günaydın kızlar
ben de uzun zamandır giremedim.. kızım 3 gün sonra 4 aylık olacak..
onsuz hiç yaşamamışım resmen ben yaa.. sayesinde öğrendim yemek yemek ne demek uykuya dalmak nassı tatlı:)
kahkahaları yetiyor da artıyor yorgunluğumu almaya..
aşımız var bakalım nassıl olacak geçen aşımızda çok ağladı gün boyu.. canı yandı fitil kullanmak zorunda kaldım..
bu arada benimm kızım tam bir televizyon düşkünü ki izletmiyorum hemen kapatıyorum fark edince ama televizyon kapalı da olsa izliyor.. delüüüü..
anası gibi radyo televizyoncu olacak her halde kiii allah korusun..
missaltin naber tatlım.. nasıl gidiyor annelik..
canım süper gidiyor.
işe başlayacağım

Hatırladım canım o aralar konuşuyorduk bu konuları..Suni sancı yedin ama normal doğurdun diye hatırlıyorum yanlış mıyım?Ben normal doğum belirtileri ile gittim de ne oldu,suni sancıyı 1 saat bile çekemeden beni kesmelerini söyledim :) sağlıklı olsunlar da..Evet anne sütü alıyor sadece..Yaşıtlarından biraz ileride sanırım boy 65 cm olmuştur,en son 10 gün önce 64 cmdi.Kilo durumu normal 6,500 falan..
Evet işe başlarken sorun olacak gerçekten..İlk günler nasıl zor olacak tahmin edebiliyorum.Uykuda bile özlerken meleğimi saatlerce bırakıcamBenim kayınvalide ve annem dönüşümlü olarak bakacaklar..Yabancı biri olmaması az da olsa rahatlatıyor insanı..Ama bu sefer de 3'lü yaşam darlandıracak beni
![]()
Hoşgeldin yuvaya:))))
İlk günler gerçekten çok zor oluyoo ben 2 haftadır çalışıyorum alışamadım hala((
Ben konuyu diyetisyenle konuştum yok öyle bişey diyip eve gönderdi benii
ii nsapalım beklicez....