2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
günaydın bayanlar

geçmiş olsun canım
senin ki abri ağrımıyor inşallah ağrımaz
benimki nerdeyse her gün sızlıyor
dolgum düşmedi ama ağrı var
artık hava mı alıyor alttan gene mi çürüdü acaba
ctesi gideceğim dişçiye
ama doktorum 27. haftaya kadar kanal tedavisi olabilirsin dedi
uyuşturmadan kanal tedavisi olur mu ki

ilk 3 ay ve sonraki 3 ay yapılmaz dedi ama
bakalım dişçim ne diyecek

ikizler miiii
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasipe tsin
ikiz taşımak ayrıcalık ya
bakmak daha da bir ayrıcalık

canım ultrasan tarihi sürekli değişir
ben ilk doğumunda son ay bile doğum tarihim değişti
genellikle satı doğru bilemk işe yarıyor
son ay kontrole gittiğimde önce 14 şubat sonra 22 şubat dedi son ay zaten 2 haftaya bir gidiyosun
sata göre doğum tarihim 13 marttı
4 martta sezeryan için randevu almıştım ki
3 mart akşamı suyum geldi

uyuşturmadan canın yanar canım yaa,kanal tedavisi dolgudan da beter bişi bence.Sinirleri alıyorlar çünkü,morfinsiz olmaz gibime geliyo,bi git bakalım dişçine ne dicek?Benimki risk almadı,morfinsiz de yapılmayacak kadar sinire yakın çürük diye doğumdan sonra gel dedi,son 3 ay zaten yapmıyolarmış,benim de ara ara sızlıyo,sızlamakla kalsa razıyım,ağrı yapmasın da

Ben şükretmeliyim kayanama 41 kere :nazar::nazar::nazar::nazar:
Hiç öyle sorunlarımız olmadı, şimdiye kadarde hiç demedi şöyle yap böyle yap diye ama bakalım torunun yüzünü görünce napıcak :)
:1::1::1::1:

Bu arada avatarım aynııı doğumdan sonraki ben :)
Doğurmuş ama çıtır, çekici ve güzel :):nazar:

Son düzenleme:
ya kaynanalar olsa sadece oda ıyı benım kayınpederde aşmıştı kendısını
ben daha 10 gunluk lohusayım ki bıde sezeryanlı doğurdum, bıran önce ıyıleş bız memlekte gıdıcez
çocugu ıhmal etme :D:D:
bide ben çok pınpırıklıyımdır çocugum konusunda , babasına bıle guvenemezken düşün yanı anne nekadar özverişli olursa olsun çocuguna kayınvalıde ve kayınpeder faktoru torunlarını herşeyden sakınıyolar ama sevmeye gelınce bakmaya gelınce yok yani çüşş okadarda değil dıyebılırler ahaha benımkıler öleler yani aman çok kestım bugun kaynanamı canımı çok sıkıyo bı kaç gundur ıyı oldu :33::33::33::33::33::33::33::33:

du bakalım ben neler görücem... duyucam... içim sıkılıyor bazen düşünmek istemiyorum... :36::36::36::36:

Ay nekadar sinir bozucu kamera şakası gibi hamile kadından işmi buyurulur hepsi yemiş kafayı.
Gelip daha çok yardım edeceklerine ama nerdeee.Bunlar ömür törpüsü işte.Hayatımızda olmasalar ne kadar güzel olur öyle değilmi.Sırlar dünyasını hiç izlemiyo heralde senin kayınvalden.:)))

walla içimi döktüm rahatladım,,kime diyim hıı kime..?
eşime söylemeyi sevmem boşboğazlık yapıp,anneme flnda anlatmam sonra iki aile düşman fln olur birbirine..böyle bazen bazı sözleri içime atıp yutuyorum işte neyseki siz varsınız..
belinaycım k.validem bazen insanı denemeyi de çok sever..bakalım tepkisi ne olck,nasıl davranıcak fln die..genelde kavga etmem ama geçenlerde bi akrabamıza dioduki benim için,o yapmam dediğini yapmaz,yemem dediğini yemez kesin ve nettir..demekki çözmüş beni:27:

