2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
amin cnm ne bana ne baskasına yasatmasın bir sınavdı geldi gecti yasadıklarım die düsünüyorum 2011 güzeldi insallh 2012de bebişimle daha güzel gececek yarından umutluyum

eşim güneydoğuda görev yapıyo canım tayinimiz oraya çıktı ev götürülmeyek biryer olduğu için ben gidemedim 4-5 ayda bir görüşüyoruz o da sadece 10 gün:14:eşim gidio ben haftalarca bunalıma giriyorum 1.5 yıl bitti öyle böyle az kaldı ama haber izleyemiyorum o gittiğinden beri allah kimseyi ayırmasın:43::43:

ayy canımmm yaaa
sen bizim yazdıklarımızı gormemezlikten gel olmaz mı :(
ama bişey diyim mii bence sen cok guclu ve sabırlı bi kadınsınn!!
maşallah sana..

eşim güneydoğuda görev yapıyo canım tayinimiz oraya çıktı ev götürülmeyek biryer olduğu için ben gidemedim 4-5 ayda bir görüşüyoruz o da sadece 10 gün:14:eşim gidio ben haftalarca bunalıma giriyorum 1.5 yıl bitti öyle böyle az kaldı ama haber izleyemiyorum o gittiğinden beri allah kimseyi ayırmasın:43::43:

eşin subay mı cnm ya iç güvenlikte mi az kalmış şimdi iyi yere çıkar inş biz de tayinciyiz bu yıl
şark sırası geldi

ayy canımmm yaaa
sen bizim yazdıklarımızı gormemezlikten gel olmaz mı :(
ama bişey diyim mii bence sen cok guclu ve sabırlı bi kadınsınn!!
maşallah sana..

canım sağol güçlü olmaya çalışsamda gece yatağa yattığımda eşimin yastığına sarılıp ağlıyorum hep çok tehlikeli biyerde Allah onu kızımla bana bağışlasın:14:bebeğe bişey olacak diyede bu yüzden bu kadar korkuyorum eşimin gittiğinden beri ilk kez yüzü güldü ona birşey olursa eşime nasıl söylerim diyorum hep(Allah öyle acı yaşatmasın).herkes doktora kocasıyla gidiyo ben yalnızım bu bile çok zor bişey gerçekten:14:inşallah sağsalim döner bize dua edin

Günaydın bayanlar
iyi haftalar dilerim hepinize

hafta sonu kalsiyum tükettim bol bol ve dişim ağrımadı biliyomusunuz
acaba bağlantılı olabilir mi
eğer öyleyse dişimi yaptırmayayım diyorum hafta sonu diş doktoruna gidip doracağım bakalım o ne diyecek

günaydınnlarr güzel göbüşlü anneciklerrrr :21::21:
güzel bir hafta diliyorum hepinizee..çalışan anneler haftanın bir an önce bitmesini,benim gibi kocişini bekleyenler içinde bi an önce beklediği günün gelmesini diliyoreee:1::1::1::1:
perşembe kocişim geliyo Allahımın izniyle...çok özledim sıpayı yaa..cuma günüde bebeğimi görcemm bu hafta çok güzel geçicek inş..:46::46: 3 gün görcem kocişimi ama olsun ..

vee dün gece uykumun arasında bi tepik yedim sormayın resmen dışardan sesini duydum pıt diye...şaşırdım resmen yaa..hissedemediğim için hala tabi ...ama süperdi yaa benim kuzum duruyo duruyo ummadığım anda bi pıtlıyo sonra ortadan kayboluyo uzun bi süre :1::1: umarım bundan sonra bol tepikliceği günler başlıcaktır artık:49:

eee benden çok bahsettik sabah sabah sizler nasılsınız kuzular? haftasonunuz nasıl geçti ?

petuşşş şeker yüklemesini yaptırdınmı bebem??

Back
X