2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
kk bayansu
kızım kaynanalar şöyle düşünüyo( en azından benimki öyle 9 tane doğurmuş) aman biz hem tarlada çalışırdık,hem evde diğer çocuklara bakardık,elde çamaşır yıkardık,ekmek pişirirdik.şimdi sizinki neki 1 tane çocuk doğuracaksınız herşeyi makineler yapıyo,yine sızlanıyorsunuz.:37::37:

hııı aynen aynen,bizimkide her yanyana geldiğimizde dikişli dikişli bez yıkardık eğilip,3 gün ağrı çektik hastanede bilmemne bilmemne..napim ben ondan yardım fln beklemiyorum bana iş çıkarmasın yeter..
ilk hamileliğimde eşim askere gitmediği için aynı evde oturuyordum,beni doğumumn olacağı hafta bıraktı üstüne kocası ve 2 oğlunuda biri eşim..ordan k.pederi arayıp dioki temizlik yapın eve doğum olursa bu hafta pis olmasın..karnım burnumda mutfak dolabı silmiştim şimdi de kendi evimde yapıom en azından yardım etmiyosada iş buyurmasın bana:19:

yani senin beben var, bi yerde mertebe atlattım sana:))
yok cnm ya walla çok hoşuma gidio...yani şu forumda 20 tane menzile değersin öyle diim:))
o stelizatörleri almıyalımmı, bencede çok gereksiz ve çok pahalı..almıyalım dimi, almıyalım almıyalım

cuk oturmuş....petuş likes this:)))

ooo 38 olursa daha memnun olurum..hani cani gadın bekleyemedi aldırdı çocuğu demesinler die 39 didiydim ben:))

bazen cok agır oluyo..

valla canım iyi yapmışsın, bend eaynı şekılde evın işi bıde çocugumda küçk yani yapıyorum evıme gelır namaz kılar namazlıgı bıle kaldırıp yerıne koymaz:)) ufak birşey ama birkez yardım etmişliği yoktur kendı evıne geldıgımde ne işi varsa yaptırmak ister hem evde canım çıkıyo zaten belımden öluyorum oraya geçincede az ağırdan alıyım dıyorum ama eskisi gıbı değilim bende yapmıyorum valla çay saatı gıdıyorum çay içip evıme eglıyorum bazen topluyorum bazend etoplamıyorum benım kaynanamda genç Allah sağlık sıhhat versın hepsinede kendı işlerini kendılerı görsun kendımıze zor yetişiyoz valla:47::47:
kötü gelin sevda ve bayansu:33::33::33:

bu kaynana milletne dayıycan zopayı...
:20::20::20:

offf çok gıcık bunlar yaaa... içim sıkıldı valla... sen yine iyi söylemişsin ben çok sıkılırdım ve muhtemelen bi şey de diyemezdim... tebrik ediyorum arkadaşım seni... ben de öyle cuk otuttursam lafı ama nerdeeeee... :19:

yeri geldiğinde kim olursa olsun karşımda babamı bile tanımam walla oturturum lafı..ben burda belimin ağrısından oturamıyom o ne dio pehhh:19:

yani senin beben var, bi yerde mertebe atlattım sana:))
yok cnm ya walla çok hoşuma gidio...yani şu forumda 20 tane menzile değersin öyle diim:))
o stelizatörleri almıyalımmı, bencede çok gereksiz ve çok pahalı..almıyalım dimi, almıyalım almıyalım

cuk oturmuş....petuş likes this:)))

ooo 38 olursa daha memnun olurum..hani cani gadın bekleyemedi aldırdı çocuğu demesinler die 39 didiydim ben:))
aynen bende:1:
valla canım iyi yapmışsın, bend eaynı şekılde evın işi bıde çocugumda küçk yani yapıyorum evıme gelır namaz kılar namazlıgı bıle kaldırıp yerıne koymaz:)) ufak birşey ama birkez yardım etmişliği yoktur kendı evıne geldıgımde ne işi varsa yaptırmak ister hem evde canım çıkıyo zaten belımden öluyorum oraya geçincede az ağırdan alıyım dıyorum ama eskisi gıbı değilim bende yapmıyorum valla çay saatı gıdıyorum çay içip evıme eglıyorum bazen topluyorum bazend etoplamıyorum benım kaynanamda genç Allah sağlık sıhhat versın hepsinede kendı işlerini kendılerı görsun kendımıze zor yetişiyoz valla:47::47:
kötü gelin sevda ve bayansu:33::33::33:

sewda eskiden olsa herşeyi yapıodum 5 yıl oldu artık benimde kendime göre işim gücüm oluyo..bide kaynımın işyerini temizlerken temizlio pekala kendi evinede yapabilir..şöyle yapamayacak durumda olsalar ok,seve seve yani:29:

