tebrikler cnm o dişin resmını istiyoruz ben benımki çıkarsa hemen çekçem koycam ama hala yok
![]()
Guzel fıkır canım.cekmeyi denerim.iyi geceler.yarın oruç tutmak istiyorum.3 saat sonra kalkacam ben kacıyorum.grsz...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tebrikler cnm o dişin resmını istiyoruz ben benımki çıkarsa hemen çekçem koycam ama hala yok
![]()
Guzel fıkır canım.cekmeyi denerim.iyi geceler.yarın oruç tutmak istiyorum.3 saat sonra kalkacam ben kacıyorum.grsz...
selam saglık ocagının verdıı d vıt var onu zaten hergun verıyorum dr.a gore dogumda eksıı var normalde 50 dogsaydı su an 67 olurdu dıyoHafiften kücuk :) ama hep boyle kalacak deil.bi anda boy atıverir.bide bi önerım var.15 gunlukten itibaren kullanılması gereken vıtamın varya.onu duzenli ver 1ay sonra farkını göreceksin.
selam saglık ocagının verdıı d vıt var onu zaten hergun verıyorum dr.a gore dogumda eksıı var normalde 50 dogsaydı su an 67 olurdu dıyo
:119:kızlar emırhanımın dişi cıkmış.tesadufen aklıma geldı bakayım dedim.bardaga çıtçıt vuruyor.cok sevındım darısı başınıza...
dün kadın geldi canım ben onlara kahvaltı bile nasıl hazırladım bilmiyorum kadınlarda şaşırdı ahsene sen nasıl yemek yiyorsun diyo biribayram geldi temizlik yapabılen oldumu ben bugun camları sıldım bıtırdım derken yağmur başladızaten zor fakıt buluyorum ama napalım bereket yarında silip süpürcem fırsatm olursa zaten kımse gelmıyor ama yınede manayla temızlık yapmış olurum
Hafiften kücuk :) ama hep boyle kalacak deil.bi anda boy atıverir.bide bi önerım var.15 gunlukten itibaren kullanılması gereken vıtamın varya.onu duzenli ver 1ay sonra farkını göreceksin.
oğlum 7de uyudu normalde 8 .30 uyyordu sonra 9da uyandı erken uyudu diye uyandı sandımm uyutmaya çalıştım uyumadıı karnını tekrar doyurdum gene uyumadı döktüm onune oyuncaklarını oturttum oynuyordu bende bakaıyorum ne güzel oynuyo dıyee bi aldım kucağıma bellerine kadar kaka yapmış çok cıvıktı armut yedırdım ondanmı oldukiii bıde hep prima kullanırdım haggis aldım bu sefer denıyeyeım dedım hiç çıkmazdıı böle uzerınde ne varsa batmıştı banyo yaptırdım yavrum hemen gene uyudu
kızlar emırhanımın dişi cıkmış.tesadufen aklıma geldı bakayım dedim.bardaga çıtçıt vuruyor.cok sevındım darısı başınıza...
bayram geldi temizlik yapabılen oldumu ben bugun camları sıldım bıtırdım derken yağmur başladızaten zor fakıt buluyorum ama napalım bereket yarında silip süpürcem fırsatm olursa zaten kımse gelmıyor ama yınede manayla temızlık yapmış olurum
Demin şu aptamilin muzlu pirinçlisinden yaptım üzerinde 6 kaşıkla yapın yazıyo ben ahsene 1 kaşıkla yaptım onu bile zorla yedi![]()
kizlar bayrama tatlı sarma falan yaptınızmı?bebeklerimizle imkansız ama :)
ya kızlar siz bebişlerinize kahvaltı öğünü veriyormusunuz benimki ağzını kitliyor resmen yemiyo ya ayy bıktım iştahszlığından artık bazıları yazıyoya çok iştahlı kaşığa ağlıyo falan diye nasıl imreniyorum onlara maaşallah neolurdu benim oğlanda öyle olsaydı bi hevesle kalkıyorum hazırlıyoum ediyorum hiç oralı olmuyo az önce biraz havuç patates kıyma koydum pişirdim püre kıvamında yemesi kolay olsun diye iki kaşığı zorla yedirdim ya offfff![]()
Günaydın kızlar dün gece kendimden nefret ettim ben kötü bir annemiyim acabaa ?? kızım saat 7 gibi uyudu 8 de uyandı huzursuz o arada biraz iş yapayım dedim ama nerdee uykusu var uyumuyor ayağımda sallaaaa sallaaa salla susyor durunca ağlamaya başlıyor zaten bel fıtığım var iş yerinde canım çıkmış ayaklarım kopacakk 10,30 gibi babasına verdim al ne yaparsan yap ilk defa böyle bir şey yaptım baktım babası uyutmuş bronşit ya gece 3 te kalktım buhar verecem ne uyanyon çocuk uyu işte buharı verir vermez çığlığı bastı kendini parçalicak ilacı veremiyorum o sırada kaka yaptımı altını temizleyim dedim hepten çıldırdı alıp yere fırlatasım tokat atasım geldi :2: :2: :2: tabiki hiç birini yapmadım ama bunu düşündüm diye oturdum ağladım sabahın 4 dünde kendimden korktum birtek size söyliyebilirim bunu zaten tedaviyle oldu allah eksikliğini vermesin allahım sen bize sabır ver..
