biz de konyada güsel balık bulamıorz ya da bize denk gelmio, ben de güsel pişeremiomPoyraz güsel isim , ismiyle sağlık ve mutlulukla yaşasın inşallah.. Bizim netleşmedi daha, eşim babasının ismini koymak istio bana da o zaman 2. isim kalıo:) şimdilik Hüseyin Efe ama değişebilir daha vakit çok :)
yok yani ne kadar kilo artışı oldu da şeker şüphesi duyuldu acabaolması gereken max. değer 140
benim sonuç 170 cıktı
kızlar kola içio musunuz ? ben 10 günde falan bi bardak içiom , bugün akşam yemekte bi bardak içtim ama canım çok sıkkın, kaynanama sinir oldum bi bardak daha içmek istiom.. Acaba bebişim zarar görür mü die korkuom
Kızlar, benim midemde kaynama gibi bişi var. Midemden boğazıma kadar yanıyorum resmen. Hani derler ya bebek saçlanıyor diye, o tür şeyden. Daha önce de olmuştu ama geçmişti. Şimdi ne yapsam geçmek bilmiyooor. Birkaç gündür sabaha kadar yat kalk yat kalk uyuyamıyorum( Bugün de evde kısa kollu gezmeye başladım cam açık, balkon açık, ama yanıyorum. Ateşim yok ? İçim dışım yanıyor sanki...
dr.çok ciddi bi sorun dedi bbeğime bişey olsun istemiyorum inananın yerde mi gökte miyim bilmiyorum içim kan ağlıyo böyle bi sorun yaşayananız var mıarkadaşlar günaydın detaylı ultrason istedi dr.um dün kontrolüm vardı suyum çok azmış ve 22 haftalık hamileyim yarın sonomedde yaptır dedi bbeğin hareketleri az olurmuş su olmadıı için şu an için gelşşimi iyi ama su olmazsa gelişemezmiş ve allah korusun ama böbreklerinden şüphelendi.2 gündür eşime ağlıyoruz bu sorunu yaşayan var mı
dr.çok ciddi bi sorun dedi bbeğime bişey olsun istemiyorum inananın yerde mi gökte miyim bilmiyorum içim kan ağlıyo böyle bi sorun yaşayananız var mı
kızlar günaydın vajinit olmuşum doktor fitil verdi koyuyorum ama fitil kaygan olduğu için geri çıkıyor vajina girişinde duruyor çok içlere gitmiyo sizce etkisini gösterir mi böyle
iyice ileriye it öyle ucundan koyarsan faydası olmaz
güzel anneler sorum kaynamasın heyy
Merhaba kızlar dün gece çok stresli ve uykusuz bir gece geçirdim. Abimin eşi 7 aylık hamileydi ve gerçekten çok zorlu yollardan geçerek hamile kaldı. 6 senedir çocuk istiyorlar ve çok farklı yöntemlerle hamile kalabildi. Türkiyede uygulanmayan bir yöntemle. Bu yöntemi daha önce 2 kere daha yaptırdılar. Birinde hamile kalamadı diğerinde ise düşük yaptı. 3.üsünde 7 ayı tamamlamayı başarabildi.
İlk 3 ay düşük riski vardı kanamaları oldu, aynı zamanda kendisi epilepsi hastası ve onun için ilaç kullanıyor. Daha sonra gebelik troidi çıktı. Onun için ilaç kullanmaya başladı. Daha sonra gebelik şekeri çıktı diyetisyen eşliğinde beslenmeye başladı. O kadar çok stres yaşadı ki...
Ve dün gece sancılandı hastaneye gittiğinde rahmi açılmıştı hemen doğuma aldılar. Şimdi dünyalar tatlısı premature bir yeğenim oldu. 1750 gr doğdu ve küvezde büyümeye ve hayatını sürdürmeye çalışıyor. Doktorlar ilk 48 saatin çok önemli olduğunu bebeğin ya çok kötüye ya da çok iyiye gideceğini söylediler. 18 saat oldu şimdilik sağlık durumu iyi. Dün sabaha kadar fotoğrafına bakıp dua ettim. İnşallah Allah onu yıllardır denemedikleri yol kalmayan abim ve eşine armağan edecek ve yeniyılda bebekleriyle evlerine dönecekler. Bu bebek onların belkide son umudu ve bizim bebişimize de kardeş olacak. Sizler de o küçük can için dua edin olur mu? Halası olarak onu şimdiden okadar çok benimsedimki. İnşallah büyüyüp bana Hala diye seslenişini duyabileceğim günleri de görebiliriz.
Merhaba kızlar dün gece çok stresli ve uykusuz bir gece geçirdim. Abimin eşi 7 aylık hamileydi ve gerçekten çok zorlu yollardan geçerek hamile kaldı. 6 senedir çocuk istiyorlar ve çok farklı yöntemlerle hamile kalabildi. Türkiyede uygulanmayan bir yöntemle. Bu yöntemi daha önce 2 kere daha yaptırdılar. Birinde hamile kalamadı diğerinde ise düşük yaptı. 3.üsünde 7 ayı tamamlamayı başarabildi.
İlk 3 ay düşük riski vardı kanamaları oldu, aynı zamanda kendisi epilepsi hastası ve onun için ilaç kullanıyor. Daha sonra gebelik troidi çıktı. Onun için ilaç kullanmaya başladı. Daha sonra gebelik şekeri çıktı diyetisyen eşliğinde beslenmeye başladı. O kadar çok stres yaşadı ki...
Ve dün gece sancılandı hastaneye gittiğinde rahmi açılmıştı hemen doğuma aldılar. Şimdi dünyalar tatlısı premature bir yeğenim oldu. 1750 gr doğdu ve küvezde büyümeye ve hayatını sürdürmeye çalışıyor. Doktorlar ilk 48 saatin çok önemli olduğunu bebeğin ya çok kötüye ya da çok iyiye gideceğini söylediler. 18 saat oldu şimdilik sağlık durumu iyi. Dün sabaha kadar fotoğrafına bakıp dua ettim. İnşallah Allah onu yıllardır denemedikleri yol kalmayan abim ve eşine armağan edecek ve yeniyılda bebekleriyle evlerine dönecekler. Bu bebek onların belkide son umudu ve bizim bebişimize de kardeş olacak. Sizler de o küçük can için dua edin olur mu? Halası olarak onu şimdiden okadar çok benimsedimki. İnşallah büyüyüp bana Hala diye seslenişini duyabileceğim günleri de görebiliriz.
http://www.kadinlarkulubu.com/nisan...ribebisimize-neler-aldik-24.html#post22218308
bunlarda kızımın cicileri teyzeleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?