Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gözün aydın canım darısı başımıza ben çooook tatlı yiyorum bende bişiler çıkabilir:18:
Günaydıngünaydın kızlar..
benim çok uykum var yine...![]()
Günaydın
Uyku arada bastırıyor.Ama fazla uyumak iyi gelmiyor bana.
Dinlenmek iyidir.
canım biz 23+2 de gittik bebişim 2 hafta öndeydi doktor o zaman çağırdı..
günaydın herkese bugün yine annannemizle gezmeye gidiyoruz ilk bebek arabamızın alınmasına şaşırmamak gerek sanırım![]()
kızlar markafonide crazy baby ürünleri çok ii geldi fiyat olarak
%100 pamuk diyo doğrumudur acaba
karar veremedim
ya
ben elleyip almak isitiyoom yaaaaa
Maşallah ikizlerin cinsiyeti ne?
Benim oğlum olucak Güzel rabbim nasip ederse...
![]()
bana sabahlar zor geçiyor....uykum dağılana kadar feci sinirli biriyim.evde olsak ne iyi olur..
senin bebişler ikizmiş ne güzel ya..hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin rabbim.
günaydın hanımlar... bu sabah çoooooooook zor uyandım, çooooooook zor işe geldim... metro çok havasız yaa... oturduğum yerde tansiyonum düşüyor... çok bunalıyorum... daha üç ay var yau![]()
özellikle çalışan bayanlar...
süt için gögüs pompası alcanızmı??
ben bebeğimi 3. ay bitiminde bırakacağım için almalıyım die düşünyorum ne dersiniz?
bunun maule olanı var bide elektronik olanı var..
o elektronik olan nasılki..gögüslerine takıp titremeyemi başlıon..
çok komik değilmi ya...
ceryana kaptırırmıyız süt takımlarımızı aceba:))
manuelmi alınmalı elektronik mi alınmalı..
duyan bilen gören varmı:44::44:
Günaydın,
Yazık sana walla.
Sen öyle anlatmışsın ki ben bile daraldım.Arada camdan kafanı çıkar hava al.
![]()
o zaman doğum sezaryan olacak mecburen değil mi.. benim annemde aynı sebepten dolayı sezaryan doğum yapmış..
o bahsettiğin sıkıntıları ben de çektim.. hatta hep zor oluyordu ilk başta:26: ama doktora gitmeyi düşünmedim hiç..
bende de var mıdır acaba yaa:18: ben sezaryandan çok korkuyorum da..
canm emla krem uyusturucu etkisi olan bir krem degilmi.kk da okumustum bayanlar malum yerlerine agda yapmak icin kullaniyolardi agriyi hissetmemek icin![]()
dün ntvmsnbc de bi yazı okudum bu süt sağma makinalarıyla ilgili, yazar kadındı ve anladığım kadarıyla çok ihtiyaç oluyormuş vucut alışana kadar bebek emmediği zaman da sağmak gerekiyormuş ki beyine sinyal gitsin daha çok süt üretmek lazım diye. kadın evdeymeş ilk altı ay, ve ara ara kızı uyurken de sağmış, ne kadar çok sağılırsa vucut o kadar üretiyormuş... çook uzun bi yazıydı, buraya nasıl ekleyeceğimi bilmiyorum sitede kadın diye bi başlık var orada acemi anne adı altında yazıyor öyle yönlendireyim.. ha bi de emzirme sanatı diye bi kitap önermiş, dünyada emzirmeyle ilgili önemli bir rehber diye eklemiş....
benim de kızım olacak allah nasip ederse.. yerim ben o ikizleri..Allah senin de gönlüne göre verir inşallah.Şimdilik çok seviyor ben beslerim anne diyor.
Çok becerikli canım maşaallah.Tek yumurta ikizleri olduğu için ikisi de oğlan.Amin hepimizin.
Senin cinsiyet bellimi?
ya canım ben de ilk başta öyle düşünüyordum ama sonra bi tane bişey almayla başladı olaykızlar markafonide crazy baby ürünleri çok ii geldi fiyat olarak
%100 pamuk diyo doğrumudur acaba
karar veremedim
ya
ben elleyip almak isitiyoom yaaaaa