2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

ya sorma benımde kızım 15 aylık burnumu sararak yapıyorum eşim 3 gundur aç gezıyo
ay ilkinde hiç olmamaıştı nasıl hamıleydım onu bıle anlamamıştım bu fenaa :))

kızlar az evvel geçmişe baktımda biraz
gebelikte cola içmenin hiç bir gerekçesi olamaz bence
çünkü bağımlılık yapan bir içecek içinde kafein var ayrıca etken maddesi bilinmiyor
ve doktorların hemen hemen hepsi colayı yasaklıyor
benim doktorum kesinlikle içmeyeceksin dedi
bence sizlerde içmeyin
sodayı bile çok sık olmamakla birlikte nadiren tüketin deniyor

canım kola ıyıdır demıyoruz zaten mıdeyı rahatlatıyo dıye drum soyledı için dıye bağırmıyoruuz
ıyı birşey değil tabıkı biz böyle souledık dıye herkes kolaya sarılmıcaktır korkmayın :89:

canım senin bu durumla alakalı genel olarak bir sıkıntın var sanırım
ben hangi arkadaşın ne söylediğini anımsamıyorum
genel olarak böyle bir muhabbetin üzerine yorum yapma ihtiyacı duydum
bence herkes fikri seninkinin tam tersi bile olsa düşünceleri ve bilgisini rahatça açıklayabilmeli
bu durumda sen mideyi rahatlatsın diye içilebilir diye bir yorumda bulunuyorsan
bunada katılmamak benim en doğal hakkım

bende sıkıntı yok arkadaşım, relax

ya sorma benımde kızım 15 aylık burnumu sararak yapıyorum eşim 3 gundur aç gezıyo
ay ilkinde hiç olmamaıştı nasıl hamıleydım onu bıle anlamamıştım bu fenaa :))

benim ilki de böyleydi ama bu daha hafif geçiyo...o zaman kaşarlı tost dışında bişey sürememiştim ağzıma..şimdi hafif zeytinyağlı yemekleri yiyebiliyorum...

Ahh canım benimmmm bazı şeyler düşünüldüğü gibi değil işte:)annem babam yoğun bakımdan çıkmışlardı... yeni düzelmişler kıyamam onlara.Üstelik benim ilk gebeliğim .Çocuklar eşimin ilk evliliğinden anneleri bakmıyor...ve ergen dönemleri ne kadar dikkat etselerde bana yükleri agır annem bu durumları görünce çok üzülüyor.. elimden geldiğince sıkıntılarıma şahit etmiyorumkıyamıyorum ona.Allah yardım ediyor bana .Kayınvalidemde çok yaşlı kulaklarında işitme kaybı var beni daha çok yoruyor onunla anlaşmaya çalışmakYapı itibariylede şartlar ne olursa olsun çok yaşlı birinden iş beklemek beni daha sıkıntıya sokuyor...Çocuklar biraz daha farkında babaları hergün konuşuyor yardım konusunda biraz daha iş güçde beceri kazandılar... dediğim gibi allah yardımcımız oluyor her zaman..... sevgilerimle

Evet canım bazen işler düşünüldüğü gibi olmuyor..
Her doğru her yerde tutmuyor.. Zaten herkes kendi hayat meşgalesi içinde olduğu için,
kimse kimseye kolay vakit ayıramıyor..
Bende kimseden kolay kolay yardım isteyemem..
Ama sana çok yazık oluyor diye düşündüğümden dolayı annene veya kayınvalidene söyle geliversinler demişimdir...

Allah yardımcın olsun..

Nasılız bugün. Ya arkadaşlar kilo alan var mı ?Daha 9+5 günlükken 2-3 Kilo aldım ve canım çok sıkılıyor .ilk aylardan böyle olursa sonraları ne olacak.Bulantım yok şükür İştahım açıldı kabızlık sorunu da var. Karnım çıkmaya başladı iyice.İlerleyen zamanlarda daha çok kilo alırım diye düşünüyorum .Çok fazla da yemiyorum aslında yine de karnım şişiyor.Sabahları iniyor ama snra tekrar şişiyor. Sizde nasıl bu durumlar.

cici anne adaylarına günaydın öncelikle...

valla canım bende aldım yaa napcaz bilmiyorum. en son 1 kg almıştım birdaha deneyemedim korkudan tartılmayı..İnşallah normallerin üzerine çıkmayız.
Sabahları benimde çok bulantım oluyor, birde feci baş ağırısı... Bunlara rahmen iştahım açık maşallah kabızlık sorunuda aynen, bol bol armut yiyiyorum ve kuru kayısı iyi geliyor.
gün içinde özellikle öğlenden sonraki benimde karnım şişiyor sabahları iniyor

Günaydın herkese...ne güzel güne güzel başlayanlar var bugün:) bizimde bugün 11. Haftamızın ilk günü, onun verdiği bi enerji sanırım bende bugün çok ii hissediyorum kendimi...her ne kadar diş macunundan ötürü bol öğürtülü başlasamda güne bunada şükür diyorum...

günaydın arkadaşlar ya ben bişey sorcam aranızda hiç kanaması olan varmı benim dünden beri çok az kanamam var lekeler şeklinde bilgisi olan arkadaşlar yardım bekliyorum lütfen

GÜNAYDIN KIZLAR.bulantılar herkesde var heralde.ben dün yediğim armutttan sonra çok iyyidim.yemeklerimi yaptım rahatça yedim.ama günlerdir bişey yememe rağmen kilo almıişım bende.sudur diye düşünüyorum umarımda öyledir.kızımda aşırı almıştım bunda daha dikkatli olmak istiyorum sonrası verirken çin işkencesine dönüşüyor kiloları:) bugün dr gidicem çok heyecanlıyım.umarım güzel haberler vardır benim için.şimdilik işe döneyim evdeki ve çalışan arkadaşlaırma kolay gelsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…