2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
Canım şeker yüklemesi rutin herkese yapılıyor da ben Fetal Eko'yu duymamıştım, internetten okuduğum kadarıyla kalp ile ilgili herhangi bir şüphesi varsa istiyormuş doktor bunu ama bizimki öyle bir şey demedi, ya söylemek mi istemedi acaba :( zaten böbekler çok üzdü bizi bi de onu söylemedi mi acaba bilemedim. Tedbir olarak da istemiş olabilir değil mi, bir sorun olsa söylerdi diye düşünüyorum hep çok açık konuştu çünkü bugüne kadar ..

bncede söylerdi. en azından dikkatli olman lazım böle böle bi sorun daha var derdi. saklamaz doktorlar sanmıorum. sen içini ferah tut. iyi düşün iyi olsn cnm.

bu ikinci bebeğim benım , 7 yıl sonra oldu bu mınıklerim oyuzden bağlatmayı hiç düşünmuyorum
ama ıkı bebekten sonra uzun bı korunma surecıne gırıcem galıba ozmanda ya hap yada iğne yada eşim korunucak :34:

hap iğne mahvediyo insanı düzen fln bırakmıyo en iyisi eşin korunması biz 3 yıl öyle korunduk hiç de bişey olmadı

Kızlar geçen çarşamba doktor kontrolum vardı.. Zaten çok hızlı kilo aldıgım icin sikayet edip duruyordum aynı sekılde doktorda tartınca biraz suphelendi nasıl beslendıgımı sordu anlattım ki ggercekten ben cok yemememe ragmen kılo aldım 23 haftalık hamıleyım suan ve doktor gercı her hamıleden ıstenıyor ama seker testı ıstedi ve sunuda ekledı .. ben sana sureklı kılo alma neden bu kadar aldın dıye baskı kuruyordum ama belkıde senın sucun yyok sekere baglı bi kılo artısın var dedi.. Neyse ben testi yaptırdım 1 saatlık 50 gr. ve sonuc olması gerekenden cok yuksek cıktı doktorumu aradım ve tahmın ettıgını soyledı pazartesı 2. test yapılacak 2 saatlık 100 gr lık ondan sonra tedavi uygulanacak .. Aranızda benım gıbı sorunu olan varmı seker ile ilgili?

petuşun kontrolü vardı bugün nasıl geçti acaba? benimde haftaya cumartesi,şeker yüklemem yapılcak hem.geriye bişey kalmıyo galiba artıkın.bi doğurmak kalıyo :52: :52:

selam kızlarr nasılsınızz?[/QUOTE

slm canım,ben bugün ağrıyla uyandım.sırt ağrısı. ya birde ben bugün kaburgama doğru hareketler hissediorum.acaba benim sıpa kaburgama kadar vardı mı:7:

gecmiş olsun canım
hergun bi yerimiz agrımasa sasarım zaten
kaburgalara kadar vardımı bilmiyorum ama göbek ddeliğinin bi parmak ustune cıktıgını biliyorum bu haftalarda
ben bebek hareket edince söyle hissediyorum
hani davula vurulunca kalbi insanın gum gum eder ya insanın
işte öyleee bir şeeyyyy :))

gecmiş olsun canım
hergun bi yerimiz agrımasa sasarım zaten
kaburgalara kadar vardımı bilmiyorum ama göbek ddeliğinin bi parmak ustune cıktıgını biliyorum bu haftalarda
ben bebek hareket edince söyle hissediyorum
hani davula vurulunca kalbi insanın gum gum eder ya insanın
işte öyleee bir şeeyyyy :))

Aynen canım bebek oynadıgında bende oyle hissediyorum ozellikle sol tarafıma yattıgımda hic durmuyor :D

Kızlar geçen çarşamba doktor kontrolum vardı.. Zaten çok hızlı kilo aldıgım icin sikayet edip duruyordum aynı sekılde doktorda tartınca biraz suphelendi nasıl beslendıgımı sordu anlattım ki ggercekten ben cok yemememe ragmen kılo aldım 23 haftalık hamıleyım suan ve doktor gercı her hamıleden ıstenıyor ama seker testı ıstedi ve sunuda ekledı .. ben sana sureklı kılo alma neden bu kadar aldın dıye baskı kuruyordum ama belkıde senın sucun yyok sekere baglı bi kılo artısın var dedi.. Neyse ben testi yaptırdım 1 saatlık 50 gr. ve sonuc olması gerekenden cok yuksek cıktı doktorumu aradım ve tahmın ettıgını soyledı pazartesı 2. test yapılacak 2 saatlık 100 gr lık ondan sonra tedavi uygulanacak .. Aranızda benım gıbı sorunu olan varmı seker ile ilgili?

Kimse daha yaptırmadımı :S:S şeker testii ve acaba bu kilo artışına etkenmi en onemlisi tabi bebişime zararı olmasın

Aynen canım bebek oynadıgında bende oyle hissediyorum ozellikle sol tarafıma yattıgımda hic durmuyor :D

sanırım gercekten solumuza yattıgımızda cok rahat ediyolar
sırt ustu veya saga yatmak genelde yasaktır hamileler için
kalbe baskı oluyomus
tansiyon oynayabiliyomus
yemek yedikten sonraki verdigi tepkilere asıgım yaa
5 dk gecmeden baslıyo sanki dans etmeye :))
sukurler olsun..

