2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
gacilar bende ozendim size.avatarimi degistirdm.citir bi gaci koydum.keske bunun gibi olabilsem ama nirdeeeee

:1::1: hamilelikten önce takıldığım bi topik vardı oraya takılıyorum hala.. oradan gördüler keşfettiler beni sanırsam:9:

bende uzun zamandır üyeyim,bi ara 2 yıl önce fln nick değiştirdim unutuldum sonrada dahil olduğum tek konu hamişlikle ilgili oldu:1:

gacilar bende ozendim size.avatarimi degistirdm.citir bi gaci koydum.keske bunun gibi olabilsem ama nirdeeeee

ben böyleydim de 2. çocuktan sonra akıbetim nolur bilinmez,ama bak hırs yaptım 3 haftadır kilo almadım maşşallah bana:nazar::nazar:en son doktor kontrolünde 59 çıkıodum hala öyleyim:46::46:

ben de bu avatarımdakı hanımın ayaklarını sevdim öle topacık :8:

hıh aynı benim ayaklarım.. çizmelere botlara bile sığmıyorlar.. ayaklarım bembeyaz bi de benim.. kırmızı ojeye de bayılırım.. kırmızı beyaz ve şişko ayaklar parmaklar.. kocişim çok gülüyor bakıp bakıp.. tek tek parmaklarımı seviyoo.. :1:
hatta fotoğrafını çekti ayaklarımın:26:

bir adet pikolata bir adet cocostar bir adet crunch yedim az evvel... eve kadar koşarım artık dicem ama bu göbekle zor gözüküyor... hey gidi hey sağlıklı beslenicem şeker yemicem işlenmiş gıda yemicem diyen ben ne kadar uzak şimdi hamilelik tuhaf ediyor insanı... çocuk gibi her gördüğünü istersen tabe olursun dombili sanki akşama kadar totoşu kaldırdığım varmış gibi... ne olacak benim bu halim yaaa....:18::18::18:

hıh aynı benim ayaklarım.. çizmelere botlara bile sığmıyorlar.. ayaklarım bembeyaz bi de benim.. kırmızı ojeye de bayılırım.. kırmızı beyaz ve şişko ayaklar parmaklar.. kocişim çok gülüyor bakıp bakıp.. tek tek parmaklarımı seviyoo.. :1:
hatta fotoğrafını çekti ayaklarımın:26:

benim malum iki yer büyüdü... kavuşmuyor düğmeler modundayıss :92:bizimki de onları seviyor :17:

ohh yarasın bebişine...

aslında soyadınla kombine etmende önemli..ama enes güzel isim çağlar pek tercihim olmazdı yani:31:

hee yok o tam olarak öyle olmuyo bebişimm
anasına yarıyo oglu hala 428 gr
bu cocuk nie buyumuyo hee nieee :14: :14:
burda duyuyorum 550-650 benim ki nie minnak kaldı :14:
tam bir hafta önce 428 gr demiştii fffssss..

hee yok o tam olarak öyle olmuyo bebişimm
anasına yarıyo oglu hala 428 gr
bu cocuk nie buyumuyo hee nieee :14: :14:
burda duyuyorum 550-650 benim ki nie minnak kaldı :14:
tam bir hafta önce 428 gr demiştii fffssss..

yarımı deştin kuzuucum yaa.. benim miniğim de minik..
22. haftanın başında 400 gramdı.. zapzayıf mı olacak acaba..:14:

ay şu kaburga batmaları beni öldürecek.bu haftaya kadar sadece sağ tarafım ağrıyordu. 2 3 gündür sağ sol birlikte ağrıyor.
ne oturabiliyorum,ne yatabiliyorum:50::50::50::50:

Back
X