2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
özledim sizi ya hamileyken ne sık girerdim
şimdş iş ev telaşı eşya seç dekorasyon
falan derkekn burayı unuttum
bebeğim iyi çok şükür emiyo
tam olarak ek gıdaya başlamadım
azıcık azıcık veriyorum herşeyden
yumurta bile düşünnü yani
bisküvi bile versem yiyecek maşallah

ben daha 6 kilo verdim 9 kilo hala bende
ama gidecek inşallah

bebeişlerinize size sağlık versin Rabbim

Ben de koşu bandı almak istiyorum zaten önümüzde kış dışarıya çıkmak zor ama evde de yer yok olsa bile bizim apartmanda ses yalıtımı yok alt kata çok gürültü gider ancak gündüz kullanabilirim bir de taşınma durumumuz olabilir o yüzden almayı erteledim. Bekarken evimizde vardı rahat hergün 1 saat hızlı tempoda yürürdüm, kesinlikle vücudum daha sıkı, dinç oluyordu ayrıca stresimi de atıyordum, özlüyorum o günlerimi şimdi...

sağlığın herşeyden daha önemli canım al bence bizim de apartmanda ses yalıtmı yok ev çok dar ve üstelikte bu koşu bandıyla çok ev değiştirdim. alt kattaki komşu hiç şikayettçi değil sordum geçen hiç ses gelmiyo dedi rahatladım. daha bir haftaır kullanıyorum tık yok veriirmiyim sence günde 3 km ile :(

sağlığın herşeyden daha önemli canım al bence bizim de apartmanda ses yalıtmı yok ev çok dar ve üstelikte bu koşu bandıyla çok ev değiştirdim. alt kattaki komşu hiç şikayettçi değil sordum geçen hiç ses gelmiyo dedi rahatladım. daha bir haftaır kullanıyorum tık yok veriirmiyim sence günde 3 km ile :(
Verirsin tabi zamanla, imkanın olduğunda daha arttırırsın yürüyüşü biraz da kilo yapan şekerli hamur işlerinden uzak durdun mu hemen fark edersin. Bacak sağlığı ve sıkılaşmak için de çok faydalı sonuçta kan dolaşımın hızlanıyor, metabolizma hızlanıyor...

Cok sagol cnm ilgilendigin icin
Evliligimizin en zor zamaniydi sanirim amahallettik
Cuma gunu ulu camiye gittik dua ettik sonra uzun uzun konusup oglumuzu izledik sukrettik
Rabbim tekrarindan korusun cok seviyorum onu benn

o zamanlar ister istemez oluyor, arkadaşım hiç tahmin etmezken 2 ayda içinde hiçbişey yokken herşey oldu ve bitti şimdi boşandılar ve çocukları var çok zor onu duyunca çok üzüldüm çok zor tartışsakta uzamasın hep barışalm.
ah çağırsaydın bizde elifle gelirdik ulucamiye :)
Saolun arkadaşlar,sağlığı yerinde..Zayıf görünüyor da diyemem 6.5 kilo tam.Biraz daha idare ediyim o zaman..Sadece yalatıp ya da çay kaşığında verip yeni tatlara alıştırıyım o kadar.Saol Eyidas iyiyiz şükür..Yalovadan çok il dışında gezdik;daha kaç aylık bebe 5 il gördü şimdiden :) Başından beri zor bir bebek olmadığını söylüyorum Allaha şükür.Senin Elif nasıl?Pek göremiyorum seni,sağlığı yerindedir inşallah,kontrolleri yapılıyor mu,herhangi bir problem yok dimi canım.öpüyorum..
ohh elif ler gezenti olacak desene büyüyünce tutamayacağz evde :) elif uyanık olduğunda hep onunla ilgileniyorum uyuduğundada illaki işim oluyo yada bende uyuyorum onun için nete giremiyorum e bu aradada net yok evde ondan giremiyorum.Elif iyi çok şükür ilacımızı kullanmaya devam ediyoruz kullandığımız sürece sorun yok diyolar zaten ilacı kullanırken de nöbet geçirirse daha büyük sorun var demek sanırım eylül ayında tekrar kontrolümüz var bakalım ne çıkacak bu sefer.ikinizde öpüldünüz :)

Selam canım, biraz iz kaldı ama zamanla geçer herhalde, neden bağlatmıyorsunuz net ya da başka sorun mu var? Biz idare ediyoruz canım bazen kusuyoruz bazen uyumakta zorluk çekip ağlama durumlarımız oluyor, bazen keyifli oluyoruz öyle günler geçiyor. Elifin aşıları ne zaman o da 4 aylık olmak üzere. Biz bugün tam 4 aylık olduk ama çizelge de daha farklı görünüyor. Oğlum 4 mayıs doğumlu ama aşılarımız için doktor 10 mayısa gün vermişti.

biz komşudan bağlanıyoduk nete oda ft. yı ödememiş kesmişler şimdi onlar ödeyene kadar net yok onun için pek giremiyorum.Aman hepimiz iyi olalımda uyumaya dalmada bazen bizimde çok sıkıntımız oluyo dün 1 saat boyunca emdi uyudu uyandı salladım uyudu uyandı insanında canı sıkılıyo bi süre sonra.bizim geç oldu aşılarımız onun için ekimde olack sanırım. aman bıktım şu aşılarda nzaten b12 iğnemiz vardı o bitti şükür bi süre yanmasın çocuğum.

