2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

bende hamile olmadan önce günde 1 paket vardı hatta geçtiği de oluyordu
ve bende bırakmak arzusuda yoktu hani sigara içenlerin cogu
bırakmak ister ama bırakmaz bende oda yoktu seviyorum bırakmam diyordum :)
o kadar severiz birbirimizi yani:)
şimdi günde 4 -5 taneye düşürdüm
oda aynı senin gibi içime cekmeden
yada içiyorum yarısı sönüdürüm diğer yarınısı 2 saat sonra falan
ziyan olarak içiyorum
komple bırakmak istiyorum inşallah yarın kalp atısını duyarımda
o biraz etkilerde içmem inşallah

inşallah bırakabiliriz bizde :26:

logopeia - canım sen kaç haftalıksın merak ettim

75 kilo ile kaldım bir baktım sabah 76 olmuşum 9 haftalık benim kide
ilk hamileliğimde ve bundada günde 1-2 tane içerdim akşamları o da zevk için
öğrendikten sonra bir tane içeyim dedim ikisinde de yarımda attım yapamadım
yavruma nasıl zarar veririm dedim eğer onun her hangi bir organı sigara yüzünden zarar görürse ben bunun vicdan azabını bir ömür nasıl taşırım dedim ve şükür içmedim ilk hamileliğimde 1.5 sene bebeğim emzirdim emzirirkende içmedim sonra içtim tabiki
bunda da aynı yapmayı düşünüyorum :)
aklım hep sigarada
paket gözümün önünde ama yakıp içemiyorum

kızlar uyku problemi olan var mı ? ben geceleri uyuyamamaya başladım. eşimi de rahatsız ediyorum.
birde normal de canım birşey istemiyor ama rüyamda hep birşeyler yiyorum sonra gidip alıyorum ama canım istiyo mu istemiyo mu pek farkında değilim. demekki canım istedi diyorum gidip alıyorum. zaten iştahım yok zorla yiyorum herşeyi..

bu arada bende hamile kaldığımda 56 kiloydum şimdi en fazla 57yim..

uyku problemim yok şimdilik, ama bend emerak edıyorum aşerme olayı başladımı canınız birşey istıyomu çok çok :) bend etık yok ta

ben şuan deliksiz uyuyorum çok rahatım geceleri sadece kalkarsam lavabo için kalkıyorum ama bu günlerimi ilerde arayacağımı çok iyi biliyorum bir kaç ay sonra

bende geçen gün rüyamda meyve yedim ağaçtan koparıp koparıp.
sadece eşimle bi kaç gün öncesinden işte şu meyve olsada yesek demiştim o kadar canım bile istememişti yani bikaç gün sonra rüyama girdi:26:
halada yemedim o meyveyi yesemmiki bebekmi istedi acaba:26:

uyku problemim yok şimdilik, ama bend emerak edıyorum aşerme olayı başladımı canınız birşey istıyomu çok çok :) bend etık yok ta

aşerme daha çok kış aylarında olurmuş diyorlar ama bilemiyorm...

Bende de daha bişi yok öyle özellikle birşey yemek istemedim.

bizim bugün 11. haftamızın ilk günü...bende biraz iriceyim...72 kiloda hamile kaldım, hala 72 iyim çok şükür...dr ilk 3 ay kesinmlikle kilo almıcan dedi...sonrada doğuma kadar max. 9 kilo alcan dedi..bana çok zor gibi gelyo ama hayırlısı yani ebru şallı bile 9 kşlo aldı insanlar demediğini bırakmadı:))
ben 4. hafta bitiminde öğrendim hamile olduğumu o gün bıraktım sigarayı daha da hiç içmedim, sanki hayatımda hiç sigara içmemiş gibiyim, çok kolay bıraktım.ilk dr a 5. haftada gitmiştik bi sürü testler yapıldı yukarıda yazılanlara ek olarak kızamıkçık testide yapıldı...o zmn kesyi gördük...20 ağustosda gittik o zmn kalp atışlarını duyduk. 24 eylülde gidcez yeniden kontrole o zmnda ikli testi yapıcak dr umuz...uykuyada gelince bende her gece sözleşmiş gibi 2 de uyanıyorum 1 saat kadar dönüyorum yatakda...

canım aynı sroun bende de var.uykudan gözlerim kapanıyor uyuyamıyorum.kızımda böle değildi oturduğum yerde sızar kalırdım sabah kalkardım.bunda uyku yok bieşy yok sürekli başağrısı çekiyorum o yüzden.bugün dr sorucam bakalım normalmi diye..

kızlarrrrrrrr slmlar herkese bugün doktora gittim ve bebeğim 10+4 çıktı ama benimki 9+3 görünüyo yani ultrasona göre büyük bi sorun olur mu acaba bu arada hareketlerini kollarını oynatmasını falan da gördüm müthiş bi duyguydu allahım herkese yaşatır inşallah

hem hamilelikten kilo alıcaz hemde sigarayı bıraktığımız için kilo alıcaz.inşallah dengeyi koruyabiliriz allah hepimizin yardımcısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…