2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
İyi geceler annecikler..

Biumut, ismin Sare'ydi dimi.. Ben de bebeğime Sare ismini düşünüyorum da, çok zorluk çıkaran bi isim değil dimi?
Ya Öykü ya da Sare olacak kızım, karar vermek ne zormuşş

İyi geceler annecikler..

Biumut, ismin Sare'ydi dimi.. Ben de bebeğime Sare ismini düşünüyorum da, çok zorluk çıkaran bi isim değil dimi?
Ya Öykü ya da Sare olacak kızım, karar vermek ne zormuşş

evet canım ismim sare.ve ismimi çok seviyorum hem köklü ve eski bir isim hemde az kişide var.ben hayatım boyunca henüz sadece 2 kişiyle karşılaştım sare isminde.tek zor yanı telefon görüşmelerinde bazıları anlamıyoo sademi falan diyolar.bende direk kodluyorum samsun adana rize edirne:)))iyiki bana sare ismini koymuşlar diyorum aşka hiç bi isim beni taşıyamazdı diyorum.ayy meğer ne çok seviyormuşum adımı:) koy koy sasre koy hiç pişman olmazsın

Günaydın annecikler,

Nasılsınız bugün bakalım. Bizim iştahımız açıldı çokkkk. Sürekli tatlı yiyesim var.

4 kilo aldım daha ama bakalım nasıl gidecek...

ne kaaa güzel bi istanbul sabahından o kaa güzel bi günaydın...
hafta sonuda inş. böyle olur hava

QUOTE=PEMBEGREYFURT;22160449] cnm daha tarih belirlemedik..hbr vericem mutlaka..

geçmiş olsun cnm..

günaydın kızlar...
nasılsınız bakalım bugün?

cnm çok çok geçmş olsun..aman dikkat et kendine...bizleride haberdar et durumundan...

ben bugün öğlen yemek aramda 2. doz tetenoz aşımı olcam..
sonra başka aşı vs. kalmıo dimi?
sağlık ocağıyla işimiz bitio dimi?

günaydın bayanlar
dün gelemedim hiç
bugünde birazdan çıkacağım akşama kadar toplantılarım var
yorucu bir haftaydı
hafta sonu yatacağım fulllll

hastalara geçmiş olsun diyorum
geçmişi okuyamadım malesef

dün kolum hiç acımadı diye size hava atmıştım emmeeee
dün gece ağrıdan uyuyamadım
Allah dedi sen böyle yaparsan böyle olur

uyyy kıyamam böbeme...
benimde sağ kalça kemiğimin ağrısı artık uyutmaz oldu yea..
şu magneuzyum tozunu içmeyi ihmal ediom..
gece dönemiom bile ağrısından..
yolda yürürken resmen sağ bacam aksıo

Günaydın annişler bizde geldik oğluşla yine işbaşı ve hala nezle bu burnum çeşme mübarek

hepinize gunaydinlar kizimla biz geldik.kahvaltimizi yaptik.nasilsiniz guzel annisler bakalim

ben şimdi martın 31inden geri sayım yapıcam
izne çıkacağım gün için

sabahları zor kalkıyorum yataktan yaaa

Son düzenleme:

bende içmiyorum yaklaşık1-2 haftadır.
ve ağrılarım arttı zorla kaşındım:18:

Günaydın annişler bizde geldik oğluşla yine işbaşı ve hala nezle bu burnum çeşme mübarek
geçmiş olsun cnm...
hepinize gunaydinlar kizimla biz geldik.kahvaltimizi yaptik.nasilsiniz guzel annisler bakalim

hoşgeldin guzum..

puff bi an önce hafta sonu gelse ya..
cmt dr randevumuz var...beyim erken saate almış cmt uyuyamamda pazar gerçekten uyanmadan uyucam..
geceleri bide uyyamayınca zabah uyanmak çok zor gelio, işkenceee

ben şimdi martın 31ın 31inden geri sayım yapıcam
izne çıkacağım gün için

sabahları zor kalkıyorum yataktan yaaa
bende 10 mart gibi felan çıkcam sanırım..3 aydan az bi zmn kaldı izne çıkmaya:))

bende içmiyorum yaklaşık1-2 haftadır.
ve ağrılarım arttı zorla kaşındım:18:

evet ya..benimde öyle 2-3 günlük bi mevzuu değil.
2-3 haftadır içmiom...bugün başlıcam düzenli içmelere

günaydınlarrrrrr bizde geldik oğluşumlaa
dün bütün gün bebiş sevdik oyüzden yoktuk..arkadaşım yeni doğum yaptı ondan epidural sezeryanın nasıl olduğunu dinledim..ayyy heyecean yaptım ağladımmm..sanki o an gelmişte doğurcakmışım gibi..:18:
bu arada doğumumu alanyada yapıcam kızlar Allah kısmet ederse..kocişimden uzak geçiricem hamileliğimi
3 gün doğum izni var ozaman gelecek doğumda yanımda olacak..sonra paşamızı alıp evimize gidicez..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…