Aranızda regl olmayan var mı? Oğlum 4 aylık oldu ama ben regl olamadım, yüzümü sivilceler basıyor hafif leke tarzı birşeyler oluyor bir iki gün sürüyor, bu sefer olacak diyorum ama olmuyor neden acaba

bende olmadım canım duyduğuma göre emzirdiğimiz için geç olabiliyormuş ben böyle iyiyim valla :)
ben geçen sene nisan ayında 6 haftalıkken düşük yapmıştım 1-2 ay öyle olmadım 1 ay oldum sonra tekrar hamile kalmıştım nerdeyse 2 senedir olmuyorum gibi bişey :)tabi doğum sonrası kanama ayrı bişey en azından alışıyosun ona normal geliyordu :)

peki kızlar kilosu normal olupta göbeği gitmeyen bide azcıcık tembelim galiba hiç bişey yapmıyorum zaten evde tek oluncada yeme içme olmayınca kilo veriliyo gerçi ben elif hastanedeyken verdim tüm kilolarımı 50 ile başladım 65le doğum yaptım 59a düştüm şimdide 49 kiloyum ama göbek gitmiyo ıyy çok iğrenç duruyo ilerleyen zamanda gidermi acaba:44:

Aranızda regl olmayan var mı? Oğlum 4 aylık oldu ama ben regl olamadım, yüzümü sivilceler basıyor hafif leke tarzı birşeyler oluyor bir iki gün sürüyor, bu sefer olacak diyorum ama olmuyor neden acaba

ben bebişim 5 aylık olmasına 3-4 gün kala regl oldum,bakalım 2.yi ne zaman olcam,1 seneye kadar olmamak normalmiş ama

evde koşu bandı var canım onda yürüyorum sende brnim gibi bi koca var bide oğul şu elin memleketinde çok zormuş gerçekten allah yardımcımız olsun:43:

hem de ne zormuş bazen bunalıma giriyorum çok sıkılıyorum ağlıyorum falan Alah yardımcımız olsun

Ek gıdaya başlayacak anneler sakın heveslenmeyin ben öyle tam olarak geçmememe rağmen hiç öyle kilo alımı falan olmadı habire alt değiştiriyorum o kadar, kaka sayısının artışından başka bir işe yaramıyor 6.aydan sonra tamam ama öncesinde gerek yok..Benim oğlum 3 aylıkken 6160 idi şimdi 7200 2 ayda sadece 1 kilo almış ama bu aylarda kilo alımı azalıyormuş bunu da duydum..

kızlar geçmişi okudum çıkıyorum eyidas elifin iyi olmasına sevindi sohbet etmek isterdim ama bizim kız gene ters gününde
yarın misafirim var masaya servis açacam çok kalabalık bir gurup ömerilerinizi bekliyorm kız durursa açar okurum hepinizi öptüm
kendimize ve kuzularınıza iyi bakın :16:

hoşgeldin canım yarım saat sonra temizlik mi yapıca n benim gibi yoksa bende oğlanı yeni uyuttum o uyanmadan ne yaparsam artık

yok canım temizlik biti o uyanan kadar takılayım dedim ama uyandı bile pasta yapmam lazım bir kaç çeşiti akşamdan yapsam yarına kolaylık olur dedim ama uyandı eşimi beklimek zorundayım gelsinde alsın kızı işe başlıyayım anca

yok canım temizlik biti o uyanan kadar takılayım dedim ama uyandı bile pasta yapmam lazım bir kaç çeşiti akşamdan yapsam yarına kolaylık olur dedim ama uyandı eşimi beklimek zorundayım gelsinde alsın kızı işe başlıyayım anca

kolay gelsin canım misafirlerin yemeğemi çaya mı geliyolar kolaylarından yapıver yada hazır alıver canım sen çocuklusun kim ne diyecek

kolay gelsin canım misafirlerin yemeğemi çaya mı geliyolar kolaylarından yapıver yada hazır alıver canım sen çocuklusun kim ne diyecek

valla bende tam karar veremedim yok öğleden sonra ama salata meze tarzı hazırlamayı düşünüyorum işim zor ama kızda tek durmuyo sürekli ilgi istiyo hazırıda olmaz dünden haber verdiler bugün anca temizlik yapıldı şimdide tatlıları haletsem yeter ama bakalım kıza baglı

denediginiz degişik tatlara açıgım fikir verbilirsiniz patlıcan eşime dedim közletecek onu kavurayım dedim kabak aldım yogurt sarmısak dere otuyla tavuklu nohutlu pilav salata bide şimdi yalancı tavuk gösü yapayım yanına başka ne yakışır :56:

kızlar benim oğluşun uyku saatini öne çekmem lazım benim,4. ay aşısından sonra düzenimiz bi bozuldu ,gece 11.30 -12.00 gibi uyuyan oğlum şimdi 1.30-2.00 gibi gece uykusuna geçiyo,tam uyutuyıorum,yatağına yatırıyorum,tam yatayı artık diyorum,zınk diye uyanıyo,gülücük atıyo,vs,ama artık çalışmaya başlıcam,gece 2 de yatarsam sabah nasıl kalkarım hjer gün?Allahtan uykuya daldı mı güzel uyuyo,sadece emmeye kalkıyo 1 kere ama uykuya dalana kadar bazen 3-4 kere sil baştan uyutuyorum,resmen kuş uykusu uyuyo.Akşam 4 saat falan uyutmamayı da denedim,uykusuz bırakıp uyutmayı da denedim,kendi olruna bırakmayı da denedim ama olmuyo,ille gece 1-1.30 hatta bazen 2 yi buluyo uyumamız

Back
X