mrb kızlar iyi geceler size bi kaç sorum olacaktı ben mayıs annesi olucam allahın izniyle bebeğim yaz bebeği olucak eşyalrını almaya başladık
ama neyi kaç tane alsam bilemedim.. bide bebek kısa kollu zıbınla üşürmü yazın 10 tane 0-3 aylık zıbın aldım başka almam heralde
birazcık beni bilgilendirin alışverişimi ona göre yapayım sizlerinde yazın olucak siz nasıl giydirmeyi düşünüyosunuz neler aldınız ?
merhaba. Bende Nisan annesiyim bende bebişe bir şeyler aldım. 2 adet uzun kollu zıbın aldım,7 adet uzun kolu çıt çıtlı body aldım çünkü mağlum bahar ayı olucak bebiş üşüyebilir. Bir e 10 tane kısa kollu 3-6 aylık aldım Temmuz-Ağustos'da ancak kullanılabilinir diye biraz büyük aldım malum küçüğe çare olmaz ama biraz rahat ve büyük oldu mu bebek rahat eder bide bezi girince devreye aşağısı zor kapanabilir dedi yeni doğum yapan arkadaşlarım. Bide 5 adet patikli alt aldım buda çok gerekecek. Bence sen daha fazla kısa kollu alma sonradan ihtiycın olursa alırsın bebekler çok çabuk büyüyor. Uzun kollu en az 5 adet 0-3 aylık çıt çıtlı body al bence Mayıs ayında havalar daha çok sıcak olmuyor bide tabiki altı için patikli alt da al onlara uygun.