Saolun arkadaşlar,sağlığı yerinde..Zayıf görünüyor da diyemem 6.5 kilo tam.Biraz daha idare ediyim o zaman..Sadece yalatıp ya da çay kaşığında verip yeni tatlara alıştırıyım o kadar.Saol Eyidas iyiyiz şükür..Yalovadan çok il dışında gezdik;daha kaç aylık bebe 5 il gördü şimdiden :) Başından beri zor bir bebek olmadığını söylüyorum Allaha şükür.Senin Elif nasıl?Pek göremiyorum seni,sağlığı yerindedir inşallah,kontrolleri yapılıyor mu,herhangi bir problem yok dimi canım.öpüyorum..
ohh elif ler gezenti olacak desene büyüyünce tutamayacağz evde :) elif uyanık olduğunda hep onunla ilgileniyorum uyuduğundada illaki işim oluyo yada bende uyuyorum onun için nete giremiyorum e bu aradada net yok evde ondan giremiyorum.Elif iyi çok şükür ilacımızı kullanmaya devam ediyoruz kullandığımız sürece sorun yok diyolar zaten ilacı kullanırken de nöbet geçirirse daha büyük sorun var demek sanırım eylül ayında tekrar kontrolümüz var bakalım ne çıkacak bu sefer.ikinizde öpüldünüz :)
Selam canım, biraz iz kaldı ama zamanla geçer herhalde, neden bağlatmıyorsunuz net ya da başka sorun mu var? Biz idare ediyoruz canım bazen kusuyoruz bazen uyumakta zorluk çekip ağlama durumlarımız oluyor, bazen keyifli oluyoruz öyle günler geçiyor. Elifin aşıları ne zaman o da 4 aylık olmak üzere. Biz bugün tam 4 aylık olduk ama çizelge de daha farklı görünüyor. Oğlum 4 mayıs doğumlu ama aşılarımız için doktor 10 mayısa gün vermişti.
biz komşudan bağlanıyoduk nete oda ft. yı ödememiş kesmişler şimdi onlar ödeyene kadar net yok onun için pek giremiyorum.Aman hepimiz iyi olalımda uyumaya dalmada bazen bizimde çok sıkıntımız oluyo dün 1 saat boyunca emdi uyudu uyandı salladım uyudu uyandı insanında canı sıkılıyo bi süre sonra.bizim geç oldu aşılarımız onun için ekimde olack sanırım. aman bıktım şu aşılarda nzaten b12 iğnemiz vardı o bitti şükür bi süre yanmasın çocuğum.
Aranızda regl olmayan var mı? Oğlum 4 aylık oldu ama ben regl olamadım, yüzümü sivilceler basıyor hafif leke tarzı birşeyler oluyor bir iki gün sürüyor, bu sefer olacak diyorum ama olmuyor neden acaba
bende olmadım canım duyduğuma göre emzirdiğimiz için geç olabiliyormuş ben böyle iyiyim valla :)
ben geçen sene nisan ayında 6 haftalıkken düşük yapmıştım 1-2 ay öyle olmadım 1 ay oldum sonra tekrar hamile kalmıştım nerdeyse 2 senedir olmuyorum gibi bişey :)tabi doğum sonrası kanama ayrı bişey en azından alışıyosun ona normal geliyordu :)