Bayanlar, 4-5 gündür oğlum saat başı emmek istiyor bazen 3 bazen de 5 dk emiyor ve bırakıyor biraz bekliyorum gaz filan çıkartıyorum tekrar vermeye çalışıyorum böğürüyor almıyor memeyi sonra aradan 45 dk filan geçince tekrar istiyor emzirmekten dolayı ve emzirme esnasında da yaptığı huysuzluktan dolayı bir yere gidemiyorum misafir de kabul edemiyorum hatta kendime yemek bile yapamıyorum. Doymuyor mu ya da gazdan sıcaktan mı böyle anlamadım. Bir de önceden gündüzleri 2-3 saat uyurdu şimdi ancak 30 dk 1 saat bile zor uyuyor sabaha karşı çok uyanıyor ben çok uykusuz kalıyorum. Böyle durumları yaşayan var mı? Bütün günüm onunla geçiyor, kendime özel hiçbir şey yapamıyorum ve bunalıyorum, herşey çok sıkıcı geliyor bazen, çünkü evden çıkamıyorum tek başıma. Bebek arabasını apartmandan indiremiyorum biraz ağır yardım edecek, bana eşlik edecek kimse yok, keşke kışın doğum yapsaymışım en azından hava soğuk mecbur evde olacaktım. Bu güneşli günlerde eve hapsoldum ve bebeğimin bu beslenme sorunu ve huysuzluğundan dolayı hiçbir yere gidemiyoruz.
Annesi bebeGin doyuyordur buyume atagi diye bisey var bu gunlerde hem boy atiyordur hemde kilo. Sndeki can sikintisi bendede var. Hergun ev isler yemek camasir of diyorum. Zaman nasil geciyor anlamiyoum. Esim tatile gidelim diyor minik bebekle tatil nasil yapilir bilemiyorum. Bu sene boyle gececek belli.
Kisisel bakimimi esim evdeyken yapiyorum. Haftasonlari sabahlari esime ilgilendiriyorum oglumla ben uyuyorum. Eslerimizin destek olmasi lazim. İlk cocukta insan zorlaniyor. Bekarlik hakikaten sultanlikmis diyorum of icim sisti.