2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
çok fenaa dua edıyorum bu seferkı azcık sakın olsun kendi kendine uyusun oyun oynarken sıssın
kendi başına oyun oynasın çok şey istıyorum

:))) ay bizim bi komşu var onun 11 aylık oğlu var bu dediklerinin hepsini yapıyor. annesi yatağına koyuyor çocuk kendi kendine uyuyorr. kırkta yılda bir ağlar çooook sakin bi bebek maşallah bizimkilerde keşke öyle olsaa:97:

inşallahhh diyelim öle olsun heleki gazlı hiç olmasınlar mınık mınık çok tatlı olucaklar cennet kokulu bbebişlerimiz:)

inşallahhh diyelim öle olsun heleki gazlı hiç olmasınlar mınık mınık çok tatlı olucaklar cennet kokulu bbebişlerimiz:)

evettt çorap giyde üşütme yoksa bebeğin gazlı olur diyolar dinleyim bari onlarıı

ayyy minicilek yaa Rabbim sonuna kadar götürsün inşallah sağ salim sağlıklı

ankaradaki arkadaşlar hangi dr. gidiyorsunuz??hangi hastaneye??tavsiyeleriniz .özelse fiyatları devletse nerede acil yardım..

günaydın arkadaşlar ya ben bişey sorcam aranızda hiç kanaması olan varmı benim dünden beri çok az kanamam var lekeler şeklinde bilgisi olan arkadaşlar yardım bekliyorum lütfen

merhaba canım.benim 6.haftamda kahverengi lekelenmem olmuştu ve hemen doktora gittim.düşük riskim olabileceğini ve dinlenmem gerektiğini söylemişti.2 gün sonra lekelenmem geçti çok şükür şimdilik iyiyim.progestan verdi.3 ay bitene kadar vajinal olarak kullanacağım.sende bence ihmal etme her ihtimale karşı dr git.geçmiş olsun

ben mecburiyetten çalışacağım canım ev kredisi ödüyoruz malesef. hatta bebeğim 4 aylıkken bırakıp çalışmaya başlayacağım.daha minicik olacak
Allahtan yabancı değil annem bakacak bebeğime

aynen bende aynı durumdayım ev kredisi ödüyoruz mecburen bırakıp gideceğim miniğimi
bakabildiği kadar annem bakar sonrada yaşını geçince falan evin yakınında kreş var oraya veririm başka çare yok mecbur çalışacağız

merhaba arkadaşlar.
tüm bebek bekleyenlere rabbim sağlıkla hayırlı evlatlar kucaklarına almayı nasip etsin , bebek isteyen herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.
bende bebek bekliyorum. 9 ay çabaladıktan sonra artık benimle bebeğim. 8+3 deyiz bugün. biraz zor geçiyor. bulantılarım fazlalaştı, hep uyumak istiyorum ve aniden sık sık gözüm kararıyor bütün gücüm bitiyor. hepsi zor ama bebek için olunca herşeye katlanılıyor.

ankaradaki arkadaşlar hangi dr. gidiyorsunuz??hangi hastaneye??tavsiyeleriniz .özelse fiyatları devletse nerede acil yardım..

mrb bende ankaradanım fatih üniversitesi hastanesine gidiyorum ben. daha doğrusu evimize yakın bi ülkü ulusoy hastanesi var fatih hastanesine bağlı oraya gidiyorum. çok iyi ilgileniyorlar şimdilik memnunum. netten bakabilirsin

Son düzenleme:
işiniz zor Allah yardımcınız olsun, ama ben evdeyım bak uyuyabılıyomuyum işim hiiiç bıtmıyo:)

evde de hiç uyku gelmez ..boyle şeyler imkansızken ortaya cıkar hep bende simdi bıraz yemek yedim ayran içtimm...kola içmiimm dedim bıı uyku bastırdı ki anlatamam..bugun işyerindekilerede soyledimmm hemen iş arkdasım (erkek) ee sen simdi ne zmn doguruyosun :) allahım yaaa ne zmn izne cıkacam onları hesaplıcak ..benim sirkette butik bir sirket fena da değil maaşı ama az kişiyiz yani yerim dolduracak kımse yok ancak 15 gun idare edilmiştim..bakalım ilerleyen zamanlarda ne gosterecek..ben bugun doktora gittimm cancanım 3 cm olmus bugun bıraz daha benimsedim valla tam insana benzemiş yavrımm ya :)

İlk hamileliğime 65 kilo ile başlayıp 82 kilo ile doğuma giren bir anne olarak,
doğum sonrasında 2-3 ay içerisinde 65 kiloya tekrar kavuştuğumu
ama süt vermek adına yemekten kesmeyerek yeniden kilo alıp 68 kiloya çıktığımı belirtmek isterim..

