- Konu Sahibi annabelica
- #16.881
Bu arada serklaj sonrası olmadı o ağrimMerhaba, daha oncede mesaj atmistim gruba cok yazmiyorum gunluk hatta saatlik takip ediyorum. Ben de aralik annesi olacagim insallah. Sizin en basindan 2 kez lekelenmeleriniz, 2li testin sonucu, amniyosentez sureciniz hepsi icin dua ettim. Ben de farkli sıkıntılardayım. Gebelik kaybim vardi, 14.haftada serklaj yaptirdim, cumartesi siz gibi agrilar yasadim hemen doktoruma kostum ustten alttan bakti hicbir sıkıntı yok dedi. İciniz rahat olsun benzer sorun bende de vardi. Gece boyu uyumadim. Sabahi zor ettim. Perinatolog doktorum. İciniz rahat olsun diye gorunce yazmak istedim. Surekli asagidaki zikirleri cekiyorum.
Ya Şafi
Ya Musavvir
Ya Hafız Ya Muhafız
Ya Fettah
Hepimizden Allah razi olsun, hepimiz saglikla kavusalim insallah. Dua etmekten ve maddi manevi gucumuz yettigi kadar modern tip imkanlarini kullanmaktan baska elden gelen bisey yok. 17+3 um bugun o batmalar oldugunda 16+5 tim. Doktorum idrar yoluyla vs degil rahim buyumesiyle alakali oldugunu soyledi. Bu tarz kasiklarda yasanan rahatsizliklar ve rahim kasilmalari icin cok su icmem gerektigini soyledi. Aksam baslamisti gece devam etti, ertesi gun ogleden sonra bitti bidahada olmadi. Biraz surdu yani benimki insallah sizinki surmez. Ama dediginiz cok dogru 1 iyi 1 kotu gunleri geciricez sanirim, bugunde gaz sancim var mesela benim de.Bir mesaj bir insanı duygudan duyguya sokup gözlerini doldurur mu evet doldurur ...
Allahım razı olsun.. ettiginiz dualar icin sonsuz teşekkür ederim. Allahım tüm hamilelere sağlık tüm bebislere sağlık versin inşallah sag salim kucagimiza alalim ömürleri uzun sağlıkları iyi olsun bebeklerimizin inşallah
Serklaj yaptırmışsınız inşallah 9 ay dolana kadar hiic bir sıkıntı yasamadan sizde bende hepimizde bebislerimize kavuşuruz
Sıkıntılar hep geçici olsun bundan sonra da sıkıntı hic cekmeyelim inşallah
Benzer seyler yaşamış olmak ve bir doktor görüşü duymus olmak iyi geldi gercekten çok teşekkürler. Neden oluyormus dedi peki birsey söyledi mi doktorunuz ben daha once bir kez yasadigimda sormustum normal demisti olabilir demisti. Ama o zaman bir kez olup geciyordu simdi bikac kez olunca biraz telaslandim..