2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
kızlar markafonide crazy baby ürünleri çok ii geldi fiyat olarak
%100 pamuk diyo doğrumudur acaba
karar veremedim
ya
ben elleyip almak isitiyoom yaaaaa

Günaydın
Uyku arada bastırıyor.Ama fazla uyumak iyi gelmiyor bana.
Dinlenmek iyidir.

bana sabahlar zor geçiyor....uykum dağılana kadar feci sinirli biriyim.evde olsak ne iyi olur..
senin bebişler ikizmiş ne güzel ya..hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin rabbim.

canım biz 23+2 de gittik bebişim 2 hafta öndeydi doktor o zaman çağırdı..

günaydın herkese bugün yine annannemizle gezmeye gidiyoruz ilk bebek arabamızın alınmasına şaşırmamak gerek sanırım :D:1::1:

nisan bebekleri cok acelecı heralde hep önde gıdıyolar maşaallah benım de 1 hafta önde gıdıyor :)

karar veremedim
ya

cnm akşam ben 2 tane alt, 2 tane de üst aldım markafonide dediğin markadan..
umarım iidir...
ben bi kaç kere internetten aldım hep çok güzel çıktı hepsinden çok memnun kaldım..

günaydın hanımlar... bu sabah çoooooooook zor uyandım, çooooooook zor işe geldim... metro çok havasız yaa... oturduğum yerde tansiyonum düşüyor... çok bunalıyorum... daha üç ay var yau :25:

özellikle çalışan bayanlar...

süt için gögüs pompası alcanızmı??
ben bebeğimi 3. ay bitiminde bırakacağım için almalıyım die düşünyorum ne dersiniz?
bunun maule olanı var bide elektronik olanı var..
o elektronik olan nasılki..gögüslerine takıp titremeyemi başlıon..:52::52:
çok komik değilmi ya...:1:
ceryana kaptırırmıyız süt takımlarımızı aceba:)):17::17:
manuelmi alınmalı elektronik mi alınmalı..
duyan bilen gören varmı:44::44:

bana sabahlar zor geçiyor....uykum dağılana kadar feci sinirli biriyim.evde olsak ne iyi olur..
senin bebişler ikizmiş ne güzel ya..hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin rabbim.

Aman Allahım kimse yanaşamıyordur sabahları sana.Çalışıyosun sanırım.mesleğin ne?Yaptığın iş zormu?
Evet 2 si de erkek.Ve bir tane daha kız çocuğum var.Amin inşallah.

günaydın hanımlar... bu sabah çoooooooook zor uyandım, çooooooook zor işe geldim... metro çok havasız yaa... oturduğum yerde tansiyonum düşüyor... çok bunalıyorum... daha üç ay var yau :25:

Günaydın,
Yazık sana walla.
Sen öyle anlatmışsın ki ben bile daraldım.Arada camdan kafanı çıkar hava al.

özellikle çalışan bayanlar...

süt için gögüs pompası alcanızmı??
ben bebeğimi 3. ay bitiminde bırakacağım için almalıyım die düşünyorum ne dersiniz?
bunun maule olanı var bide elektronik olanı var..
o elektronik olan nasılki..gögüslerine takıp titremeyemi başlıon..:52::52:
çok komik değilmi ya...:1:
ceryana kaptırırmıyız süt takımlarımızı aceba:)):17::17:
manuelmi alınmalı elektronik mi alınmalı..
duyan bilen gören varmı:44::44:

dün ntvmsnbc de bi yazı okudum bu süt sağma makinalarıyla ilgili, yazar kadındı ve anladığım kadarıyla çok ihtiyaç oluyormuş vucut alışana kadar bebek emmediği zaman da sağmak gerekiyormuş ki beyine sinyal gitsin daha çok süt üretmek lazım diye. kadın evdeymeş ilk altı ay, ve ara ara kızı uyurken de sağmış, ne kadar çok sağılırsa vucut o kadar üretiyormuş... çook uzun bi yazıydı, buraya nasıl ekleyeceğimi bilmiyorum sitede kadın diye bi başlık var orada acemi anne adı altında yazıyor öyle yönlendireyim.. ha bi de emzirme sanatı diye bi kitap önermiş, dünyada emzirmeyle ilgili önemli bir rehber diye eklemiş....

:53:
o zaman doğum sezaryan olacak mecburen değil mi.. benim annemde aynı sebepten dolayı sezaryan doğum yapmış..
o bahsettiğin sıkıntıları ben de çektim.. hatta hep zor oluyordu ilk başta:26: ama doktora gitmeyi düşünmedim hiç..
bende de var mıdır acaba yaa:18: ben sezaryandan çok korkuyorum da..

bilmiyorum ki canım zaten daha 7 aylık evliyim zar zor kremle oldu hamile kaldım hemen napıcam bilmiyorum çok korkuyorum doğumu yapamicakmışım gibi geliyo doktorumu değiştirmiştim hamileliğimde bi konuşmak lazım

canm emla krem uyusturucu etkisi olan bir krem degilmi.kk da okumustum bayanlar malum yerlerine agda yapmak icin kullaniyolardi agriyi hissetmemek icin:1::1:

evet canım uyuşturucu zaten o yüzden verdi o bölgeyi azda olsa uyuştursun diye doğumda ve sonrasında napıcam bilmiyorum bidaha aynı sorunlar olucak diye korkuyorum hamilelik sebeiyle de epey bi zaman girdi araya

dün ntvmsnbc de bi yazı okudum bu süt sağma makinalarıyla ilgili, yazar kadındı ve anladığım kadarıyla çok ihtiyaç oluyormuş vucut alışana kadar bebek emmediği zaman da sağmak gerekiyormuş ki beyine sinyal gitsin daha çok süt üretmek lazım diye. kadın evdeymeş ilk altı ay, ve ara ara kızı uyurken de sağmış, ne kadar çok sağılırsa vucut o kadar üretiyormuş... çook uzun bi yazıydı, buraya nasıl ekleyeceğimi bilmiyorum sitede kadın diye bi başlık var orada acemi anne adı altında yazıyor öyle yönlendireyim.. ha bi de emzirme sanatı diye bi kitap önermiş, dünyada emzirmeyle ilgili önemli bir rehber diye eklemiş....

okim cnm gün içinde bi ara..çok saol
inş. bol bol sütümüz gelirde..benimde bi arakadaşım öyle yaptı..
evde bebeği emziriken fırsat buldukça sağdıda kendini..(çok komik gelio yaaa kulağa)
onları poşete koyup buzluğa koydu..
sonra sütü azalınca o sütleri vermeye devam etti bebeğe..
kızını 1 yıldan daha uzun süre anne sütüyle besledi bu sayede çalıştığı halde

Allah senin de gönlüne göre verir inşallah.Şimdilik çok seviyor ben beslerim anne diyor.
Çok becerikli canım maşaallah.Tek yumurta ikizleri olduğu için ikisi de oğlan.Amin hepimizin.
Senin cinsiyet bellimi?
benim de kızım olacak allah nasip ederse.. yerim ben o ikizleri..

karar veremedim
ya
ya canım ben de ilk başta öyle düşünüyordum ama sonra bi tane bişey almayla başladı olay
sonra anaaam
herşeyi alıyorum ve hiç pişman olmadım inan ki.. her biri tahmin ettiğimden iyi geldi.. olmadı gönderirsin geri.. dert etme bence..

Back
X