hamileliğini öğrendikten sonra doktora ilk gittiğinde testlerini yapıyolar tatlışım... idrar veriyosun kan alıyolar 2 tüp... işte sarılık, verem, şeker falan varmı bunlara bakıyolar.... valla benim herşeyim normal çıktı..... sende yaptır mutlaka bu testleri... sen 9haftalıksın... sana 14 üncü hafta da falan 2 li test yapacaklar.... bir de folik asit içiyomusunuz... 13 üncü haftaya kadar folik asit içiyorum ben...
kızlar benim göbeğim vardı zaten ama sanki daha bi değişti görenler büyümüş karnın hamileliğin belli diyor.bu kadar erken normal mi bilmem..biz 9+5iz
banada öyle diyorlar hafiften belli oluyor diyorlar birde kesin erkek ondan öyle diyorlar
hangi testleri istemişti senden. benden daha hiç test istemedi doktorum.
ben 2 defa gittim doktora birincisinde evet hamilesin dedi ikincisinde kalp atışlarını dinledik. bayramdan sonra gelirsin testlere başlarız dedi yarın gittiğimizde başlayacağız herhalde.. folic asit içiyorum canım..
sorma ben de reglime 1 hafta kala farkettim gebeliğimi bi de her şeyi erken yaşıyorum her beni gören kesin erkek diyor.boş bulunuyorum bazen bahsederken kızım diyorum bazen oğlum hiç net bi his yok içimde
bence yarın yaparlar testlerini canım.... kalp atışlarını dinledinmi oh ne güzel... benim doktorum da gördü ama dinletmedi ya
sarılık testi
kan sayımı
guatır testi falan istedi 2 hafta önce gittiğimde yarında götürcem sonucları işte
folik asit bende kullanıyorum
53 kilo ile hamile kaldım bende
aynı sizlerde oldugu gibi benimde
sabahları karnım dümdüz öğlene dogru
baslıyor sismeye sanki 4 aylık hamileyim
aksam biraz daha iniyor öyle taklıyor kafasına göre yarın
sorcam bu şişme olayını birde
bende 24 yasımdayım bu yasıma kadar
1 tane bile ergelnikte bile
sivilce cıkmadı ilk defa sivilce gibi
ondan biraz daha ufak seyler cıkmaya baladı yüzüm cok kurudu okadar su
içmeme rağmen
nerede yaptırdın peki testleri istediğin yerde yaptırabiliyor musun ?
selam kızlar
ben 2011 nisan annesiyim... inşallah hepinizin melekleri sorunsuz bir şekilde dünyaya gözlerini açar... hamilelik çok keyifli bir o kadarda endişelerin olduğu bir süreçç... aklınıza birşeyler takılırsa severek yardımcı olurum.... şimdi okuyunca gözlerim doldu heyecanlarınızı geçen yıl bu zamanlar bizlerde yaşamıştık
aa mutlaka dinletmesini söyle, evet orada kalbi atan yaşayan benden bir paçra gerçek bişiler var diyerek dahada çok sarılıyorsun bebişine...
aslında dinletmesi gerekiyor ama neden öyle yaptı acaba?
özel hastaneye gidiyorum
ama testlerimi ssk da yaptırdım
özelde ssk lıya 150 tl tutuyordu
devlet hastanesinde para ödemeden 5 dk yaptırdım
doktorda zaten burda yaptırmak gibi zorunlulugum olmadıgını
istediğim yerde yaptırcagımı söyledi
ozaman bende devlet hastanesinde yaptırırım öğrendiğim iyi oldu çok sağol canım..
kızlar sigara ile aranız nasıl
kullanan varmıydı önceden
ve hamile oldugunu öğrendiğinde bırakan?
merhaba
cok teşekkür ederim
inşallah hepimizki güzel bir sekilde geçer
nisan ayında anne olmak nasıl mevsim olarak güzel bir zamana denk geliyor demi:)
kızlar sigara ile aranız nasıl
kullanan varmıydı önceden
ve hamile oldugunu öğrendiğinde bırakan?
5 hafta 6 günlükken kalp atışları görünmemişti 2 gün sonra gittiğimde yani 6 hafta 2 günlükken kalp atışları görünmüştü sanırım yeni göründüğü için dinletmemiş olabilir
evet canım ondandır ozaman...ilk gittiğimde bizede dinletmemişti ikinci kez gittiğimde dinletmişti. ama o arada geçen zamanda çok tedirgin olmuştum kalp atışları henuz zayıf biraz büyüsün tekrar dinleriz demişti. sonraki gittiğimde o sedye üzeine yatarken ya duyulmazsa yine diye çok korkmuştum. ama duyduk bebeğimin kalp atışlarını maşşallah
;Bu kez gittiğinde duyarsın sende.. gelince ne hissettiğini yaz olur mu
bende henüz duymadım kalp atışlarını sadece gördüm pıt pıt atıyodu ekranda
yarın banada dinletir heralde:97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?