Ben şükretmeliyim kayanama 41 kere :nazar::nazar::nazar::nazar:
Hiç öyle sorunlarımız olmadı, şimdiye kadarde hiç demedi şöyle yap böyle yap diye ama bakalım torunun yüzünü görünce napıcak :)
:1::1::1::1:

Bu arada avatarım aynııı doğumdan sonraki ben :)
Doğurmuş ama çıtır, çekici ve güzel :):nazar:

baa baa baaaa :1::1::1: bende öle olcaaammm inşallaaahhh :1::1::1::1:

kızlar ödemleriniz başladımı ? kaynana konusundan farklı bi konu ama napyım :)))

geçen doktor sordu var mı diye ben dedim parmaklarımda var yüzüklerim olmuyor artık ama bacaklarımda farketmedim, sonra şöle bacaklarımı sıktı hafif böle kendinden emin hımmm var var dedi... tuzu azalt daha erken dedi... ama ne sakıncası var bu ödemin merak ettim ben, biraz bozuldu çünkü, baktım da baya baya tehlike habercisiymiş ödem...

selam kızlar bebişim prenses çok mutluyum tam24 haftalık olmuş yaklaşık 10 kilo aldım sizlerin kilosu nasıl diğer hamileliğimde de 55 le başlayıp 72 le doğum yaptm ama bunda daha bir iştahlıyım davul gibi oldum oldum patlamaya hazırım:P

selam kızlar bebişim prenses çok mutluyum tam24 haftalık olmuş yaklaşık 10 kilo aldım sizlerin kilosu nasıl diğer hamileliğimde de 55 le başlayıp 72 le doğum yaptm ama bunda daha bir iştahlıyım davul gibi oldum oldum patlamaya hazırım:P

Benim ilk hamileliğim bende çok iştahlıyım önceden de öyleydim ben 10 kilo aldım şuan:49: Allah sonumuzu hayırede :18:Kucamda şimdiden oburix e benzetiyor beni :43::43:

Benim ilk hamileliğim bende çok iştahlıyım önceden de öyleydim ben 10 kilo aldım şuan:49: Allah sonumuzu hayırede :18:Kucamda şimdiden oburix e benzetiyor beni :43::43:

ehü ehü ehü demekki bu kadar kilo alan ben degilmişim sadece. azmı yesek acaba biraz hee ne dersin ama iki kişilik yiyoruz bunuda göz önüne alıp kendimizi kandıralım biras:)

geçen doktor sordu var mı diye ben dedim parmaklarımda var yüzüklerim olmuyor artık ama bacaklarımda farketmedim, sonra şöle bacaklarımı sıktı hafif böle kendinden emin hımmm var var dedi... tuzu azalt daha erken dedi... ama ne sakıncası var bu ödemin merak ettim ben, biraz bozuldu çünkü, baktım da baya baya tehlike habercisiymiş ödem...

canım saol cvp verdiğin için...bendede bacaklarımda ve ellerimde var, olması normal ama bana biraz erken oldu gibi geldi endişeleniyorum, olmazsa dr.u bi aryım, gerçi ben çalışıyorum akşama kadar oturuyorum ondanda olabilir belki....

benim pıtırcığıma bunları göndermişler primadan

$20122011197.webp

öğretmen arkadaşlar,24. hafta bitiminde nöbetten düşücez ya,nasıl bir evrak almamız gerekiyor?Doktorum resmiyette böyle düzenlenmiş bir evrak yok dedi,nette biraz araştırdım,sevke yazdıranlar var,hiç "24. haftayı bitirmiştir" diye bir evrak alanınız oldu mu içinizde?:44:

Back
X