İkinci yani bu hamileliğimde ise 68 kilo ile başlayıp şu an 70 kiloyu gördümü söyleyebilirim..
Tek temennim rekorumu egale etmek yani 82 kiloyu aşmak istemiyorum..
Ama tabi önümüzde uzun bir süreç var ve kilo alımı açısından durumumun nasıl gelişeceğini zaman gösterecek..
Şimdiden birşey söylemek kendi adıma yersiz.. Çünkü öyle anlar geliyor ki,
bir tepsi şerbetli tatlının içine elinizi daldıra daldıra yiyesiniz gelebiliyor.. Ve daha neler neler..
Ama çocuğum doğduktan sonra tek isteğim 60 kiloya inmek tabiki süt verme işlemimiz bittiğinde
Evlendiğimde 55'tim.. Ve o günlerimi hafifliğimi çok özlüyorum..

Bu arada artık normal pantolonlarıma olmuyorum.. Bikini bölgesi çok sıkmaya başladı..
İlk hamile kaldığımda direk karnımın büyüyeceğini düşünmüştüm..
Ama öyle olmuyormuş öğrendim.. Kasıklardan başlıyoruz büyümeye.. Pantolonlarım popoma girse bile fermuarı kapattığımda inanılmaz sıkıyor..
Daha rahat olmak adına hamile pantolonlarımı çıkarttım.. Onları giyiniyorum..

Doğum sonrası çalışma konusuna gelince, ben ilk doğumumdan sonra çalışmamayı tercih ettim.. (Doğum paramı, tazminatımı ve işsizlik maaşımı aldım..)
13,5 aylık bir kızım var.. Ve şimdi Nisan annesi olmaya adayım..
Biri 3 biri 5 yaşına gelince tekrar çalışma hayatına dönmek istiyorum..
Çalışan bir kadın olarak evde oturmak inanın çok stresli ve zor.. Çocuk kolay büyütülmüyor ve aynı zamanda ev kolay dönmüyor..
Ama çocuklarımız için değeceğini düşünerek ve maddi açıdan da Allah'a şükür yetecek kadar olduğunu bilerek
eşimle beraber böyle bir karar aldık.. Hem kira ödüyoruz hem de ev taksiti ödüyoruz.. Biraz zor oluyor ama idare etmeye çalışıyoruz..
Annesi tarafından ve bir başkası tarafından büyütülen çocuklarda inanın gözle görülür bir fark oluyor..
Ama herkesin hayat şartları ve koşulları farklı.. Seçimlerde buna göre farklılıklar gösterecektir..

Allah herkesin gönlüne göre versin..

bizimde ev kredimiz var,birimizin maaşı krediye gidio nenedenle mecbur çalışcam doğum sonrası...ayrıca ist. da yalnınız aileler burda değil..yazın annemi kışın kayınvalidemi transfer edicez mecbur bakıcı olarak:)) çünkü bakıcı için yani manevi tarafını zaten geçtimde maddi tarafıda çok zor, bakıcıda kreşde aylık 800-900 falan..bu ne yahu..

afiyet olsun bende az bişey yıyebıldım bugun süt içtim bend ekola içmedim
bebeişin buyumuş ay sonunda gıdıcem ama nasıl beklıcem bılıyorum belkı ozmana kadar bi devlet hastanesıne gıderım

canım kaç haftalıksın?
sabahları yataktan kalkmadan tuzlu bir şeyler atıştır çubuk kraker falan yada naneli ferahlatan olips şekerlerden at ağzına.. ben hep böyle yaptım...
Sık sık az yemek ye mideni tam doldurma ve sevdiğin canının istediği şeyleri ye. kan şekerinde düşüyorsa yanında tatlı bişiler bulundur yiyebiliyorsan meyve ye enerjı verir.

afiyet olsun bende az bişey yıyebıldım bugun süt içtim bend ekola içmedim
bebeişin buyumuş ay sonunda gıdıcem ama nasıl beklıcem bılıyorum belkı ozmana kadar bi devlet hastanesıne gıderım

aman bekle cnm ya devlet hastanesinde sinir bozucu seylerle cok yasanıyor..buyusun bebişin iyice 2 li testini yapmaya gidersin hemde..ben 2 kayıp yasayınca bıraz kontrollu gıdıyorum bilmem anlattım kan pıhtısı cıktı igne yapıorum hergun karnımdan doguma kadarda yapacam...yanı bir rahtsızlık olmadıkca hıc kafanı takma 26 eylül haftasında gidersin....bende de bugun tahliller istedi devlete gittim kan vermeye işten izin almıımmm bı daha dedim cogunu yapıolarmısda toksoplazma bii 3 test daha yokmus orda ..özele soracam ssk karsılıyorsa uygunsa orda yaparım dedim haftaya ctesi sonucları goturecem işte....bi sıkntı olmadıkca da mıde bulantımda azaldı gibii artık keyfini surecem vallla

denis_34 paristebirgece mmavilimm gorkemli sbilyana logopeia tlyonl2009 zeytinn efim PetunyaPet
maşallah baya kalabalığızz hu huuuuu:) napıyosunuz hanımlarr

denis_34 paristebirgece mmavilimm gorkemli sbilyana logopeia tlyonl2009 zeytinn efim PetunyaPet

oturuyorum canım öylee:97: kasıklarım ağrıyor sanırım normal olması
sizlerinde oluyomu ağrılarınız

bizde yemekten geldik..son gaz çalışıyoruz:) bugün cuma akşam olsunda eve gidim die bekliorum walla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…