çok fenaa dua edıyorum bu seferkı azcık sakın olsun kendi kendine uyusun oyun oynarken sıssın
kendi başına oyun oynasınçok şey istıyorum
:))) ay bizim bi komşu var onun 11 aylık oğlu var bu dediklerinin hepsini yapıyor. annesi yatağına koyuyor çocuk kendi kendine uyuyorr. kırkta yılda bir ağlar çooook sakin bi bebek maşallah bizimkilerde keşke öyle olsaa:97:
inşallahhh diyelim öle olsun heleki gazlı hiç olmasınlar mınık mınık çok tatlı olucaklar cennet kokulu bbebişlerimiz:)
günaydın arkadaşlar ya ben bişey sorcam aranızda hiç kanaması olan varmı benim dünden beri çok az kanamam var lekeler şeklinde bilgisi olan arkadaşlar yardım bekliyorum lütfen
ben mecburiyetten çalışacağım canım ev kredisi ödüyoruz malesef. hatta bebeğim 4 aylıkken bırakıp çalışmaya başlayacağım. daha minicik olacak
Allahtan yabancı değil annem bakacak bebeğime
benim eşim hiç birini kullanmıyor
hamilelik sıkıntısını bariz yaşayanlara göre rahatım cidden
bu sebeplen olabilir belki
ankaradaki arkadaşlar hangi dr. gidiyorsunuz??hangi hastaneye??tavsiyeleriniz .özelse fiyatları devletse nerede acil yardım..
işiniz zor Allah yardımcınız olsun, ama ben evdeyım bak uyuyabılıyomuyum işim hiiiç bıtmıyo:)
evde de hiç uyku gelmez ..boyle şeyler imkansızken ortaya cıkar hepbende simdi bıraz yemek yedim ayran içtimm...kola içmiimm dedim bıı uyku bastırdı ki anlatamam..bugun işyerindekilerede soyledimmm hemen iş arkdasım (erkek) ee sen simdi ne zmn doguruyosun :) allahım yaaa ne zmn izne cıkacam onları hesaplıcak ..benim sirkette butik bir sirket fena da değil maaşı ama az kişiyiz yani yerim dolduracak kımse yok ancak 15 gun idare edilmiştim..bakalım ilerleyen zamanlarda ne gosterecek..ben bugun doktora gittimm cancanım 3 cm olmus bugun bıraz daha benimsedim valla tam insana benzemiş yavrımm ya :)
arkadaşlar bende çalışıyorum dogumdan sonra ne yapacağımı bilemiyorum ama şu anda başka bi sorunum var sürekli migdem bulanıyo,geçeleri bile istifar ediyorum halsizim işim ve evimi olumsuz etkiliyo sizler nasılsınız bu durumun üstesinden nasıl gelicem bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim :26:
afiyet olsun bende az bişey yıyebıldım bugun süt içtim bend ekola içmedim
bebeişin buyumuş ay sonunda gıdıcem ama nasıl beklıcem bılıyorum belkı ozmana kadar bi devlet hastanesıne gıderım
denis_34 paristebirgece mmavilimm gorkemli sbilyana logopeia tlyonl2009 zeytinn efim PetunyaPet
maşallah baya kalabalığızz hu huuuuu:) napıyosunuz hanımlarr
denis_34 paristebirgece mmavilimm gorkemli sbilyana logopeia tlyonl2009 zeytinn efim PetunyaPet
maşallah baya kalabalığızz hu huuuuu:) napıyosunuz hanımlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?