ne güzel canım.. sanada bebişinede afiyet olsun
GÜNAYDIN KIZLAR.bulantılar herkesde var heralde.ben dün yediğim armutttan sonra çok iyyidim.yemeklerimi yaptım rahatça yedim.ama günlerdir bişey yememe rağmen kilo almıişım bende.sudur diye düşünüyorum umarımda öyledir.kızımda aşırı almıştım bunda daha dikkatli olmak istiyorum sonrası verirken çin işkencesine dönüşüyor kiloları:) bugün dr gidicem çok heyecanlıyım.umarım güzel haberler vardır benim için.şimdilik işe döneyim evdeki ve çalışan arkadaşlaırma kolay gelsin.
günaydın arkadaşlar ya ben bişey sorcam aranızda hiç kanaması olan varmı benim dünden beri çok az kanamam var lekeler şeklinde bilgisi olan arkadaşlar yardım bekliyorum lütfen
iyi haberler alırsın inşallahh
bizde yarın gideceğiz doktor teyzemize çoooook heyecanlıyım. görmek için sabırsızlanıyorum .. inşallah bi sorun yokturrr
ayy bende yarın gideceğim öğlenden sonraya randevu verdi.
inşallah canım inşallah hepimiz iyi haberler alırız.
kızlaaaaarrrr pardon annee adaylarrııııı
ya şu hafta sayma olayını nasıl yapıyoz...
ben 01.Eylülde dr. gittim 5 hafta 6 günlük dedi. o halde 02.Eylülde 6 haftalık oluyor. 03 Eylülde de 6 hafta 1 günlük oluyor değilmi?
peki 3 Eylül de aynı hastanede gittiğim farklı bi doktor neden 6 hafta 2 gün demiş olabilir? ben mi yanlış sayıyorum acaba :44:
şu şekilde sayılmıyor mu ? 6+0, 6+1, 6+2, 6+3, 6+4, 6+5, 6+6, 7+0, 7+1.... şeklinde ???
evet canım aynen öyle sayılıyor.
ama doktorlar ultrasondan bakarak sana gününü söylüyorlar ve herzaman +/- 3- 4 sapma payı vardır. ultrasonda baş ve popo mesafesi ölçülerek gün verilir.
20. haftaya kadar aynı haftalardaki tüm bebekler birbirlerine yakın büyüklük ve ölçümlere sahipken 20. haftadan itibaren ırksal, kalıtsal ve anne adayına ait özellikler de devreye girmeye başlar ve aynı haftada bulunan bebekler arasında kilo ve boy farklılıkları belirginleşmeye başlar.
yani hamileliğin ikinci döneminde ultrasonda hafta ve günlerini belirlemekte zorlanacak. ama ilk döneminde zaten tarih -+3 olarak belirleniyor.
cici anne adaylarına günaydın öncelikle...
valla canım bende aldım yaa napcaz bilmiyorum. en son 1 kg almıştım birdaha deneyemedim korkudan tartılmayı..İnşallah normallerin üzerine çıkmayız.
Sabahları benimde çok bulantım oluyor, birde feci baş ağırısı... Bunlara rahmen iştahım açık maşallahkabızlık sorunuda aynen, bol bol armut yiyiyorum ve kuru kayısı iyi geliyor.
gün içinde özellikle öğlenden sonraki benimde karnım şişiyorsabahları iniyor
Kesinlikle dikkat etmeliyiz . 12 haftaya kadar bebeklermizi etkilemiyor ama sonrasında da çok kısmamak gerek bebeklerimizin daha çok ihtiyacı olacak.Bir arkadaşım 30 Kg aldım deyince korktum yani. 10-12 Kg normalmiş.Hayırlısı artık...
hadi herkes kilosunu yazsın ama en son ben
günaydın anne adayları
yarın doktor kontrolumuz var
muhtemelen kalp atıslarını duyarım
bende istediği testlerde vardı onlarıda yaptırdım 6+5 olmus bugün
55 kilo ile hamile kaldım.şuan kaçım bilmiyorum. ama ilk zamanlarda 1 kilo bile vermiştim bişey yiyemediğim için
hangi testleri istemişti senden. benden daha hiç test istemedi doktorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?