2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

hosgeldin canm.hayirdir neden alanyada yapiyosn dogumu.ailen orda oldugu icin mi.imkanlari nasil guzelmi hastaneleri vs..

Günaydın nasılsınız bakalım. Bende artık geceleri çok sık uyanır ldum herhangi bir ağrım omuyor ama ikide bir uyanıyorum. Sabahları da hiç uyanmak istemiyorum yaa

günaydın arkadaşlarrr
nassıl keyiflerrrr
azck okudum geçmişiii deterjanı sormuş bi arkadaş
elde yıkayacaksanız arap sabunu dedilerr
makinada organik deterjanlar kullanılabilir
birde iyi temizlemesi için sirke kullanın
onunda kokusunn gitmesi için içine doğal yağlar damlatılabilirmiş (örn:lavanta yağı gibi)
herhalde yumuşatıcı kısmına

Canim cok gecmis olsun demek ondanmis bas agrin ve donmelerin :26: insallah bu yuksek tansiyon olayin gecicidir riskli bir olay cunku acil sifalar diliyorum doktordan gelince haberdar et bizi yine

inşallah doğumdan sonraki zamanlar hep sizinle olsun canım

gunaydın kızlaarr
berbat bi haldeyim gece 2 de uyandım kasıklarımda öyle bi kasılma vardı kiii canım yanıyoduu
sonra elimi karnıma goturdum resmen bebeğimin kafasını tuttum
sagdan sola dogru kayıyodu bu arada sıkısmıstımda
kalkmak istedimm yataktan ama fena canım yandıı
ahlaya puflaya wcye gittim nerdeyse çişimi yapamıyodumm zorla yaptım yattım
su anda da hala acı var agrı degil ama ayakta gezinirken sag kasııgm acıyo
ama bebiş iyi hareketli
hayır mı sizce?

TUNİİ TUNİİİ
şimdi doğuma kadar alanyadamısın yani...doğurup konyaya:) iimiş bence:)

şu epidural sezeryan nasılmış bi anlat bakim..
benim herif 2 dir sezeryan yap der oldu..
epidural sezeryan olcakmışım oda olcakmış yanımda..bide mart 25 ine aldırcak çocuğumu, beklemeyelim daha fazla die:)))
Günaydın nasılsınız bakalım. Bende artık geceleri çok sık uyanır ldum herhangi bir ağrım omuyor ama ikide bir uyanıyorum. Sabahları da hiç uyanmak istemiyorum yaa

off off ben o dertten 1,5 aydır müzdaripim ya...

valla canım o kasılmalar bana her gece oluyor biliyormusun
birde ben hareket ederken karnım çok kasılıyor geceleri
hatta bu akşam sağa sola dönerken acayip kasıktı

günaydın arkadaşlar.

benimde 3-4 gündür başımdönüyor acaba sebebi bu olabilirmi. şekere bağlı mı acaba. ayh birde şeker çıkarsa allah korusun

aynı benim idrar yolu enfeksiyonu olduğumdaki ızdırap..
bende gece kasık ağrısıyla uayndım..wc ye kadar yürüyemedim..wc ye oturamıodum..ertesi günce yürümek işkence gibiydi..

valla canım o kasılmalar bana her gece oluyor biliyormusun
birde ben hareket ederken karnım çok kasılıyor geceleri
hatta bu akşam sağa sola dönerken acayip kasıktı

bi daha cıkarken bebişler sizi gece tekmelesin deme benimki yakında cıkacak cunku :)
kasılma normal gibi gelmiyo ki canım bu bayagı siddetliydi
canım cok yandıı ve hala acısı var

hosgeldin canm.hayirdir neden alanyada yapiyosn dogumu.ailen orda oldugu icin mi.imkanlari nasil guzelmi hastaneleri vs..

canım imkanda daha çok aslında ama astım rahatsızlığımdan dolayı daha çok..ailemde burda eşimin ailesi de burda..
seydişehirde eşimle ben varım sadece eşimde üni.de öğretmen olduğu için hafta içi sabahtan derse bi başlıyo akşam geç vakitte geliyo..o bakımdan onunda içine sinmedi evde yalnız kalmam astım krizine girersem o evde yokken çok zor olur..
bütün bunları düşünerekten burda kalmaya karar verdik canım..
Allahımdan herşeyin hayırlısını istiyorum...

inşallah doğumdan sonraki zamanlar hep sizinle olsun canım

bitanem çok saoll aminn..

kuzummm günaydın geçmiş olsun..

aynı tarif ettiğin ağrı bıçak saplanmasın gibi dün akşam banada oldu ne yatabildim ne kalkabildim sağ tarafım kasıldı kaldı resmen ...
ama ben çok korktum çünkü ben bebeğimide hissedemiyorum hala..o ağrının ne olduğunu anlayamadım sabah kalktığımda geçmişti ..

bi daha cıkarken bebişler sizi gece tekmelesin deme benimki yakında cıkacak cunku :)
kasılma normal gibi gelmiyo ki canım bu bayagı siddetliydi
canım cok yandıı ve hala acısı var

oyyşşş yerim sizi....
demem demem tamam

ya petuşun dediği gibi enfeksiyon olabilir mi acaba?

sağol tatlım ama gecmedi işte hala agrıyoo. sana da gecmiş olsun canım. tez zmanda paşayı hissetmen dileğiyle

canım eşinden ayrı hamilelik geçirmek çok zor ailen etrafında pır dönüyor ama bi tarafın hep eksik 5 ay bende ailemin yanında seydişehirde kaldım düşük tehlikesinden dolayı...ama doğumu orda göze alamadım evimde doğum yapmak istedim.gelirken biraz sıkıntı yaşadım ama çok şükür geldim eşimin yanına mersine.erkek için doğum izni 10 güne çıktı demişlerdi bi sorsun bakalım eşin.inşallah hayırlarla kucağına alır mutlu yuvanıza dönersiniz insanın kendi evi gibi olmuyor...

yep...
çünkü bende yürüken çok zorlanıodum...geçmeyen bi kasık ağrısıydı..
tuvaletede oturunca böyle içim boşalacak gibi ağrıodu..kalkamıodum oturamıodum vs.

evet yaa az evvelde wcde cok canım yandı geceki gibi altıma kaçıcak gibi oluyorum gidiyorum 2 damla.
ama bu kezde dr normal derse
biraz sert cıkıp idrar tahlili isticem gerci buna normal diyecegini sanmıyorum.

günaydınnnn....

ben bugün öğlen yemek aramda 2. doz tetenoz aşımı olcam..
sonra başka aşı vs. kalmıo dimi?
sağlık ocağıyla işimiz bitio dimi?

canım ben dün 3. dozumu oldum sabaha kadar uyuyamadım ağrıdan ilk 2 doz bu kadar ağrımamıştı, sende şimdi 2. doz 6 ay sonra 3. doz olcaksın 4. dozda 1 yıl sonra.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…