2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
[/B]

oooo ben bayilirim filtre kahveye.ama onun kokusu insani cagiriyo resmen kendine.alisveris merkezlerinde filan.ben bide cappucinoyu coook seviyorm.ustunun kopugunu yemesini.bak simdi canm cekti sabah sabah:37::37:

valla resmen gel gel yapıyo koku:9:
cappucino dün içecektiniz sankim öyle hatırlıyom[/QUOTE]

ictim tatlim ictm arada her zaman degil tabide.ama dr gunde bir fincan kahve icebilirsn demisti.

Merhabalar arkadaşlar.Bugün herkes mutlu mutlu geldu bana.Böyle sürmesini temenni ederim. Öpüldünüz annecikler :54::54:

kızlar ya rubella ıgg tetsini(kızamıkçık) yaptıran ve sonucunu hatırlayan varmı?
ben yaptırmıştım ama sonucunu almamıştım, dr bi problem yok demişti...
şimdi bi arkadaşım hamile rubella ıgg testimin sonucu 353 poztif çıktı çok korkuyorum nedir bu die maıl atmış..yardımcı olamk istedim ama test sonuçlarımı ben hiç dr dan almadığım için bilemedim..yorumu olan varmı??

ben şöyle hatırlıyorum ıgg pozitifse sorun yok daha önce hastalığı geçirmiş ve bağışıklığın var demek ama igm pozitifse şu anda hastalığı geçiriyorsun demek işte bu tehlikeli.benim de igg pozitif çıkmıştı.sorun yok yani hatta iyi bişey hamileyken hasta olmazsın zaten bağışıklığın var.ama petunya şimdi konu hassas ya kendime güvenemedim inşallah doğru hatırlıyorumdur.

bir gün önce kızımı rüyamda gördüm çok güzeldi sarılıp öpüşüyoduk salyalı salyalı birbirimizi o damaklarıyla öpmeye çalışıyodu beni harika bi rüyaydı:31:

dün yine gördüm kızımı kızım bana anne demiyodu benden kaçıyoduu onu bırakıp işe geldiğim için annanesine anne diyodu. kucağıma falan gelmiyodu. Allahım nasıl içim acıdı nasıı.sabah bi kalktım canım acaip sıkkın bu rüyaya sıkılmışım demekki.. biz nassı bırakcaz yaaaa. bana anne demiyoduu tavır yapıyodu banaa:14::14::14::14:
ya ama ama öyle demeeeeeeeee:14::14::14:
öle bi test mi varmış? haberim bile yok :53:
o ilk başta bi kan tahlilleri yapılmıştı ya cnm..onun içinde yapılmıştır muhtemelen..
günaydın kızlar..
bacağıımı kasığımmı olduğun tam bilemediğim bir yerim ağrıyo..iki gündür zor yürüyorum.biraz yürüyüp açılınca geçiyo ama oturupda ayağa kalkınca resmen ayağımı sürüyorum yürürken.

ahh guzum..
geçen hafta aynısı bendede vardı...
sağ bacağımı resmen sürüyerek taşıodum yanımda..
hafta tam kalçanın içinde oturmak bi dert, oturunca kalkmak bi dert.
dr um dediki özellikle çalışan baynlarda oturyoz ya hep bebik büyüdükçe o kalçadaki kemiğe baskı yapıomuş..
o kemiğin etrafındaki sinirler zedeleniomuş ve bu nedenle orda ödem oluomuş..
çok dayanılmaz olursa yada geçmezse fizik tedaviciye bi gösterelim dedi..
ben bide magnezyum tozu ve kemik güçlendirici bi hap içiodum..onları aksatmıştım son zamanlarda..1 haftadır yeniden düzenli kullanmaya başladım...geçti çok şükür...artık hiç ihmal etmiom onları çünkü dayanılmaz bi ağrı..ve dr um dedeiki devam ederse yatarsın, çünkü yatmadan öyle gün boyu oturarak geçmez..

kızlar ya rubella ıgg tetsini(kızamıkçık) yaptıran ve sonucunu hatırlayan varmı?
ben yaptırmıştım ama sonucunu almamıştım, dr bi problem yok demişti...
şimdi bi arkadaşım hamile rubella ıgg testimin sonucu 353 poztif çıktı çok korkuyorum nedir bu die maıl atmış..yardımcı olamk istedim ama test sonuçlarımı ben hiç dr dan almadığım için bilemedim..yorumu olan varmı??

benimde test sonuçlarım evde canım
akşam bakayım bende
:44::44:

bu arada şimdi bir sitede okudum gebelikte şiddetli pubik ağrısı tehlike belirtisiymiş...napsak ya...ben haftaya gitcem doktora böyle devam ederse söylicem

Benim randevuma daha çok var ama artarsa ağrı mutlaka sorarım ben de. Bakalım sana ne diycek.