:46: :46: :46: :46: :46: süperrsiiiinnnnnn :46: :46:
cok iyi demişsin agzına saglık :1:
anneme okudum bu yazdıgınııı cok gulduu benimle yasıtmıs 46 yasında ne balkon yıkatcakmıs geline ne sacma diyoo
ama guzel sölemişsin deden yıkasın die ohh canıma da degsin :46:

annenin ellerinden öpüyorum,benim annemde aynen öyle tatlım:54:

sus beaaaa
hiç bilmiyon bu işleri ben küsüp zırlayınca sen alttan alcan sen aglayınca ben
bu evlilik yurumessss boşanmalıyıss :1:

pufffff
k. valide öyle laf yapıştırdım böyle laf yapıştırdım mevzusu olunda dedeim bende mezile yapıştırım:)
kocamın taktiğini izliodum cnm ya, başım dik ve gurulu rolüne fazla kaptırdım kendimi, pardon:1::1::1:

slm kızlar:54:

temizliğimi zar zor da olsa yaptım,yemeğimde hazır sayılır..saat 10'dan beri ilk kez oturdum tam keyifli keyifli geçmişi okuyacaktım kii,aşağıdan oğlum bağırdı
anneeeeeeeeeeeeeee anneeeeeeeeee..
açtım kapıyı efendim oğlum dedim?:26:
geell babannemlerin balkonunu yıka demez mi:53::53:
ee arkadan babannesinin gülme sesi fln geldi...
bi anda tepem attı yaa kızlar ben hamile kalmadan öncede ne zaman balkon yıkasam böbrek iltihabından aynı zamanda idrar yolu enfeksiyonundan 1 ay yatardım,bunu bile bile üstelikte kendi evimide temizlediğimi duydukları halde çocuğa balkonumuz pis annen gelsin yıkasın fln diyip gaz veriolar..walla çok zoruma gitti yaptığı..46 yaşında kadın yani alt tarafı hortum tutup balkon yıkıcak:19:
zorla söylettiler beni...dedim,ben balkon yıkayamıyorum oğlum bizimkini de çamur götürüyo gelince baban yıkıcak söyle orayıda deden yıkasın dedim kapattım kapıyı:63:
demiyolarki bu kız hamile yardım edeni yok 4 saattir temizlik yapıyo bi çay fln yapıp çağıralım bari die..1 saat önce inmiştim aşağıya çay içiyolardı bide oğlumla iş tembihliyolar bana hıhhh:19:
evim kaç kez tadilat gördü k.validem daha bi bez sürmüş değil ne yapıcam işini çokta tınn yani:19:

:46::46::46::46:
prafooo....

pufffff
k. valide öyle laf yapıştırdım böyle laf yapıştırdım mevzusu olunda dedeim bende mezile yapıştırım:)
kocamın taktiğini izliodum cnm ya, başım dik ve gurulu rolüne fazla kaptırdım kendimi, pardon:1::1::1:

önemli değil bebeeem
bazen bu hormonlar ani tepikler atıyo bana
ota boka alınıyom aglıyom
bi an tepikledi yine alındım ama gecti :1:
bu arada yagmur gercekten kaynanana benziyooo
ayyy ne guzel aynı kaynanan gibi bi bebeişin olcak baktıkca hatırlarsın hiç özlemezsinnn
ohhhhkkk :1: :27:
en hassas noktadan vuriiimm bende :1:

slm kızlar:54:

temizliğimi zar zor da olsa yaptım,yemeğimde hazır sayılır..saat 10'dan beri ilk kez oturdum tam keyifli keyifli geçmişi okuyacaktım kii,aşağıdan oğlum bağırdı
anneeeeeeeeeeeeeee anneeeeeeeeee..
açtım kapıyı efendim oğlum dedim?:26:
geell babannemlerin balkonunu yıka demez mi:53::53:
ee arkadan babannesinin gülme sesi fln geldi...
bi anda tepem attı yaa kızlar ben hamile kalmadan öncede ne zaman balkon yıkasam böbrek iltihabından aynı zamanda idrar yolu enfeksiyonundan 1 ay yatardım,bunu bile bile üstelikte kendi evimide temizlediğimi duydukları halde çocuğa balkonumuz pis annen gelsin yıkasın fln diyip gaz veriolar..walla çok zoruma gitti yaptığı..46 yaşında kadın yani alt tarafı hortum tutup balkon yıkıcak:19:
zorla söylettiler beni...dedim,ben balkon yıkayamıyorum oğlum bizimkini de çamur götürüyo gelince baban yıkıcak söyle orayıda deden yıkasın dedim kapattım kapıyı:63:
demiyolarki bu kız hamile yardım edeni yok 4 saattir temizlik yapıyo bi çay fln yapıp çağıralım bari die..1 saat önce inmiştim aşağıya çay içiyolardı bide oğlumla iş tembihliyolar bana hıhhh:19:
evim kaç kez tadilat gördü k.validem daha bi bez sürmüş değil ne yapıcam işini çokta tınn yani:19:
Ay nekadar sinir bozucu kamera şakası gibi hamile kadından işmi buyurulur hepsi yemiş kafayı.
Gelip daha çok yardım edeceklerine ama nerdeee.Bunlar ömür törpüsü işte.Hayatımızda olmasalar ne kadar güzel olur öyle değilmi.Sırlar dünyasını hiç izlemiyo heralde senin kayınvalden.:)))

