Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    139
Eve gelip uzanınca geçti, dinlenmek mühim cidden ayy var ya canım eskiden ne enerjik bit kişiliğim vardı şimdi markete bile gidemiyorum zorlanıyorum o kadar enerjim yok ama şükürler olsun ilk trimesterı atlattık en azından bu sıcaklarda 🤗🥹
Canım aynı bende öyleyim dinlenmek tek iyi gelen sey bana. Iyice tembellestim ama napim ya elimde degil kalkip biseyler yapinca bel sırt karın sag sol yanlarda agei fln oluyor yatiyorum bende napim..
Eskiden olsa hergun bir yeri temizle topla yıka...
Evet canim cok şükür 2.trimesterde bitecek 3.trimester de bitecek ve saglikla kucagimiza alcaz yavrularimiziii
Evet, tam olarak öyle oluyor canım, ilk başlarda böyle çok hafif 🥳😍
Yaaa gercekten miii🥲🥲 dünden beri hissediyorum aslinda bazen pes pese oluyor birkac dakika. Bazende bikac saat olmuyor sonra hafif oluyor. Ay ben onu yerimmmm aglayacagim yaaa...
Bikac saat once farkedip esimi aradim aacaba bebegimiz mi hareket ediyor diye ağladım bir posta 🥲🥲🥲 oy maşallah hepsine hep sağlıklı olsunlar🙏🙏🙏

Kızlar cevap verenlere çok teşekkür ederim alttan muayeneyle ilgili sormuştum bugün kontrolde gerçekten de doktor rahim ağzı kısa gibi geldi muayene edicem dedi neyseki değilmiş normal sınırlarda dedi ama sormadım kaç cm diye unuttum. Bu arada cinsiyetimizi öğrendik 🙈🙈🙊 tüm kızları bitirdiniz mi yaaaaa oğluşumuz geliyor 🩵🩵

Kızlar aranızda decavit kullanan var mı ? Doktor bana yazmış internetten baktığımda multivitamin olduğunu gördüm ama ben zaten imom içiyorum ayrıca niye bunu yazdı anlayamadım.
Ben kullanıyorum, doktorum yazmıştı, o da multivitamin zaten dediğin gibi, ikisini bir arada kullanmaya gerek yok. Unutmuştur imom kullandığını, sen de hatırlatmadıysan.

Kızlar cevap verenlere çok teşekkür ederim alttan muayeneyle ilgili sormuştum bugün kontrolde gerçekten de doktor rahim ağzı kısa gibi geldi muayene edicem dedi neyseki değilmiş normal sınırlarda dedi ama sormadım kaç cm diye unuttum. Bu arada cinsiyetimizi öğrendik 🙈🙈🙊 tüm kızları bitirdiniz mi yaaaaa oğluşumuz geliyor 🩵🩵
maşallah😍 kız normalde sanada yoklama yapcaktım ama dedim dur ona sonra yapıym🤣 öğrenmissin ya🥰🩵

Cok sagol canım benim rabbim hepimizin yüzünü güldürsün sag saglim hepimiz zamanında kucagımıza alalım inşallahh
kızımda 23 hafta ayrıntılıda gayet hersey yolundaydı 28+4 de teşhis koyuldu
oglumda hamileyken dogunca hic sorun yoktu 2.5 yasindayken belli oldu onunda
şuan benim herseye bakılıyor haftada bir doktordayım canım
diyafram henrisi cok kotu bir hastalik
alt ust organlari ayiran diyafram kasında delik olusuyor bagırsaklar sol akcigerin ustune gelip gelisimini engelliyot solda yer kapladıgı icin kalbi saga itiyor sonra o diyaframdaki delikten dalak ve karacigerde yukari cikmaya calisiyor yani butun organalr yer degistiriyor kizimin durumu zaten cok agırdı ecmo bile takildi saglik bakanligindan onay alınıp tansiyonu cok yuksekti
tam ameliyata 1 gun kala melek oldu
oglumda diyafram fıtıgü karacigerin arkasina saklanmd hicbir goruntuleme cihazinda gorulmedi taki ameliyata kadar
ama sukur butun organlari yerindeydi

cok sagol canım Allah razı olsun🥰

+1 benide yanmaya ekleyin surekli soguk suyla yıkıyorum asla spor ayakkabı giyinemiyorum

yaaa hepsi cok tatli huzurla saglıkla giyinmekte nasip olsun insallah

elbise cok guzelmis
ama bende senin gibiyim birsey alamiyorum bakıyorum sadece

yaaaa cok sevindim gozun aydın canim🥰🥰
Allah bir daha yaşatmasın, gerçekten kötü bir hastalıkmış. Umarım bu bebeğiniz en sağlıklı şekilde doğar 🙏

3 hafta önce Şehir hastanesinde bir arkadaşım detaylı yaptırdı, bebek için çok olumsuz şeyler söylemiş doktor bir sürü hastalık falan, sonra şehir dışında bir doktora gitmek zorunda kaldı şehir dışındaki doktor bebekde hiçbir problem yok demiş
O yüzden şehir hastanesine gitmeyi ben pek düşünmüyorum
Orkun hoca'ya giden tanıdıklarım memnunlardı
Yok ben de hiç şehir hastanesi düşünmüyorum zaten tek doktor var aceleye gelir gibi düşünüyorum. Orkun hoca çok meşhur zaten herkes de memnun gerçekten. Bir şekilde randevu bulmaya çalışcaz 🤣

verdi bir aydır kullanıyorum da pek işe yaramadı inşallah bir sorun yaşamayız
Değerin ve referans değeri kaç acaba? Benim ilk gebeliğimde alt sınır 10 gibiyken 8’lere düşmüştü. İlaçla toparlandı ve bol kırmızı et tüketmen lazım. Mümkünse kırmızı eti süt ürünleriyle tüketme. Hatta yanında limonlu salata yesen çok iyi olur. C vitamini demir emilimini kolaylaştırıyor. Demir ilacınile süt ürünleri arasına 2 saat koysan iyi olur.

