gunaydın arkadslar 24 haftalık olup bulantıları hala dewam eden war mı?
canm benim bulantilar 3 aydan sonra gecti sukur.senin halen devammi ediyo yoksa.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım bi şey soracağım cahilliğime ver ne olur..
çatının dar olduğunu nasıl anladın.. :44:
canım bi şey soracağım cahilliğime ver ne olur..
çatının dar olduğunu nasıl anladın.. :44:
estfr. canım..evlendiğimde cinsellikte çok sıkıntı çektim, pek bişey yaşayamadık sonrasında doktora gittim, doktor söyledi ve emla krem falan verdi...
estfr. canım..evlendiğimde cinsellikte çok sıkıntı çektim, pek bişey yaşayamadık sonrasında doktora gittim, doktor söyledi ve emla krem falan verdi...
canm benim bulantilar 3 aydan sonra gecti sukur.senin halen devammi ediyo yoksa.
canım benim eskisi kadar kalmadı ama midemde yanmalar çok, koku almalarım da devam ediyo ve birçok yemekten tiksindim hala yiyemiyorum
günaydınn değil tünaydınnnnnnnn![]()
günaydınn değil tünaydınnnnnnnn![]()
Merhabalar Hanımlar ;
konulara pek fazla katılamazsam da zaman buldukça geçmişi okumaya çalışıyorum.
herkesin keyfi yerindedir umarım bebişlerinde tabi
bende oğluşumla keyifliyim bu günlerde çünkü baya bi hareketlendi hele de çikolata yediğimde taklalar attığından eminim :))
23. haftamızdayız ve çalışmaya dewammm
günaydınlarrrrrr
içim yanıo bu sbh...
bu yağmur ilk resminde k.validme benzio sanki...bu sbh geldim iş yerine resme baktım baktım birden öyle geldi..
k. validem son geldiğinde çok sevimsiz gelmişti gözüme..ağlamk istioyere ya..hayır ya hayır hayır hayır
Eki Görüntüle 310423
allam sana geliom yarebbimmm..
bi şok dah zabah zabah..
ben kadıköy şifa hastanesi eşimin özel sigortasıylan gidiom..o sigortayla şifanın anlaşması 4300 lira doğum ücreti
ok iz çünkü sigortamız 6000 liraya kadar doğum masrafını karşılıo.
şimdik eşimin kurumu alico sigortayı bırakıp acıbadem sigortaya geçio..
acıbadem k. şifada geçmio... sigortasız hasta oluom yani şifa için doğum ücreti 7300 lira
dedeik kendimiz öderiz sonra sigorta şirketinden alırız emme max. 6000 alırız..
yani özetle hastanemi değiştirmem gerekio..
acıbadem hastaneleri acıbadem sigortalıya doğum fiyatı 4300 verio.
acıbadem de ii dimi yani şifa kadar iidir yani..
ama benim dr um gelmez dimi..kadına desem doğumuma gelmez dimi??
allam birgülcüğüme bu kadar bağlanacağım aklıma gelmezdi yea...offf
kara salı...![]()
Biz daha pek bir şey almaya başlamadık cnm yılbaşından sonra diyoruz kısmetse.Sadece 1 zıbın 0-3 ay 1 tulum 3-6 ay ve bebek arabasını aldık hmm bi de şimdi nivea bakım seti siparişi verdim çanta ve alt açma hediyeli...
Canım biz de hastane çıkışı, bir tulum ve sebamedden bebek seti bir de elbise aldık diğerlerini Ocak'ın sonuna doğru tamamlamaya çalışacağız. Çok acele etmek istemiyorum ben de iyice bakıp, araştırıp almak en iyisi aldığın ürünleri de güle güle kullanırsınız inşallah...
Kuzum çok üzüldüm inşallah diğer hastahane ve doktordan çok daha memnun kalırsın ya da bir çözüm bulunur sıkma canını...
benım sabahları hala oluyo bulantılarım
çalışan gadınlara tunaydın, evde olan gadınlara gunaydın
nasıl oldun gecti mi enfeksiyon?
primadan aradıılar benimde hediyem 27 aralıktan sonra elimde olcakmıss :))