2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
Ben de koşu bandı almak istiyorum zaten önümüzde kış dışarıya çıkmak zor ama evde de yer yok olsa bile bizim apartmanda ses yalıtımı yok alt kata çok gürültü gider ancak gündüz kullanabilirim bir de taşınma durumumuz olabilir o yüzden almayı erteledim. Bekarken evimizde vardı rahat hergün 1 saat hızlı tempoda yürürdüm, kesinlikle vücudum daha sıkı, dinç oluyordu ayrıca stresimi de atıyordum, özlüyorum o günlerimi şimdi...

Merhabalar,bende nisan annesiyim.bebis olunca kosu bandini odadan cikarmak zorunda kaldim. Almak isterseniz satabilirim. (cok az kullandim)

kızlar benim oğluşun uyku saatini öne çekmem lazım benim,4. ay aşısından sonra düzenimiz bi bozuldu ,gece 11.30 -12.00 gibi uyuyan oğlum şimdi 1.30-2.00 gibi gece uykusuna geçiyo,tam uyutuyıorum,yatağına yatırıyorum,tam yatayı artık diyorum,zınk diye uyanıyo,gülücük atıyo,vs,ama artık çalışmaya başlıcam,gece 2 de yatarsam sabah nasıl kalkarım hjer gün?Allahtan uykuya daldı mı güzel uyuyo,sadece emmeye kalkıyo 1 kere ama uykuya dalana kadar bazen 3-4 kere sil baştan uyutuyorum,resmen kuş uykusu uyuyo.Akşam 4 saat falan uyutmamayı da denedim,uykusuz bırakıp uyutmayı da denedim,kendi olruna bırakmayı da denedim ama olmuyo,ille gece 1-1.30 hatta bazen 2 yi buluyo uyumamız
Canim uyku saatini banyo yaptirarak geri cekebilirsin. Mesela 21.00 gibi banyosunu yaptir uyutmaya calis bi kac gun bu sekilde yaparsan rutine baglayabilirsin.

kızlar merhaba bişi sorucam bebeklerinize kavanoz mamalarından veriyor musunuz bide bursada olan arkadaşlar varsa bebeklerinizi hangi çocuk doktoruna götürüyorsunuz

kızlar merhaba bişi sorucam bebeklerinize kavanoz mamalarından veriyor musunuz bide bursada olan arkadaşlar varsa bebeklerinizi hangi çocuk doktoruna götürüyorsunuz

farklıtatlara alışsın dıye verdım 5aylık için secenek az zaten bıkaç kere aldım verdım sonra kendım elma armut rendeleyıp karışıtrdım öle verdım taze olsun dıye 2 gunde bır verıyorum her gun verırsem kakası bı tuhaf oluyo benım oğlum o kavanoz mamalarıyla pek doymadı ardından bıberonunu versem onuda bıtırıyodu ben dörtçelik hastanesıne götürüyorum oğlumu rutın kontrollerıiçin ıkı kerede özele göturdum rota vırusu aşısını yaptırırken danışmak için gıtmıştim bı sağlık sorunu olmadından :nazar::nazar::nazar:(çok şükür) doktor araştırmadım dörtçelikte sağlam çocuk doktoru var zaten aylık kontrol deyınce ona yönlendırıyolar adı gürbüz aydemir özel hastane bahar ordakı doktorun adını hatırlamıyorum zaten hakkındada pek bişi diyemıycem çünkü sadece rotavırusu için konuştuk

peki kızlar kilosu normal olupta göbeği gitmeyen bide azcıcık tembelim galiba hiç bişey yapmıyorum zaten evde tek oluncada yeme içme olmayınca kilo veriliyo gerçi ben elif hastanedeyken verdim tüm kilolarımı 50 ile başladım 65le doğum yaptım 59a düştüm şimdide 49 kiloyum ama göbek gitmiyo ıyy çok iğrenç duruyo ilerleyen zamanda gidermi acaba:44:

Canım Elif'inin iyi olmasına sevindim..Bebekler hep iyi olsunlar kıyamıyorum.. :emir_bebek: Gezenti olacaklar kesin,alıştırıyoruz şimdiden baksana tutamıycaz sonra :) Benim de biraz göbeğim var hala..Gerçi vermem gereken 4 kilom kaldı,onlar gidince nasıl olur bilmiyorum ama var yani..Korse de kullanıyorum genellikle bakalım uzun vadede fark edeceğiz sanırım..

