konuya bodoslama dalıyorum kusura bakmayın kızlar ama dayanamadım yaa, bu nisan bebişlerinin uykuyla derdi ne ki yaa, kızım doğduğundan beri gece 3 ten önce hiç uyumadım, uykuları hep 20-30 dakika sonra 2 saat oyun istiyo, çok kucakçı bir bebek olmasına rağmen artık yuvarlanmayı öğrendiği için yerde vakit geçiriyo ama bu seferde yoğurdu yemeği ben de hal kalmıyo, neden kısacık uyuduğunu çözemedim

gece 3 te yattı ve 6 da uyandı daha yarım saat önce uyudu
kocalarından yeteri destek göremeyen kızlar, ben pek hiç destek olanı görmedim, varsa yoksa kendi rahatları, senin ne halde olduğun önemli değil, bende durmuyo al, acıktımı al, uykusu var galiba al baktıkları sürede de zaten ya yemek yaparız ya ev işi
bence yapmamız gereken takmamak, mesela ben bu gün yemek yapmıycam banane, niye parçalıyorum ki kendimi, eline sağlık diyen mi var, çocuğuma bakmak zaten yeterince yıpratıcı, bu hayat böyle beceriksiz kadınlar her zaman el üstüdür kıymetlidir dikkat edin, biz yaptıkça mecburiyet oluyo ohhhhhhh be içim şişmişti
kayınvalidesi muska yaptıran arkadaş, o muskayı takmamakla en güzel cevabı vermiş olursun, çocuğumun buna ihtiyacı yok deyip kestirip at, çok meraklıysa kendi taksın, bu ne yaa kocayla uğraş bide aile uzantılarıyla uğraş,