hem hamilelikten kilo alıcaz hemde sigarayı bıraktığımız için kilo alıcaz.inşallah dengeyi koruyabiliriz allah hepimizin yardımcısı olsun.
napalım doğumdan sonra yapıciz birşeylerr
canım aynı sroun bende de var.uykudan gözlerim kapanıyor uyuyamıyorum.kızımda böle değildi oturduğum yerde sızar kalırdım sabah kalkardım.bunda uyku yok bieşy yoksürekli başağrısı çekiyorum o yüzden.bugün dr sorucam bakalım normalmi diye..
kızlar eşi sigara içki vs gibi şeyler kullanmayanın hamileliği rahat geçer diyolar doğruluk payı var mı acaba?
kızlar bir şey sormak istiyorum, daha erken ama ben çok yoğun çalışan biriyim ve ev ile işyeri birbirine çok uzakta.iş yerinin de pek anlayışlı olduğu söylenemez...
özellikle çalışan hamişlere soruyorum, bebekten sonra işe devam mı yoksa ara mı vermeyi düşünüyorsunuz? sevdiğim bir işim var ama dediğim gibi çok erken kalkıyorum ve eve geç geliyorum.bebek olunca onu bakıcıya bırakıp da bu kadar yoğun çalışamazmışım gibime geliyor.siz ne düşünüyorsunuz? eşim bırak diyor ama bir yandan da maddi durum var tabii:44:
kızlar eşi sigara içki vs gibi şeyler kullanmayanın hamileliği rahat geçer diyolar doğruluk payı var mı acaba?
kızlar bir şey sormak istiyorum, daha erken ama ben çok yoğun çalışan biriyim ve ev ile işyeri birbirine çok uzakta.iş yerinin de pek anlayışlı olduğu söylenemez...
özellikle çalışan hamişlere soruyorum, bebekten sonra işe devam mı yoksa ara mı vermeyi düşünüyorsunuz? sevdiğim bir işim var ama dediğim gibi çok erken kalkıyorum ve eve geç geliyorum.bebek olunca onu bakıcıya bırakıp da bu kadar yoğun çalışamazmışım gibime geliyor.siz ne düşünüyorsunuz? eşim bırak diyor ama bir yandan da maddi durum var tabii:44:
arkadaşlar bende çalışıyorum dogumdan sonra ne yapacağımı bilemiyorum ama şu anda başka bi sorunum var sürekli migdem bulanıyo,geçeleri bile istifar ediyorum halsizim işim ve evimi olumsuz etkiliyo sizler nasılsınız bu durumun üstesinden nasıl gelicem bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim :26:
hepimiz aynı durumdayız canım... Işte çok halsizim evde de öyleyim.. Yemek ten sonra hiç iş yapasım gelmiyo.... Dikkatimi işe veremiyorum..... Evde oturanlar çok rahat bu konuda... Ama bizim işimiz çok zor arkadaşlar....çalışmak hamile bi kadına göre deil......
evet tatlım.... bebişlerimiz sağlıklı olsunda biz çok önemli değiliz :) ben sadece doğumda sorun olur mu ondan korkuyorum... ben sezeryan istiyorum çünkü..... kiloluları da sezeryan yapmak zormuymuş neymiş ..... korkum bu sadece....
kesinlikle... şimdi evde olmak ve uyumak vardııı:97:
işiniz zor Allah yardımcınız olsun, ama ben evdeyım bak uyuyabılıyomuyum işim hiiiç bıtmıyo:)
Amin canımm
:)) küçük bebek olunca zor şimdi hareketlenmiştirde baya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?