Kimse daha yaptırmadımı :S:S şeker testii ve acaba bu kilo artışına etkenmi en onemlisi tabi bebişime zararı olmasın

ne kadar artış oldu da şüpheye düşüldü

ne kadar artış oldu da şüpheye düşüldü

genelde zaten şeker yuklemesi 28. haftadan sonra yapılmıyo mu?
bende cok kilo aldım
hatta persembe gunu kontrolum vardı
drum ne guzel kilolar alıyosun bakalım ne yapıcaz dedi imalıı :))
o gercekten elinde olan bişey degil yaa
her ogunde 3 dilimden fazla ekmek yemiyorum kii
kullandıgımız vitaminlerin etkisi var
dr demirden tut magnezyuma kadar kilo yapar dedi
bırakıyım mıı demeyi unuttum 28inde renkli için gittigimde teklif edicem kullandııgm ilaçları bırakmayı?

Ben bugün Dr dan geldim...önümüzdeki 3 hafta icinde yaptır seker testini dedi...anormal bı kilo artışın vs. Yok o nedenle aceye gerek yok dedi..eger cok kilo alsaydın hemen isterdim die belirtti...ben toplamda 6 kilo aldım...yrn musaitim yrn yaptırcam bende...sonuc için Dr um beni arayacak daha snrasinda..henüz yaptırmadım yani...ama Dr un söylediğinden anladığım hızlı klo alma hamilelik şekerini veya seker hızlı kilo almayi etkilio sanırsam..

sanırım gercekten solumuza yattıgımızda cok rahat ediyolar
sırt ustu veya saga yatmak genelde yasaktır hamileler için
kalbe baskı oluyomus
tansiyon oynayabiliyomus
yemek yedikten sonraki verdigi tepkilere asıgım yaa
5 dk gecmeden baslıyo sanki dans etmeye :))
sukurler olsun..

Aynen canım tarif ettigin gibi oynadıgında dunyalar benım oluyor zaten bazende baya bole gobegımı acıtıyor

Ben bugün Dr dan geldim...önümüzdeki 3 hafta icinde yaptır seker testini dedi...anormal bı kilo artışın vs. Yok o nedenle aceye gerek yok dedi..eger cok kilo alsaydın hemen isterdim die belirtti...ben toplamda 6 kilo aldım...yrn musaitim yrn yaptırcam bende...sonuc için Dr um beni arayacak daha snrasinda..henüz yaptırmadım yani...ama Dr un söylediğinden anladığım hızlı klo alma hamilelik şekerini veya seker hızlı kilo almayi etkilio sanırsam..

Ayrıca bildigim kadarıyla yüksek çıkarsa Dr diet veriyor...diete uyarsan
problem olmuo cnm..Mart annenelerini oku bak..onlar yapmtirmislar genelde ve yüksek çıkanların vs. Yorumları var..

Kesinlikle canım buna katılyıorum eger benım gibi aşırı yemeyip de hızlı kilo alanlar var ise me bir an once mutlaka şekerlerine baktırsınlar hem bebek ıcın zararlı şekerin yuksek olması ıcın hemde yemedigim halde kilo alıyorum nasıl iştir bu yaa bende diyorum herkese valla cok yemıyorum neden alıyorum butun bacaklarım birden selilut bastı kı ben cok zayıf biriydim hamıle kalmadan once fastfoodla beslenırdım her ogun ona ragmen kılo almazdım bi anormallık olduugnu anladımkı ben daha kan ilacı vede ekstra bi vitamin kullanmadım bu zamana kadar ama sımdı kan degerlerımde dusmus kan ilacıda ferrum fort yazdı doktorum off yaa bosu bosuna bukadar kilo aldım 53 ile hamıle kaldım 66 yım yaa :((( insafff

Ayrıca bildigim kadarıyla yüksek çıkarsa Dr diet veriyor...diete uyarsan
problem olmuo cnm..Mart annenelerini oku bak..onlar yapmtirmislar genelde ve yüksek çıkanların vs. Yorumları var..[/QUOTE]

evet canım pazartesi 2. şeker testinin sonucundan sonra dktor diyet vs.. uygulanacagını syledi

genelde zaten şeker yuklemesi 28. haftadan sonra yapılmıyo mu?
bende cok kilo aldım
hatta persembe gunu kontrolum vardı
drum ne guzel kilolar alıyosun bakalım ne yapıcaz dedi imalıı :))
o gercekten elinde olan bişey degil yaa
her ogunde 3 dilimden fazla ekmek yemiyorum kii
kullandıgımız vitaminlerin etkisi var
dr demirden tut magnezyuma kadar kilo yapar dedi
bırakıyım mıı demeyi unuttum 28inde renkli için gittigimde teklif edicem kullandııgm ilaçları bırakmayı?

Cnm bırakma....bugün Dr um yine sordu kullanılsın dimi die...evet dedim..hepsini tek tek sordu bunuda bunuda kullanılsın dimi didi..
Bende geldim yani dr dan...
Yağmurun kalbindeki kalsiyum birikmesinden ötürü olusan beyaz leke gitmiş:)) yok gari:))
720 gr olmuş tosunum..masallah kuzuma...
Hersey yolunda..plesenta hala aşağıda..
Dr dedi daha erken çıkabilir ama cikmazsada erken dogum riski yaratacak bı bölgede değilmiş..
Sadece dogum seklini değiştirir dedi..onuda konusmak için erken daha dedi,.
Seker yuklemsi yaptırcam yrn..

menzilcim seninle kilo ile ilgili daha oncede konusmustuk eğer sende hızlı bi şekilde kılo alıyorsan kesınlıkle bunu yaptır benım doktorum kılo almamı buna bagladı cnm geç olmadan yaptırr

selam kızlar bende Allah kısmet ederse nisan annesiyim Allah hepimizin yardımcısı olsun şeker yükleme yaptırdım bende dün sonuç pazartesi inş

Back
X