Arkadaşlar bebeğimin kakasında 3 tane yeşil top vardı çok şaşırdım,sizce neden olabilir?Böyle bir durumla karşılaşan var mı aranızda?Kakasının rengi ve kıvamı normaldi ama içinde 3 yeşil top.. :44:

Son düzenleme:
Canım Elif'inin iyi olmasına sevindim..Bebekler hep iyi olsunlar kıyamıyorum.. :emir_bebek: Gezenti olacaklar kesin,alıştırıyoruz şimdiden baksana tutamıycaz sonra :) Benim de biraz göbeğim var hala..Gerçi vermem gereken 4 kilom kaldı,onlar gidince nasıl olur bilmiyorum ama var yani..Korse de kullanıyorum genellikle bakalım uzun vadede fark edeceğiz sanırım..

Arkadaşlar bebeğimin kakasında 3 tane yeşil top vardı çok şaşırdım,sizce neden olabilir?Böyle bir durumla karşılaşan var mı aranızda?Kakasının rengi ve kıvamı normaldi ama içinde 3 yeşil top.. :44:

inşalalh bişey yoktur canım bebeğe değşiik bişiler mi yedirdin yediklerinden de kaynaklanıyo böle değişik kakalar

Merhaba Nisan anneleri,benim de 3 mayis dogumlu bir kizim var.Fırsat buldukca sizin sayfaniza da bakmaya calisiyorum.Daha once bu sayfada bir arkadaş bebegin gelisimi icin bebegiyle oynadigi oyunlari yazmisti liste halinde,bilgisayarinizda kayitliysa tekrar paylasabilir misiniz? Allah hepimizin bebeklerini korusun ins.

Selam canım sen ek gıda vermeye başladın mı?

canım ben 4 aylık olduğunda başlamıştım ama bu araalr bıraktım iştahı da iyi ama fazla yükleme yapmak istemiyorum mesela muz yedirdiğim zaman kakası çok değişik oluyo yani bebğin daha organları tam gelişmediği için sindiremiyorda yükleme felan olur alalh korusun karar verdim artık 6 aylık olunca devam edeceğim. o zamana kadar da günde bir kere kaşıkmamamsı hero baby nin akşamları bir kere aptamil biberon maması onun dışında da emziriyom...

valla ben de heveslendım bır kavanoz aldım.ama benım hosuma gıtmedı.ne var ıcınde bellı deıl.nasıl oyle bozulmadan duruyor dıye dusunceler korkuttu benı.almayacagım bı daha.kokusu da kötü bence.ben her gun bebısıme kendı yaptıgım yogurdunu corbasını azar azar yedırıyorum..cook severek yıyor.ama gercek bır öğün olusturmadım daha.bugun kılosunu ölçtürdüm..tam 8 kılo olmuş.10 gunde yarım kıloya yakın almış :nazar: dişlerı cook kasınıyor.yemesı ıcın deılde dişlerı kaşısın dıye salatalık verıyorum :) :emir_bebek:

$040920122494.webp

canım ben 4 aylık olduğunda başlamıştım ama bu araalr bıraktım iştahı da iyi ama fazla yükleme yapmak istemiyorum mesela muz yedirdiğim zaman kakası çok değişik oluyo yani bebğin daha organları tam gelişmediği için sindiremiyorda yükleme felan olur alalh korusun karar verdim artık 6 aylık olunca devam edeceğim. o zamana kadar da günde bir kere kaşıkmamamsı hero baby nin akşamları bir kere aptamil biberon maması onun dışında da emziriyom...
Benim oğlum dün 4 aylık oldu, emziriyorum fakat oğlum ancak 5-10 dk emer bırakır aradan 1 saat geçer tekrar acıkır geceleri de çok kalkıyor emmek için 3-4 defa kalkıyorum acaba ek gıda versem daha tok kalabilir mi? Bu emzirme durumlarından hiç bir yere gidemez oldum, sadece oğlum yeterki emsin beslensin büyüsün dedim 4 aydır evin içine hapsoldum

valla ben de heveslendım bır kavanoz aldım.ama benım hosuma gıtmedı.ne var ıcınde bellı deıl.nasıl oyle bozulmadan duruyor dıye dusunceler korkuttu benı.almayacagım bı daha.kokusu da kötü bence.ben her gun bebısıme kendı yaptıgım yogurdunu corbasını azar azar yedırıyorum..cook severek yıyor.ama gercek bır öğün olusturmadım daha.bugun kılosunu ölçtürdüm..tam 8 kılo olmuş.10 gunde yarım kıloya yakın almış :nazar: dişlerı cook kasınıyor.yemesı ıcın deılde dişlerı kaşısın dıye salatalık verıyorum :) :emir_bebek:

