- 5 Haziran 2021
- 5.599
- 21.548
- 298
- Konu Sahibi annabelica
- #16.901
Maşşallah canımÇok şükür her şey yolundakız geliyor
doktor 12. Haftada büyük ihtimalle kız demişti artık kesinleşmiş oldu
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşşallah canımÇok şükür her şey yolundakız geliyor
doktor 12. Haftada büyük ihtimalle kız demişti artık kesinleşmiş oldu
![]()
Bende kullaniyorum ve birakmayi dusunmuyorum. Zarari yok zatenBen devaaaam bırakmayı da düşünmüyorum doktor doz azalttı ama devam dedi 20 haftaligiz kuzum duphaston da kullanıyorum ayrıca
Canım ben zaten öyle bir tipim ama geri kalanı bu hormonlar maf etti aynı şeyi yaşıyorum zaten deli diyor bizimkiler bana hamilelikte zır deli oldumgeçenlerdee ne yaşadım. Markete gitmiştik eşimle, bir reyonda beni bir gülme aldı durduramıyorum ama kendimi gözlerimden yaşlar akıyor ama asla duramıyorum gülme krizi tuttu, bir yandan eşime diyorum sinirlendir beni bir yandan kahkaha atmaya devam ediyorum. uzun süre devam edince korktu eşim gitti su getirmeye falan ama tek başıma bile kahkaha atmaya devam ettim çünkü derin nefes alsam da duramıyordum. o kadar değişikti ki ilk kez böyle bir gülme krizi geldi başımaa kızlar yaa hormonlardan mı acaba kafayı yiyorm galiba![]()
HahahahDerken yeniden hamile kalmamız yok mudur![]()
Iyi ya yalniz degilmisim90-100 arasi benim de, bu haftalar icin normal kalp yuzde 50 daha fazla calismaya basladigi icin. Biseyler izleyip kafamizi dagitmamiz lazim kendimizi dinlemememiz icin cok zor ama, tabi vucudun verdigi sinyalleri gormezden gelmek degil de![]()
Ben hem devlet hem ozel takıplıyım canım. Devlet dr um Doc. Sabahattin Anıl Arı ( çiğli eğitim arastirma hast.)Kızlar İzmir de olanınız var mı varsa hangi doktora gidiyorsunuz?
Ne demek erkek başkan hepsi kız işteBen bu tabloyu boşuna mı tutuyorum ya nerde erkekler fazlaymış@sepide @suuuduru68
Cherry Mom desteğe gelin kızlar asılsız iddialar var
![]()
Evet evet ayniyizIyi ya yalniz degilmisimay birseyler izlemeye de enerjim yok. Ne acsam yarıda kapatiyorum.
Ilgimi çekmiyor.
Vucudumuzu en iyi biz taniyoruz gercekten. Doktora da biz bilgi veriyoruz o yüzden. Insallah sorunsuz olsun da hamileligimiz artikk.
Bende 17+4 üm bu arada ayni sayilirmisiz
Beni de unutmuş olabilir mi acaba
Ay hem takip edip hem niye yazmiyordun ki canim yaa. Ne güzel burda sohbet ediyoruz yaz işte sendeeEvet evet ayniyizdiyorum ya hepinizi yakinen biliyorum. Seninle birlikte bir ikiz bekleyen arkadas daha Ertugrul hocada takiplisiniz, onu da tanirim. Ozgur Dereni biliyosunuzdur aralarinda kalmistim ben de. Dua isteyenlere hep dua ettim, 15.haftaya kadar yogun mide bulantisi yasadim, arada serklaj falan. Artik kendime geldim. Aktif olabilirim sanirim
![]()
Evet cok iyi Ertugrul hoca gercekten. Boyle platformlara uzaktim acikcasi malum seviyesiz insanlar da olabiliyor, ama bu grup gercekten Allahin denk getirmesi mi desem cok seviyeli, duzgun, tatli. Oyuzden once okuyarak takip ettimAy hem takip edip hem niye yazmiyordun ki canim yaa. Ne güzel burda sohbet ediyoruz yaz işte sendee
Evet taniyorum özgür derene de bakmıştım bende. Birkac perinatolog daha vardi. Ertuğrul hocada karar verdim en son. Baya iyi bir doktor. Gitmis miydin sen hocama hic ?