Canım aynı bende öyleyim dinlenmek tek iyi gelen sey bana. Iyice tembellestim ama napim ya elimde degil kalkip biseyler yapinca bel sırt karın sag sol yanlarda agei fln oluyor yatiyorum bende napim..
Eskiden olsa hergun bir yeri temizle topla yıka...
Evet canim cok şükür 2.trimesterde bitecek 3.trimester de bitecek ve saglikla kucagimiza alcaz yavrularimiziii

Yaaa gercekten miii🥲🥲 dünden beri hissediyorum aslinda bazen pes pese oluyor birkac dakika. Bazende bikac saat olmuyor sonra hafif oluyor. Ay ben onu yerimmmm aglayacagim yaaa...
Bikac saat once farkedip esimi aradim aacaba bebegimiz mi hareket ediyor diye ağladım bir posta 🥲🥲🥲 oy maşallah hepsine hep sağlıklı olsunlar🙏🙏🙏

Ya çok tatlısın ya, kalbinde ki şu heyecan hiç bitmesin, katlanarak devam etsin inşallah🥰 Güzel anne ama canım şimdide hareket etmeyince endişelenme durumu oluyor mesela benim kızım bugün hareket etmedi çok az etti gibi hissettim onu da saymıyorum yer mi değiştirdi anlamadım, telaş olmamak lazım endişelenme yani ayy bugün etmedi bilmem ne cezerye_ cezerye_ nin hatta 3 gün etmemişti de kızcağız acile gitmişti, paşa gibi uyuyordu oğlu 🥳🥲🥰

Kızlar sol tarafımda ağrı oldu, kistim vardı benim biliyorsunuz unuttum size söylemeyi biri gitmiş 2 taneydi kistlerim diğeri de ufalmış doktorum öyle demişti ağrı yapmaz dedi ama benim o kistin olduğu yer de ağrı oluyor, aklıma kötü şeyler getirmek istemiyorum ama buraya yazınca sakinleşeceğimi bildiğimden hemen her türlü ağrıyı sızıyı haber vermek istedim 😒
Nasıl oldun? Geçti mi ağrın?

Canımm yaa çok teşekkür ederim 😍🥰 oy şükür hareketlerini de hissetmeye basliyoruzz 😍
Ayy hep kıpır kıpır olsun inşallah 🥰
Sen kacinci haftada hissettin Canım bu arada
Canım bugün 19+4üm ve yaklaşık 10 gündür hissediyorum. Oğlan bir kaç gün büyük benim önce onu hissettim. Sonrasında da kızımı. Bir kaç gündür peşpeşe sağlı sollu tekmikleniyorum 🐣🐣 Biri uyanınca diğerini de uyandırıyor galiba 😍

Kızlar beşik olarak hangisini alacaksınız karar verenler oldu mu ? Ben çocuk odası yapıcam. Ama takım olarak almıycam. Çünkü gardrobu normal ebatlardan büyük yaptırmak istiyorum bi kısmını fazla kıyafetlerim için düşünüyorum. Birde şifonyer istiyorum bu konuda tecrübeli anneler bana yardımcı olabilir misiniz beşik olarak nasıl bişey tercih edebilirim iki tane mi almalıyım
Doktorlar ilk bir yaşa kadar uyuduğun yerden bebeği görebileceğin şekilde uyutmayı tavsiye ediyor. Yani her halukarda yatak odasında uyuyacak bir yaşa kadar. Bazıları erken ayırmaya çalışıyor ama pek başarılı olanı görmedim. Şahsen tercih de etmiyorum. Anne yanı beşikler var, onlar uyurken kalkıp emzirmek için ya da uyanınca hemen müdahale etmek için ideal bence. Ben hem anne yanı beşik hem de ikea karyola almıştım oğlumda. İlk aylar anne yanı kullandım ama karyolayı hiç kullanmadık mesela. Hatta oğlum çok uykusuz bir çocuktu, gece 3’lere kadar uyumazdı, yanımıza alınca uyurdu, o yüzden gece uykularını yanımda yapmaya başladı (tavsiye etmiyorum asla, doğru da değil) 27 aylık oldu hala bizimle uyuyor.

Diyelim ki 1 yaştan sonra ayıracaksın odasını, oraya koyacağın beşiğin ebatına dikkat et bence. Çünkü çok hızlı büyüyorlar ve sığmıyorlar içine.

Ben kullanıyorum canım imom bıraktırdığı zaman onu vermişti sanırım 3. Aydan sonra
Bana da imom vermişti bu ay decavit yazmış şaşırdım değiştirince. Decavitte omega3 ve iyot olmadığı için ocean mummyden devam etmeyi düşünüyorum bir sıkıntı olmaz heralde

Back
X