2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
30. haftayı geçmeyi iple çekiyorum sanki ondan sonra doğsada çok sıkıntı olmazmış gibi geliyor inşallah vakitli doğar tabi ama sanki içim daha rahat eder gibi geliyor bende mi var bi gariplik bende anlamadım:1:

saol canım çok teşekkürler

Geçmiş olsun umarım olmazsın. ben 2 kere geçirdim biri hafif biri biraz ağırdı sana tavsiyem olacakmış gibi boğazın acıyorsa hemen su kaynat biraz ılıyınca 1çay bardağının içine tuz at az olmasın o suyla boğazını gargara yap ağzını gargara yap bunu gece yatmadan ve sabah kalkınca olmak üzere günde 2-3 kere yap mikroplar boğazdan girdiği için orda engel olabiliyorsun ben 2. yi bu sayede hafif atlattım. birde 1 kaşıga bal koy üzerine karabiber dök karıştır ve bağazında hissederek yut. ben bitki çayı içmedim korkumdan bazıları zarar verebiliyor diye ama sıcak suya bal koydum içinede birkaç damla limon sık sık sıcak onu içtim. bide gece yatmadan odaya sıcak buhar yaptım bol su içtim.

saol canım çok teşekkürler

kızlar yapılabilecek en büyük salaklıgı yaptım balık yapmıstık kokusu gitsin dei bn akılllı camasır suyu ve porcözü karıstırınca fena bi koku cıktı bn onu soludum kokusu mutfagı sardı bebişime doknurmu bi kere kactı sonra cıktım cam fln actm ama of ya ne salagımmmm:43:

ben geçenlerde yeşil sabuna aşeriyodum resmen. ve çamaşır yumşatıcısı bi an yeşil sabun gibi koktu diye alıp şişesini saatlerce kokladım.sonra kimyasal olduğu geldi aklıma.
dr u arayıp sordum o da bi daha yapma sana zarar vermeeyen şey onada vermez demişti

bütün gün uyudum bende. kocam geldi kayınvalideme gittik yemek yedik döndük..
ayyy yarın işe gitcem artık.

Hayırlı Sabahlar,
Hayırlı Cumalar,
Hayırlı Kandiller diliyoruz oğluşumla...
Nasılsınız bakalım.
Bu sabah 2 kez kaydım ama kardeşim tuttu :)
:1:
Allah korusun dikkat edin hee...

$395796_381683985179820_199109983437222_1676769_793477877_n.webp

hayırlı cumalar
mevlit kandilimiz mübarek olsun arkadaşlar
herkesse güzel bir gün olsun inşallah :46:

günaydınlarrrrrr :46::46::46:
akşam erken çıkimmi patrona söylimmi derken pat die söyledim walla
dedeim karanlık çökmeden ben hala bastıığım yeri görüyorken çikimmi didim :1: fırladım çıktım..
misafirlerin 10 dk önce evdeydim...ne bereketli gelio o 10 dakika varya...
neler neler yaptım yani..:1::1::1: yinede haftasonu kısaca bi temizlik olayına değinmem çok ii olmuş vesselam..
bugün öğlende işyerinin yakının poliklinik varmış sgk geçiomuş..32. hafta raporu için bi gidicem bakalım ne diycekler..

günaydın bende nisan annesi olacam allah nasip ederse benide aranıza ala bilirmisiniz
hoşgeldin cnm..tabisi yerimizzz var:)))
hoşgeldiniz arkadaşlar :46::46::46::46::46:
sevdam derdin nea kuzum zabah zabah...yatıveeee bakem hade...
Hayırlı Sabahlar,
Hayırlı Cumalar,
Hayırlı Kandiller diliyoruz oğluşumla...
Nasılsınız bakalım.
Bu sabah 2 kez kaydım ama kardeşim tuttu :)
:1:
Allah korusun dikkat edin hee...

ayy allah korusun cnm ya...
bugün buz yoktu benim güzergahta tertemizdi çok şükür..
inş. bitmiştir artık bu kar kabusu

Back
X