
ben hastalıkla başa çıkamadım şimdi yavaş yavaş ele geçiriyo beni. kronik bronşitim seni geçen kıştan beri hiçözlememiştim
yatıyoruz şimdi herkeslere iyi geceler...
bugünki baş dönmelerimden sonra duramadm sağlık ocağına gittim tansiyonum 14 e 9 açlık şekerim ise 126 ya çıkmış
hemen acile gittik kızım gayet iyiymiş.tahlil yapmak için sabah gelmem gerektiğini söylediler hiçbşy yapmadan geri gönderdiler..şuan tansiyonum 13.7 civarı..inş sorun yaşamam ama hala inanılmaz bi baş ağrısı ve aralıklarla gelen başdönmesi mevcut.Rabbim hepimizin yavrularına sağlık versn inş
bugünki baş dönmelerimden sonra duramadm sağlık ocağına gittim tansiyonum 14 e 9 açlık şekerim ise 126 ya çıkmış
hemen acile gittik kızım gayet iyiymiş.tahlil yapmak için sabah gelmem gerektiğini söylediler hiçbşy yapmadan geri gönderdiler..şuan tansiyonum 13.7 civarı..inş sorun yaşamam ama hala inanılmaz bi baş ağrısı ve aralıklarla gelen başdönmesi mevcut.Rabbim hepimizin yavrularına sağlık versn inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?