Ankaradasin demeksende yazsaydin sana da dua ederdik.
Allahım kimseyi darda zorda bırakmasın inşallah
Grubumuz cok tatli, sohbetimiz de güzel tekrar hosgeldin![]()
canim ya benim de gecen haftaya gore bu hafta hareketler cok az ister istemez takiyorum , doktor sana ne demisti açıklama olarak sormuş muydun neden oluyor diyeGünaydın kızlar sabah tesadufen devlette randevu bulup hastaneye gittim bebiş 21 cm olmuş 20 haftalık dedi sağlıklı şükür kaç gündür hareket etmiyor diyordum meğerse içerde kıpır kıpırmishareket hissetmiyorum diyen arkadaşlar siz de endişelenmeyin bebişler haberimiz olmadan büyüyor
![]()
Bende şunu bı sagsalim dogurayim yaşım geçmeden bı tane evlada daha niyetim varHahahahvalla ne desem bilemedim.
Yani niyet olarak istiyorum bir yavrum daha olsun.
Lazere başladığım gibi süpraaaayyys diye gelir hamilelik haberi o zaman yine konuşmaya baslarim lazeeeeer diye![]()
Aynen canım bende öyleBende kullaniyorum ve birakmayi dusunmuyorum. Zarari yok zaten
Bu haftalarda çoğunlukla uyuyormuş hayatım birde hareket alanı geniş olunca içe doğru da hareket edebilirmis bebek ben mesela yataga uzandgimda oradayken hicbse hissetmiyordum annem ekrana bakıyordu sen hissetmesen de içerde kıpır kıpırdi felan dedi çırpınıyordu hissetmedim mı dedi sasirdm yooo dedim dha güç kazanmamislar sanirm endişelenme hiç biraz hareketlerini arttır yürüyüş felan yap hissedersincanim ya benim de gecen haftaya gore bu hafta hareketler cok az ister istemez takiyorum , doktor sana ne demisti açıklama olarak sormuş muydun neden oluyor diye
Hafif var gibi canım şase verdi doktor onu içiyorm şimdi 4-5 saat çişe çıkmadan nasıl durcam diye düşümüyorm inşallah uyurum sabaha kadarİnşallah sonuçlar sıkıntısız çıkar canımmidrar yolu enfeksiyonu mu var
Bende geçen hafta vücudumun şişmesi özellikle ayaklarım için doktora gittim böbrek taşı kum düşürdüğümü ve enfeksiyon olduğunu öğrendim. Banada şase verdi. Ama tek doz 2 hafta sonra idrar tahlili dedi. Sizindemi tek doz acaba? Birde bu yaban mersini içerikli takviye gıda önerdi oceanHafif var gibi canım şase verdi doktor onu içiyorm şimdi 4-5 saat çişe çıkmadan nasıl durcam diye düşümüyorm inşallah uyurum sabaha kadar![]()
Sen özgür hocaya mi takiplisin canım?Evet cok iyi Ertugrul hoca gercekten. Boyle platformlara uzaktim acikcasi malum seviyesiz insanlar da olabiliyor, ama bu grup gercekten Allahin denk getirmesi mi desem cok seviyeli, duzgun, tatli. Oyuzden once okuyarak takip ettimhergun de seviyesine, samimiyetine sasirdim. Bugun senin durumunu gorunce yazmak istedim vesile oldu
![]()
İnşallah Allahım gönlümüzdekini nasip eder kuzum o zamanBende şunu bı sagsalim dogurayim yaşım geçmeden bı tane evlada daha niyetim var![]()
cok tesekkurler yanit icin rahatlattın beni , allahtan yarin dr kontrolu var bakalim ne yapıyormus iceride bir görelim bi hesap soralım kac gündür beni meraklandırdıBu haftalarda çoğunlukla uyuyormuş hayatım birde hareket alanı geniş olunca içe doğru da hareket edebilirmis bebek ben mesela yataga uzandgimda oradayken hicbse hissetmiyordum annem ekrana bakıyordu sen hissetmesen de içerde kıpır kıpırdi felan dedi çırpınıyordu hissetmedim mı dedi sasirdm yooo dedim dha güç kazanmamislar sanirm endişelenme hiç biraz hareketlerini arttır yürüyüş felan yap hissedersin