tamam tatlım mutlaka yazıcam.... bu arada nasıl dinletiyolar kalp atışlarını ?
hamilelik öncesinde iyi bir sigara içicisiydim. hep hayalimdi sigarayı bırakmak hamile kaldığımda bırakırım inşallah diye erteliyordum. Hamile olduğumu bilmediğim dönem sigara içtim oruçta tuttum 15 gunhamile olduğumu öğrendiğimde orucu bıraktım tabi. sonrada sigarayı bırakmaya çalışıyorum. günde 15 sigara için ben artık sadece günde 1-2 tane içiyorum ama sucluluk duygusu ile içime çekemeden sigarayı ziyan ede ede... Çok baş ağrısı yapıyor ama çok zor hem hamileliğin verdiği sıkıntılar hemde sigarayı bırakmaya çalışmanın yol açtığı sıkıntılar... elimden geleni yapıyorum...
yaz mevsimine serpilmiş oluyorlar ben ikinci çocuğumuda nisanda doğurmak isterim valla
bu arada bende sigara içiyordum hamile kaldığımı öğrenir öğrenmez bıraktım şimdide halen içmiyorum inşallah sizlerde bırakıabilirsiniz canlar
tabi canım 8 haftalık olmuşsun sende, güm güm atar hemde
ultrosonun sesini dışarı veriyor anladığım kadarıyla
a aaa yani hoparlörden dinler gibi mi dinlicez :)
logopeia - canım sen kaç haftalıksın merak ettim
kızlar aranızda 90 kilo ve üzeri olan var mı :18:
kızlar uyku problemi olan var mı ? ben geceleri uyuyamamaya başladım. eşimi de rahatsız ediyorum.
birde normal de canım birşey istemiyor ama rüyamda hep birşeyler yiyorum sonra gidip alıyorum ama canım istiyo mu istemiyo mu pek farkında değilim. demekki canım istedi diyorum gidip alıyorum. zaten iştahım yok zorla yiyorum herşeyi..
kızlar uyku problemi olan var mı ? ben geceleri uyuyamamaya başladım. eşimi de rahatsız ediyorum.
birde normal de canım birşey istemiyor ama rüyamda hep birşeyler yiyorum sonra gidip alıyorum ama canım istiyo mu istemiyo mu pek farkında değilim. demekki canım istedi diyorum gidip alıyorum. zaten iştahım yok zorla yiyorum herşeyi..
uyku problemim yok şimdilik, ama bend emerak edıyorum aşerme olayı başladımı canınız birşey istıyomu çok çok :) bend etık yok ta
90 kılo değilim ama 86 kıloyum
bende senden 10 kilo fazlayım bebişim... sıkıntı etme :)
bizim bugün 11. haftamızın ilk günü...bende biraz iriceyim...72 kiloda hamile kaldım, hala 72 iyim çok şükür...dr ilk 3 ay kesinmlikle kilo almıcan dedi...sonrada doğuma kadar max. 9 kilo alcan dedi..bana çok zor gibi gelyo ama hayırlısı yani ebru şallı bile 9 kşlo aldı insanlar demediğini bırakmadı:))
ben 4. hafta bitiminde öğrendim hamile olduğumu o gün bıraktım sigarayı daha da hiç içmedim, sanki hayatımda hiç sigara içmemiş gibiyim, çok kolay bıraktım.ilk dr a 5. haftada gitmiştik bi sürü testler yapıldı yukarıda yazılanlara ek olarak kızamıkçık testide yapıldı...o zmn kesyi gördük...20 ağustosda gittik o zmn kalp atışlarını duyduk. 24 eylülde gidcez yeniden kontrole o zmnda ikli testi yapıcak dr umuz...uykuyada gelince bende her gece sözleşmiş gibi 2 de uyanıyorum 1 saat kadar dönüyorum yatakda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?