30. haftayı geçmeyi iple çekiyorum sanki ondan sonra doğsada çok sıkıntı olmazmış gibi geliyor inşallah vakitli doğar tabi ama sanki içim daha rahat eder gibi geliyor bende mi var bi gariplik bende anlamadım
saol canım çok teşekkürler
Geçmiş olsun umarım olmazsın. ben 2 kere geçirdim biri hafif biri biraz ağırdı sana tavsiyem olacakmış gibi boğazın acıyorsa hemen su kaynat biraz ılıyınca 1çay bardağının içine tuz at az olmasın o suyla boğazını gargara yap ağzını gargara yap bunu gece yatmadan ve sabah kalkınca olmak üzere günde 2-3 kere yap mikroplar boğazdan girdiği için orda engel olabiliyorsun ben 2. yi bu sayede hafif atlattım. birde 1 kaşıga bal koy üzerine karabiber dök karıştır ve bağazında hissederek yut. ben bitki çayı içmedim korkumdan bazıları zarar verebiliyor diye ama sıcak suya bal koydum içinede birkaç damla limon sık sık sıcak onu içtim. bide gece yatmadan odaya sıcak buhar yaptım bol su içtim.
saol canım çok teşekkürler
kızlar yapılabilecek en büyük salaklıgı yaptım balık yapmıstık kokusu gitsin dei bn akılllı camasır suyu ve porcözü karıstırınca fena bi koku cıktı bn onu soludum kokusu mutfagı sardı bebişime doknurmu bi kere kactı sonra cıktım cam fln actm ama of ya ne salagımmmm![]()
ben geçenlerde yeşil sabuna aşeriyodum resmen. ve çamaşır yumşatıcısı bi an yeşil sabun gibi koktu diye alıp şişesini saatlerce kokladım.sonra kimyasal olduğu geldi aklıma.
dr u arayıp sordum o da bi daha yapma sana zarar vermeeyen şey onada vermez demişti