Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    138
Hic sorma.. ben o gün bu konusma yasandiginda hamileydim binlerce şükür ki Allahıma. Ama henüz bebek olsun diye ugrasiyor da olabilirdim. Ayıp degil mi. Hic mi düşünmez insan karşısındaki üzülür mü kalbi acır mı diye. Bana henuz kimse bebek var mi diye bile soramiyor. Ama bazilari da var ki boyle duygulari alinmis gibi.. Allah elbet görüyor bunlari
Görüyor tabi merak etme sen, bir gün başlarına geldiklerinde anlarlar

nasıl sinir olurum böyle insanlara ya😡
ama dediğin gibi kıskanclıkdandır kendi kızı daha evlenmemiş seni mi kıskanıyor napıyor anlamadım😒 ne gıcık cekemeyen insanlar var ya kuzum şimdi anlıyom niye kimseye bişey demiyorsun haklıymıssın
Ben mesela bir insanın yarali oldugu konu varsa o konuda o birsey diyene kadar sormam bile. Ama bazilari da böyle iste.. aynen kuzum iste etrafimizdaki insanlar iyi ve temiz niyetli olmuyor ne yazık ki. Biz iyi niyetle bir müjde veriyoruz millet şok oluyor. Bi hayırlı olsun sağlıkla doğsun büyüsün demek zor geliyor millete.
Ben tanimadigim birinin hamile haberini alinca aaa ne guzel saglikla gelsin inşallah diye hemen derim yani ne var bunda. Millet varya kiskancliktan hic iyi bir dilekte bile bulunmuyor. Bende sessizce kendi kendimize mutlulugumuzu yasamayi dogru buluyorum. Karnim belirginlesti baya artik gorenler sorarsa evet hamileyim diyecegim. Yoksa gorusmedigim kimseye yine soylemeyecegim..
Insanlar gercekten biz gibi degiller..

ohh ye tabi azda olsa şifa olsun☺️ kız benim iştah aynı daha bu saat oldu hicbişey yemedim ben böyleyim😏 havalarda soğuk burda 20 derece akşamları daha soğuk🧐
dedim sıcaktan mı iştahın kesiliyor acaba diye ama demekki hormonlar ve iştahın böyle olması gerekiyor, olsun yapcak bişey yok. Ne güzel serinmiş orda hava burda yanıyoruz 40-45 derecelerdeyiz eriyoruz

Yok kanka agresifliğin a’sı yok, aksine çok komik birisi ama durduk yere çıkarılan huzursuzluktan hoşlanmaz 😂😂 anası babası olsa bile huzursuzluk oldumu engeli basar, adamın hayat mottosu o 😂😂
helal enişteye adam net abi bende engelliyorum az bi sinirim bozulsun hemen engel hatta ismini bile değiştiriyorum🤣🤣

dedim sıcaktan mı iştahın kesiliyor acaba diye ama demekki hormonlar ve iştahın böyle olması gerekiyor, olsun yapcak bişey yok. Ne güzel serinmiş orda hava burda yanıyoruz 40-45 derecelerdeyiz eriyoruz
benim hormonlar aldı başını gitti bidahada gelmeyi düşünmüyor🧐 burası varya tam istediğim hava durumunda şuan gelin yanıma🤣 bizim avusturya haberi türkiyeyi paylaşıyor zaten 50yi gördü diye🤯

Görüyor tabi merak etme sen, bir gün başlarına geldiklerinde anlarlar
Yine de öyle diyemiyorum iste. Yaşadıklarım cok zor seylerdi kimsenin basina vermesin Allahım.
Ama o dönemde de bana e birakma kendini bubkadar gibi yargilayici sekillerde konusmustu bu bahsettigim kisi. Ay o gunleri hatirlayinca sinirlerim tepeme geliyor. Ne cok gerzi.kali ile muhattap olmustum yaaa... arayip sacma sapan konusan bir suru bos insan... neyse ki dostumuzu dusmanizimi gördük iste.

Yine de öyle diyemiyorum iste. Yaşadıklarım cok zor seylerdi kimsenin basina vermesin Allahım.
Ama o dönemde de bana e birakma kendini bubkadar gibi yargilayici sekillerde konusmustu bu bahsettigim kisi. Ay o gunleri hatirlayinca sinirlerim tepeme geliyor. Ne cok gerzi.kali ile muhattap olmustum yaaa... arayip sacma sapan konusan bir suru bos insan... neyse ki dostumuzu dusmanizimi gördük iste.
Aşkım akraba terör ya, benim eşim kendi ailesi anne baba kardeşleri hariç kimseyle görüşmüyor akraba, o yüzden kafamız çok rahat

Ben mesela bir insanın yarali oldugu konu varsa o konuda o birsey diyene kadar sormam bile. Ama bazilari da böyle iste.. aynen kuzum iste etrafimizdaki insanlar iyi ve temiz niyetli olmuyor ne yazık ki. Biz iyi niyetle bir müjde veriyoruz millet şok oluyor. Bi hayırlı olsun sağlıkla doğsun büyüsün demek zor geliyor millete.
Ben tanimadigim birinin hamile haberini alinca aaa ne guzel saglikla gelsin inşallah diye hemen derim yani ne var bunda. Millet varya kiskancliktan hic iyi bir dilekte bile bulunmuyor. Bende sessizce kendi kendimize mutlulugumuzu yasamayi dogru buluyorum. Karnim belirginlesti baya artik gorenler sorarsa evet hamileyim diyecegim. Yoksa gorusmedigim kimseye yine soylemeyecegim..
Insanlar gercekten biz gibi degiller..
başkaları yüzünden yaşadığımız stresli kacamak hayata bak ya gercekten cok üzücü.. sen en doğrusunu yapıyorsun kendinizi koruyorsun kuzum vallah kötü fitne insanlardan🙏🏼☺️

Ben kinci bir insanım, beni bu şekilde üzen insanın üzülmesini ben de isterim kimse kusura bakmasın. Başına aynısı gelir gelmez bilemem ama canını yaktığı şekilde onun da canı yansın isterim doğrusu.

Aşkım akraba terör ya, benim eşim kendi ailesi anne baba kardeşleri hariç kimseyle görüşmüyor akraba, o yüzden kafamız çok rahat
Aynen öyle gerçekten terör.. coktan hepsiyle koptum aslinda ama farkinda degiller. Bayramda seyranda goruyorum ariyorum veya. Bu kadar. Evime gelmeye çalışıyorlar bir bahane buluyorum falan. Gelmesinler istemiyorum negatif enerjileri kem gozleriyle ne isleri var. Zaten sevdiklerimi ben kendim de buyur ediyorum. Fazlasi fazlalik gereksiz. Esin de en iyisini yapiyormus.

Back
X