Eki Görüntüle 503668
Maşallah canım, sırtını destekleyerek oturtmaya başladın mı

Benim oğlum dün 4 aylık oldu, emziriyorum fakat oğlum ancak 5-10 dk emer bırakır aradan 1 saat geçer tekrar acıkır geceleri de çok kalkıyor emmek için 3-4 defa kalkıyorum acaba ek gıda versem daha tok kalabilir mi? Bu emzirme durumlarından hiç bir yere gidemez oldum, sadece oğlum yeterki emsin beslensin büyüsün dedim 4 aydır evin içine hapsoldum

canım ben bu konuda cok katı olmanı önermem..emsin tamam da artık bebısın yavas yavas doymamaya baslar.4 aylık olduguna gore.basla sende ccok azda olsa. ben tam 4 aylıktan sonra ıste 15 gundur falan basladım.yogurdun hiç bı zararı olmuyor.ne kadar yesede.ama meyveler bu kadar masum deıl..seftalı bızde gaz yaptı..en azından gece yedırmyı dene belkı açlıktan uyanıyordur.sana da yazık.

bayramdan berıdır basladım canım kucagımda da tutuyorum.bırazda kendı de oturmak ıstıyor.pusetınde de hafif meyıllı oturtuyorum..

Emirhan boynunu ve sırtını tam tutabiliyor sanırım, çınar henüz boynunu yeni tutmaya başladı tam da değil, yüzüstü yatırıp boyun kaslarını güçlendireyim diyorum ama sevmiyor karın üstü durmayı çok rahatına düşkün yakında yatmaktan kafası düzleşecek, kucakta da fazla durmuyor ben de kucağımda uzun süre gezdiremiyorum belim boynum ağrıyor artık, maşallah büyüdükçe ağırlaşıyorlar

Emirhan boynunu ve sırtını tam tutabiliyor sanırım, çınar henüz boynunu yeni tutmaya başladı tam da değil, yüzüstü yatırıp boyun kaslarını güçlendireyim diyorum ama sevmiyor karın üstü durmayı çok rahatına düşkün yakında yatmaktan kafası düzleşecek, kucakta da fazla durmuyor ben de kucağımda uzun süre gezdiremiyorum belim boynum ağrıyor artık, maşallah büyüdükçe ağırlaşıyorlar

dogru soyluyosun.kucakta tutmak cok zor.emırhan suan bıle kucagımda.bırde cok hareketlı bır bebek suan klavyeyı kıracak pat pat vuruyor..senın kacıncı bebısın

dogru soyluyosun.kucakta tutmak cok zor.emırhan suan bıle kucagımda.bırde cok hareketlı bır bebek suan klavyeyı kıracak pat pat vuruyor..senın kacıncı bebısın
Benim ilk bebeğim canım ama başka da düşünmüyorum, kardeşi olsun isterdim ama gurbette tek kalmak bakmak zor. Bir de çınarın ilk 2-3 ayı çok zor geçti, gazıydı, emmesiydi, uykusuydu çok rahat bir bebek değil ama Allah beterinden korusun tabi, tek olunca yoruluyorum

Benim ilk bebeğim canım ama başka da düşünmüyorum, kardeşi olsun isterdim ama gurbette tek kalmak bakmak zor. Bir de çınarın ilk 2-3 ayı çok zor geçti, gazıydı, emmesiydi, uykusuydu çok rahat bir bebek değil ama Allah beterinden korusun tabi, tek olunca yoruluyorum

cok doğru tek bebek buyutmenın zorluklarını cok ıyı bılırım.benım kızımla oğlumun arası 2 yas bıle degıldı.çok kotu oluyor.buyut bırazda belkı sonra dusunursun..yada ben gıbı dusunmeden bakmıssın bı bebek daha ben 10 seneden sonra tekrar anne oldum..ılk gıbı oluyor genede arası cok sene olunca..

cok doğru tek bebek buyutmenın zorluklarını cok ıyı bılırım.benım kızımla oğlumun arası 2 yas bıle degıldı.çok kotu oluyor.buyut bırazda belkı sonra dusunursun..yada ben gıbı dusunmeden bakmıssın bı bebek daha ben 10 seneden sonra tekrar anne oldum..ılk gıbı oluyor genede arası cok sene olunca..
Allah kolaylık versin canım, diğer çocukların büyümüş olsa bile yine onların da bakımları sana ait, çamaşır, yemek vs. 10 sene sonra iyi cesaret edebilmişsin tekrar çocuk sahibi olmayı ama şimdi öncekilere göre daha rahatsındır herhalde

Back
X