2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
hem hamilelikten kilo alıcaz hemde sigarayı bıraktığımız için kilo alıcaz.inşallah dengeyi koruyabiliriz allah hepimizin yardımcısı olsun.

yok yok bence öyle olmucak..ben daha önce kaç kez sigarayı bırakmayı denedim hep kilo aldım..ama bu sefer düşün bak 5-6 hafta oldu bırakalı kilo almadım hiç..çünküsigaryı bırakma girişimlerimde hep sigara yerine yemek koyyodum, şimdi kafayı meşgul edicek bişi var, bebeği düşünyorum, yemek yeme aklıma gelmiyor..birde bende sigarayı en çok tetikleyen şey çay..sigaradan önce çayı bıraktı, şu anda kahvaltıda dahil çay içeyi unuttum resmen:))

benim işe gelirken 8de uyanmam lazım ham. öncesi
hayatta 8,30 dan önce yataktan kalkmazdım
şimdi 7,30 da uaynıyorum kaç günüdr saat kurmus gibi
8 e kadar yatıp öyle kalklıyorum
4-5. haftalar arasıda kafamı kaldıramıyordum
şimdi uykuyu pek aramıyorum
birde meyve pek yemezdim şimdi mutlaka günde 2 çeşit yiyorum
cok severek baya değiştiriyor insanı hamilelik

napalım doğumdan sonra yapıciz birşeylerr

evet tatlım.... bebişlerimiz sağlıklı olsunda biz çok önemli değiliz :) ben sadece doğumda sorun olur mu ondan korkuyorum... ben sezeryan istiyorum çünkü..... kiloluları da sezeryan yapmak zormuymuş neymiş ..... korkum bu sadece....

merhaba arkadaşlar.clexan iğne kullanıp kolu sertleşen ve ağrıyan var mı.benim çok fena.hem mosmor hem serlikler oluştu hemde ağrı yapıyor.

merhaba bayanlarrr
bende nisan annesi olucam inşallah.
başka bir yerde aynı konu başlığından daha var, bir kısım nisan anneleri de ordan devam ediyor
en iyisi onları haberdar edeyim, burası daha şenlikliymiş..

kızlar eşi sigara içki vs gibi şeyler kullanmayanın hamileliği rahat geçer diyolar doğruluk payı var mı acaba?

kızlar bir şey sormak istiyorum, daha erken ama ben çok yoğun çalışan biriyim ve ev ile işyeri birbirine çok uzakta.iş yerinin de pek anlayışlı olduğu söylenemez...
özellikle çalışan hamişlere soruyorum, bebekten sonra işe devam mı yoksa ara mı vermeyi düşünüyorsunuz? sevdiğim bir işim var ama dediğim gibi çok erken kalkıyorum ve eve geç geliyorum.bebek olunca onu bakıcıya bırakıp da bu kadar yoğun çalışamazmışım gibime geliyor.siz ne düşünüyorsunuz? eşim bırak diyor ama bir yandan da maddi durum var tabii:44:

bende de hiç düzen kalmadı zaten saatte bir tuvalete kalkıyorum uyucam yakında klozetin üstünde. ama yatağa yatınca bir sağ bir sol hep sıkıntı içindeyim. sabahları eskiden 12 de kalkardım şimdi 9.30 deyince açılıyor gözlerim. uyku düzensizliği stres de yapıyo gece eşimin horlamasına katlanamıyorum ona içten içten sinir olmaya başladım. normal değilim acilen düzelmem gerek..

ben mecburiyetten çalışacağım canım ev kredisi ödüyoruz malesef. hatta bebeğim 4 aylıkken bırakıp çalışmaya başlayacağım.daha minicik olacak
Allahtan yabancı değil annem bakacak bebeğime

kızlar eşi sigara içki vs gibi şeyler kullanmayanın hamileliği rahat geçer diyolar doğruluk payı var mı acaba?

bizde eşimde bende alkol ve sigara kullanırdık
haftada bir evde rakı sofrası falan kurardık böyle
zevk insanıydık resmen
ama şimdiki durum
eşime hamile oldugum söyledikten 2 gün sonra sigarayı bıraktı
alkolüde sunada haftada 1 tane falan bira içiyor
onuda bırakcam diyor cok iradeli bir adam ya

benimde evimle işimin arası 50 dk sürüyor metrübsle gidip geliyorum
işyerim cok rahat cok uzun süredir burda calıstıgım için karısanım falan yok
istedğim zaman istediğim yere gidebiliyorum falan ama
6 veya 7. ayımda cıkıcam işten bi sorun olmadıgını mühdetçe. muhtemelen 2 sene falan calısmam
eşimde istemiyor bende artık bu kadar senenin sonunda cocugumu kendim büyütmek istiyorum
aradan biraz zaman gecince gireceğim iş de mutlaka eve yakın bir yeri tercih edicem.

canım bende çalışıyorum.kızımdada işimi bırakmamıştım.tek başıma çalışmanın verdiği dezavantajda vardı bende.ama sağolsun işyerim idare etti.hafta 2-3 gün yraım gün geldim 6 ay böle idare ettik.ctsleride çalışmaıdğımım için rahattım.bide uzun yıllardır aynı işyerinde olunca sevdiğim işim olunca birde maddi yönden da çok iyi olunca bırakamadım.bebeğimede annem baktı belkide o benim için avantajdı.şuan ise allah nasip ederse yine aynı yöntemle işime devam edicem.

bende çalışıyorum ama bebekten sonra çalışmak istemiyorum fakat bizimde ev kredimiz var... annem bakamaz kendisi rahatsız zaten kayınvalidem desen öbür eltimle oturuyor ve eltimde hamile..... benim bebeğime bakar mı bilmiyorum...... kafam karışık bu konuda..... doğumdan 2 ay önce izinli oluyoruz biliyosunuz.... toplam 16 hafta izinliyiz...... bir de doğumdan sonra 2 ay istirahatli 6 ay da ücretsiz izin kullanabiliyoruz.... tabi yerimize kimseyi almazlar ise 6 ay sonra çalışabiliriz

arkadaşlar bende çalışıyorum dogumdan sonra ne yapacağımı bilemiyorum ama şu anda başka bi sorunum var sürekli migdem bulanıyo,geçeleri bile istifar ediyorum halsizim işim ve evimi olumsuz etkiliyo sizler nasılsınız bu durumun üstesinden nasıl gelicem bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim :26:

hepimiz aynı durumdayız canım... Işte çok halsizim evde de öyleyim.. Yemek ten sonra hiç iş yapasım gelmiyo.... Dikkatimi işe veremiyorum..... Evde oturanlar çok rahat bu konuda... Ama bizim işimiz çok zor arkadaşlar....çalışmak hamile bi kadına göre deil......

kesinlikle... şimdi evde olmak ve uyumak vardııı:97:

birşey olmaz inşallah ben mecburi sezeryan olmuştum 97 kıloyla doğuma gırdım birşey olmadı çok şükür
ama normali varken pırt dıye çıksın kurtul napcan sezeryanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…