Bu duruma alışkınım kızım 3 ay 7 24 ağladı gaz problemimiz var ama ilk defa öyle birşey hissettim :18: :18: :18: kafayımı yiyorum acaba ...
allah yardımcın olsun canım biz bi eve yetmiyoruz hem calışıp hem bebek çok zor arada bende babasına atıyorum ama o yatırmıyo oyun oynuyo bu seferde ben daha sinirleniyorum sonra uyutmak gene bana kalıyo
kızlar sizde de 6 aylık aşısını yaptırdıktan sonra iştahsızlık ve ishal oldumu?
teşekkür ederim canım okul,ev derken hayat çok hızlı geçer oldu.sen neler yaıyorsun ahsen nasıl geçmişi okuyamadım dahahoşgeldin canım nerelerdesin![]()
ay maşallah allah nazardan saklasın canım eşin bakıyormuş benim eşimde izne ayrılıyor ama Efe ye sadece sevmek için bakacak gibi geliyor gerçi ders çalışacak ama ders çalışmasa da aynısı olurdu diye düşünüyorum.kızlar bır haftadır tatıldeyim eşim geçen cuma izne çıktı bayram nedenıyle oğlumu ona devrettim sadece yedırıyorum içiriyorum temizliyorum oynatması geezdırmesı babasından bırlıkte uyanıp bırlıkte uyuyolar sabah 7de uyandılar 11 e kadar oynadılar şimdide uyuyolar kaç saattir ıkı tane bebeğim oldu neyseki biri kendıne bakabılıyor birazcık![]()
teşekkür ederim canım okul,ev derken hayat çok hızlı geçer oldu.sen neler yaıyorsun ahsen nasıl geçmişi okuyamadım daha
cnm benım annem yok kayıvalidede sadee karşıdan bakıp eleştırır başka bı yardımı olmaz eşimde ilgisiz olsa delirirdim herhalde allah için azcık ondan barı yardım göreyımay maşallah allah nazardan saklasın canım eşin bakıyormuş benim eşimde izne ayrılıyor ama Efe ye sadece sevmek için bakacak gibi geliyor gerçi ders çalışacak ama ders çalışmasa da aynısı olurdu diye düşünüyorum.
aşı olduk bide üşütmüş teyzesi iki gündür kusuyoranlıyacagın bi çocuga bakamıyorum sinirlerim harp oldu üf sabahtan beri kusuntu temizliyorum
Günaydın kızlar dün gece kendimden nefret ettim ben kötü bir annemiyim acabaa ?? kızım saat 7 gibi uyudu 8 de uyandı huzursuz o arada biraz iş yapayım dedim ama nerdee uykusu var uyumuyor ayağımda sallaaaa sallaaa salla susyor durunca ağlamaya başlıyor zaten bel fıtığım var iş yerinde canım çıkmış ayaklarım kopacakk 10,30 gibi babasına verdim al ne yaparsan yap ilk defa böyle bir şey yaptım baktım babası uyutmuş bronşit ya gece 3 te kalktım buhar verecem ne uyanyon çocuk uyu işte buharı verir vermez çığlığı bastı kendini parçalicak ilacı veremiyorum o sırada kaka yaptımı altını temizleyim dedim hepten çıldırdı alıp yere fırlatasım tokat atasım geldi :2: :2: :2: tabiki hiç birini yapmadım ama bunu düşündüm diye oturdum ağladım sabahın 4 dünde kendimden korktum birtek size söyliyebilirim bunu zaten tedaviyle oldu allah eksikliğini vermesin allahım sen bize sabır ver..
Bu duruma alışkınım kızım 3 ay 7 24 ağladı gaz problemimiz var ama ilk defa öyle birşey hissettim :18: :18: :18: kafayımı yiyorum acaba ...
Yaa ne temizliği anca gündelik iş yemek zaten iş yerinde canım çıkıyor çok pasaklı oldum çokkkk.
![]()
![]()
valla ben hem beceriksizim hemde çalıştığım için hiçbirşeye yetişemiyorumm..
Evet yumurta sarısı ve labne peynir ama dr tussuz beyaz peynir ver dedi .. Bir tarif verdi bize dr - yumurta sarısı - peynir ve mama sından 1 kaşık karıştırıp ver dedi hem lezzetli hemde vitaminliymişşş..
![]()
![]()
çalışmak istemiyorumm artık ama mecburr.. ne yapalım kızım evde hastaa ben işteee.
![]()
![]()
![]()