Kızlaaar aranızda başka bu ağrıyı yaşayan var mı? Pubik kemiği ağrısı diye geçiyor vajinanın üst kısmındaki kemik çok ağrıyor bacağımızı ayıramıyoruz.

ben şöyle hatırlıyorum ıgg pozitifse sorun yok daha önce hastalığı geçirmiş ve bağışıklığın var demek ama igm pozitifse şu anda hastalığı geçiriyorsun demek işte bu tehlikeli.benim de igg pozitif çıkmıştı.sorun yok yani hatta iyi bişey hamileyken hasta olmazsın zaten bağışıklığın var.ama petunya şimdi konu hassas ya kendime güvenemedim inşallah doğru hatırlıyorumdur.
aynen hatırladığın gibiymiş cnm..netten baktımda bende ordada öyle yazıo..saolasın
benimde test sonuçlarım evde canım
akşam bakayım bende
:44::44:
ok dir zeynom,çözdük olayı..saolasın cnm
ya ama çok kötüydü çokkkkk:14:
off ya memur olaydık 2 yıl bebelerimizin yanında duraydık nolurdu sanki nolurduuuuuuuuuuuuuuu:14:
sanki nolurduuuuuuuu:14::14::14::14:
anam örtmen ol die yalvardıydıda her gün aynı şeyleri anlatamama sıkılırım didiydim..
sanki şimdi her gün muhasebe fişlerini kontrol etmimom..her gün müşteri emirlerine bakmıom..
hergünüm birbirinden renkli geçiooo:53::53::53:
bende de geçmedi sanırım yaa
yine gidebilirim doktora :((

benimki geçti sanırsam pzr testleride yaptırdım, problem yok dedi dr..şikayette kalmadı bende..

Benim randevuma daha çok var ama artarsa ağrı mutlaka sorarım ben de. Bakalım sana ne diycek.

Kızlaaar aranızda başka bu ağrıyı yaşayan var mı? Pubik kemiği ağrısı diye geçiyor vajinanın üst kısmındaki kemik çok ağrıyor bacağımızı ayıramıyoruz.

benim randevuma daha çok var ama eğer geçmezse ben cmt doktora gitmeyi olmaddı arayıp sormayı düşünüyorum.çok zorluyo beni..

aynen hatırladığın gibiymiş cnm..netten baktımda bende ordada öyle yazıo..saolasın

ok dir zeynom,çözdük olayı..saolasın cnm

sanki nolurduuuuuuuu:14::14::14::14:
anam örtmen ol die yalvardıydıda her gün aynı şeyleri anlatamama sıkılırım didiydim..
sanki şimdi her gün muhasebe fişlerini kontrol etmimom..her gün müşteri emirlerine bakmıom..
hergünüm birbirinden renkli geçiooo:53::53::53:

benimki geçti sanırsam pzr testleride yaptırdım, problem yok dedi dr..şikayette kalmadı bende..

ya ne güzel...
ben yine ayaktayken zorlanmaya başladım püffff :(((

canım bendede var, özellikle yatarken sağa sola dönerken ve kalkarken çok oluyo, bende dr.a söylicem ama randevum daha 11 ocakta :((((

Kızlar şuan bebeğimin ilk hediyesini aldım patronumun arkadaşı şimdiden almış bana göndermiş mothercare den zıbın tulum takımı falan almış sarı sarı oğluşuma giydiririm inş. ayy sabah sabah duygulandım:43: annesi olarak ben bişey almadım daha :14: Allah tamamına erdirir inş.

Kızlar şuan bebeğimin ilk hediyesini aldım patronumun arkadaşı şimdiden almış bana göndermiş mothercare den zıbın tulum takımı falan almış sarı sarı oğluşuma giydiririm inş. ayy sabah sabah duygulandım:43: annesi olarak ben bişey almadım daha :14: Allah tamamına erdirir inş.

alıcaz canım
zamanı gelince bizlerde alacağızzz
bizde de evde hep hediyeler var

kızlar günaydınnnn:49:
acillll yardım çok kaşıntım var aşağı tarafımda napmalıyım yaa delirecem dün akşamdan beri :50:
enfeksiyon geçmedimiki acaba ondan kaynaklanıyo olabilirmi?:43:

$kız+babas..[1].webp

:27::27::27::27::27::27::27:

benim randevuma daha çok var ama eğer geçmezse ben cmt doktora gitmeyi olmaddı arayıp sormayı düşünüyorum.çok zorluyo beni..

canım bendede var, özellikle yatarken sağa sola dönerken ve kalkarken çok oluyo, bende dr.a söylicem ama randevum daha 11 ocakta :((((

Dün duruhatice ile konuştuk bu konuyu onda da 3 haftadır varmış. O da soracak doktoruna. Ben bu siteyi buldum konuyla ilgili siz de bir bakın isterseniz;

GEBELİKTE ÇATI KEMİĞİ AĞRISI (PUBİK - PELVİK AĞRI)

Bazı yerler bunun normal olduğunu yazarken bazıları hemen doktorunuza görünün diyor. Forumlara da baktım bu sıkıntıyı doğuma kadar çekenler var. Doktoruna kim önce sorarsa o haber versin bari yaa bir de yürüyüş yapmak bu durumda sakıncalı olur mu diye sorar mısınız? Benim randevum da 9 Ocak :(

Back
X