önemli değil bebeeem
bazen bu hormonlar ani tepikler atıyo bana
ota boka alınıyom aglıyom
bi an tepikledi yine alındım ama gecti :1:
bu arada yagmur gercekten kaynanana benziyooo
ayyy ne guzel aynı kaynanan gibi bi bebeişin olcak baktıkca hatırlarsın hiç özlemezsinnn
ohhhhkkk :1: :27:
en hassas noktadan vuriiimm bende :1:

banada öyle geliooooooo:14::14::14:
bakmıyoreeee, düşünmüyoreeee
bebek nasıl yıkanır bebek nasıl tutulur, nefes nasıl alınıp verilir kursu bulmam lazım benim:)):10::10:
ahhaa dün kocama dedeimki annem son geldiğinde çok sevimsiz geldi gözüme...
kocam ne dese beğenirsin, banada öyle geldi dedi:)))
yani sevindim oda hissetmiş bi değişikti k. validem bu sefer..çizmiş gibiydi kafayı..neyseki beyimde aynı tespiti yaptı:)):37::37:

banada öyle geliooooooo:14::14::14:
bakmıyoreeee, düşünmüyoreeee
bebek nasıl yıkanır bebek nasıl tutulur, nefes nasıl alınıp verilir kursu bulmam lazım benim:)):10::10:
ahhaa dün kocama dedeimki annem son geldiğinde çok sevimsiz geldi gözüme...
kocam ne dese beğenirsin, banada öyle geldi dedi:)))
yani sevindim oda hissetmiş bi değişikti k. validem bu sefer..çizmiş gibiydi kafayı..neyseki beyimde aynı tespiti yaptı:)):37::37:

canım petuşum bebek doğunca kaynanalar ıkıncı bı evreye gırıyo :))
yedırdınmı altını değiştinmi yıkadınmı bu çocugun yuzunu bak ıhmal etme vs vs ahahaha
ben bazen dıyodumkı yok yıkamadım pitlensın nolcak:52::52::52::52::52:

yedırdınmı altını değiştinmi yıkadınmı bu çocugun yuzunu bak ıhmal etme vs vs ahahaha

benimkinin ikinci evresi nasıl olur ki allaaam yaaaaa... level atlıcak öyle mi? amanın amanın... derhal laf yetiştirme kursu istiyorum deneyimli annelerden, şöyle çatır çatır :52:

benimkinin ikinci evresi nasıl olur ki allaaam yaaaaa... level atlıcak öyle mi? amanın amanın... derhal laf yetiştirme kursu istiyorum deneyimli annelerden, şöyle çatır çatır :52:

ya kaynanalar olsa sadece oda ıyı benım kayınpederde aşmıştı kendısını
ben daha 10 gunluk lohusayım ki bıde sezeryanlı doğurdum, bıran önce ıyıleş bız memlekte gıdıcez
çocugu ıhmal etme :D:D:
bide ben çok pınpırıklıyımdır çocugum konusunda , babasına bıle guvenemezken düşün yanı anne nekadar özverişli olursa olsun çocuguna kayınvalıde ve kayınpeder faktoru torunlarını herşeyden sakınıyolar ama sevmeye gelınce bakmaya gelınce yok yani çüşş okadarda değil dıyebılırler ahaha benımkıler öleler yani aman çok kestım bugun kaynanamı canımı çok sıkıyo bı kaç gundur ıyı oldu :33::33::33::33::33::33::33::33:

walla bilmom 5 yıldır ilk defa tüketti beni..kurulmuş gibiydi...
kahvaltıya gittik dışarı bi gün...6-7 aylık bi çocuğuda getirmişlerdi mekana..
kahvaltı boyunca söyledi bu kadar küçük çocuk buraya getirilmi die..
sonra bi gün taktı sakın bak kimseye öptürmeyin die...
hele bi gün..biz evde eşimle hep takılyoz yağmur olsa sofrayı hazırlar, yağmur olsa kumandayı verir felan..
eşim dedi bi masaj yap..dedim yağmura ilk bunu öğretelim..aman...kurulmuş kurulmuş meğer bizimki bi atladı siz bu çocuğu iş yaptırmak içinmi yaptınız die:53::53::53:
bi ara takıldı sakın sezeryan yapma die...plak gibi 10 dk ya bi söyledi..
son gün ise en bombasıydı...
nefes alıp verme kurslarına, bebek nasıl tutulur, nasıl beslenir nasıl yıkanır kurslarına gitmeliymişim..
hatta eşimle birlikte gitmeliymişim...
ve sardık buna...bak ihmal etme..git mutlaka..yogo ya git...nefesini aç...
offffffffffffffffff...bende o sırada.
mezilin elinde kumadalı koca totolu bi avatarı varya ondaki abla gibiydim..
elimde kumanda battaniyenin altında..taam anne taam anne taam anne bakarız anne,

Back
X