2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

bnde sirrteyim cnm kolay olmuyo bulmak buluncada cok alıyorum 1 er kiloluk paketletiyorum dondurucuya en cok hamside varmıs bu arada bnde bilmeden hamsi yiyodum bide alabalık tesisi vr en kötü ihtimalle orda yiyoruz evede alıyoruz gitmişken... bn isim aramaktan millete begendrmekten cok yoruldugum için yeterrr dedim bakmıyorum artık yoksa kagan sonra demir doruk emir rüzgar cınar daha neler neler elendi komik nedenlerle

herkese merhbalar yada hoşbulduk tekrar arkdşlar ben van erciş te yaşıyorum o büyük depremi gördüm allah kimseye yaşatmasın bir daha çok kötü günlerde bizim okulda 4 öğretmen arkadaşımı kaybettim acı günler yaşadım ama allahıma şükürler ailecek iyiyiz bebeğimde iyi evimdde sağlam şükür toki de oturuyordum bize hiç birsey olmadı bu resmen 2. hayatım hersey çok farklı gözümde artık depremden 2 gün sonra mersin e annemlerin yanına gittik 2 ay orda kldık net yoktu size ulaşamadım 3 gün önce evimze döndük alışcaz rtık napalım bu arada bir oğlum olacakmış 22.haftdayım hayat devam ediyor...hepinizi kucklıyorum..

Son düzenleme:
arkadaşlar günaydın detaylı ultrason istedi dr.um dün kontrolüm vardı suyum çok azmış ve 22 haftalık hamileyim yarın sonomedde yaptır dedi bbeğin hareketleri az olurmuş su olmadıı için şu an için gelşşimi iyi ama su olmazsa gelişemezmiş ve allah korusun ama böbreklerinden şüphelendi.2 gündür eşime ağlıyoruz bu sorunu yaşayan var mı

fareli fareli nasıl içiyosun ya kolayı ve bi daha istiyo canın o fareli siyah şeyi unut ya boşver fareler gelsin gözünün önüne içemezsin zaten

hormonlara bağlı olarak normal mide koruyucu ilaç kullanacaksın reflü başlamış sende ihmal etme ömür boyu çekersin bir de bu domates gibi hurmalar var ya onlar çok iyi geliyor ben 4 yıl önce ülserden öyle kurtuldum bi de muz çok iyi geliyo mideye

dr.çok ciddi bi sorun dedi bbeğime bişey olsun istemiyorum inananın yerde mi gökte miyim bilmiyorum içim kan ağlıyo böyle bi sorun yaşayananız var mı

kızlar günaydın vajinit olmuşum doktor fitil verdi koyuyorum ama fitil kaygan olduğu için geri çıkıyor vajina girişinde duruyor çok içlere gitmiyo sizce etkisini gösterir mi böyle

dr.çok ciddi bi sorun dedi bbeğime bişey olsun istemiyorum inananın yerde mi gökte miyim bilmiyorum içim kan ağlıyo böyle bi sorun yaşayananız var mı

canım geçmiş olsun böyle sorunumuz yok ama hepimizin bebeği allaha emanet bol su iç dinlen canım bişey yoktur belkide

bnm yine kahverengi leke geldi off ne zamn kurtulcam bn bundan bu tedrginlkten

Merhaba kızlar dün gece çok stresli ve uykusuz bir gece geçirdim. Abimin eşi 7 aylık hamileydi ve gerçekten çok zorlu yollardan geçerek hamile kaldı. 6 senedir çocuk istiyorlar ve çok farklı yöntemlerle hamile kalabildi. Türkiyede uygulanmayan bir yöntemle. Bu yöntemi daha önce 2 kere daha yaptırdılar. Birinde hamile kalamadı diğerinde ise düşük yaptı. 3.üsünde 7 ayı tamamlamayı başarabildi.
İlk 3 ay düşük riski vardı kanamaları oldu, aynı zamanda kendisi epilepsi hastası ve onun için ilaç kullanıyor. Daha sonra gebelik troidi çıktı. Onun için ilaç kullanmaya başladı. Daha sonra gebelik şekeri çıktı diyetisyen eşliğinde beslenmeye başladı. O kadar çok stres yaşadı ki...
Ve dün gece sancılandı hastaneye gittiğinde rahmi açılmıştı hemen doğuma aldılar. Şimdi dünyalar tatlısı premature bir yeğenim oldu. 1750 gr doğdu ve küvezde büyümeye ve hayatını sürdürmeye çalışıyor. Doktorlar ilk 48 saatin çok önemli olduğunu bebeğin ya çok kötüye ya da çok iyiye gideceğini söylediler. 18 saat oldu şimdilik sağlık durumu iyi. Dün sabaha kadar fotoğrafına bakıp dua ettim. İnşallah Allah onu yıllardır denemedikleri yol kalmayan abim ve eşine armağan edecek ve yeniyılda bebekleriyle evlerine dönecekler. Bu bebek onların belkide son umudu ve bizim bebişimize de kardeş olacak. Sizler de o küçük can için dua edin olur mu? Halası olarak onu şimdiden okadar çok benimsedimki. İnşallah büyüyüp bana Hala diye seslenişini duyabileceğim günleri de görebiliriz.

ayyy okurken bile içim bi hoş oldu,rabbim onu annesine babasına sizlere bağışlasın,ona güç versin inşşş.dualarımız onunla.üzülme sende bebişini düşün.etrafta erken doğup sağlıkla büüyen çok bebek var artık,oda onlardan biri olur inşşş.

canım rabbim meleğinizi size bağışlasın..dualarım sizinle
yakın bi tanıdığımız 7.ayına girdiği gün doğum yapmak zorunda kaldı bebek 900 gram ve şuanda 4 gündür yaşıyor küvezde tabii.rabbimin hikmetinden sual olmaz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…