2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
sağlık ocağı bana kızamık aşısıyla ilgili bi şe:44:y demedi,bu hafta kontrolümüz de vardı ama,bilmiyorum

Merhaba kızlar, geçmişi okuyamadım. Bir şey paylaşmak için girdim foruma. Doğum izninin uzatılması için bir imza kampanyası başlatılmış, bana da arkadaşım haber verdi. Katılmak isteyebileceğinizi düşündüm. Linki ;

Doğum İzninin Uzatılmasını İstiyoruz İMZA KAMPANYASI - imzakampanyam.com

ben doğum iznimi bitirdim şuan ücretsiz izindeyim bizi de kapsar inşalalhhhh.........tabi başbakanımız sesimizi duyarda bi güzellik yaparsa........

kızlar iyi geceler,nihayet dönebildim annemlerden.nasılsınız görmeyeli?bebişlerimiz nasıl?valla bizi sorarasanız pek iyi sayılmayız aile boyu grip olduk,yıkılıyorz.ençokda yavrumun hasta olması beni üzüyo,zaten şu diş yüzünden 1 haftadır gözümüze uyku girmedi çocuğumun bütün düzeni alt üst oldu,bide üstüne grip oldu,öksürük hapşırık,nefes zor alıyo yavrum iştahı giitti,zorla yediriyorm.doktora götürdm,ciğerleri iyi dedi ama yavrumun uykusu bile haram ya sürekli ağlayarak uyanıyo,nefes alamıyo heralde.valla bi an önce düzelsede,yemeye başlasa ya,acayip canım sıkılıyo,ıhlamur falan hiçbişi yediremiyorm,biberonla.kızlar sizin bildiğiniz bişiler varsa şu soğuk algınlığı için çk tavsiyeye ihtiyacm var,dün gece 2 uynadı,sabah 5,5 da zor uykuya daldı kuzum.bakalım bu gece nasıl geçecek,işin kötü yanı bende hastayım,eşimde hasta.:43::43:

iyi akşamlar kimsecikler ugramamış bugün herkes pazartesi temizlikmi yapıyor biz de temizligimizi yapttık annem ahsene baktı sonrada bir tencere bize sarma sardı ve gitti :56:o iki gün bayram yaparız evde :9:ahseni uyutma cabalarım boşa gitti uymak istemiyormuş küçük hanım bir bakayım neler kaynnatınız tüm gün giremedim ama kimse yok :19:

kızlar iyi geceler,nihayet dönebildim annemlerden.nasılsınız görmeyeli?bebişlerimiz nasıl?valla bizi sorarasanız pek iyi sayılmayız aile boyu grip olduk,yıkılıyorz.ençokda yavrumun hasta olması beni üzüyo,zaten şu diş yüzünden 1 haftadır gözümüze uyku girmedi çocuğumun bütün düzeni alt üst oldu,bide üstüne grip oldu,öksürük hapşırık,nefes zor alıyo yavrum iştahı giitti,zorla yediriyorm.doktora götürdm,ciğerleri iyi dedi ama yavrumun uykusu bile haram ya sürekli ağlayarak uyanıyo,nefes alamıyo heralde.valla bi an önce düzelsede,yemeye başlasa ya,acayip canım sıkılıyo,ıhlamur falan hiçbişi yediremiyorm,biberonla.kızlar sizin bildiğiniz bişiler varsa şu soğuk algınlığı için çk tavsiyeye ihtiyacm var,dün gece 2 uynadı,sabah 5,5 da zor uykuya daldı kuzum.bakalım bu gece nasıl geçecek,işin kötü yanı bende hastayım,eşimde hasta.:43::43:

gecmiş olsun canım ahsende 2 gündür burnu filan akıyor sabah nane çayı yaptım sende birdene içerse oda bende akşam ıhlamur yapayım iyi aklıma getirdin

kızlar oğlumun 1 haftadır sesi kısık gibi ama hasta da değil,yani öksürük ,hapşurma,nezle falan yok,doktor muayenemizde de doktorumuz hasta değil dedi ama sesi böyle çatallı çıkıyo,acaba diş çıkarcak da ses tellerine mi vurdu ki yaa?:44:

iyi akşamlar kimsecikler ugramamış bugün herkes pazartesi temizlikmi yapıyor biz de temizligimizi yapttık annem ahsene baktı sonrada bir tencere bize sarma sardı ve gitti :56:o iki gün bayram yaparız evde :9:ahseni uyutma cabalarım boşa gitti uymak istemiyormuş küçük hanım bir bakayım neler kaynnatınız tüm gün giremedim ama kimse yok :19:

iyi akşamlar canım bugün sitede bi ara sorun vardı belkide ondan kimse bişey yazmadı ohh desene ev mis gibi oldu :) sarmada var bak elif ne diyo hani bana hani bana diyor :P :)
bende uyuttum yarım saat falan uyudu az önce baktım küçük hanım uyanmış oyun bile oynuyormuş uyuttum tekrar yatağına yatırdım uyandı şimdide uyutmadım oynuyo:55:

iyi akşamlar canım bugün sitede bi ara sorun vardı belkide ondan kimse bişey yazmadı ohh desene ev mis gibi oldu :) sarmada var bak elif ne diyo hani bana hani bana diyor :P :)
bende uyuttum yarım saat falan uyudu az önce baktım küçük hanım uyanmış oyun bile oynuyormuş uyuttum tekrar yatağına yatırdım uyandı şimdide uyutmadım oynuyo:55:

buyurun gelin canım yarısı duruyor hepimize yeter :56:evet vala ne zamandır hep üsten yapıyordum bu gün dip bucak temizlendi :21:

iyi akşamlar herkese oğlanı uyuttum geldim ama herkes gitmiş :((( sabaha kadar uyanmaz inşalaalh bu arada bir şey paylaşmak istedim bebeklerinize kırmızı pancar yediriyormusunuz ben bugün çorbasını yaptım bir kase içti ......internetten arşatırdım bebeklere 6 . aydan itibaren verilebilirmiş.......

iyi akşamlar herkese oğlanı uyuttum geldim ama herkes gitmiş :((( sabaha kadar uyanmaz inşalaalh bu arada bir şey paylaşmak istedim bebeklerinize kırmızı pancar yediriyormusunuz ben bugün çorbasını yaptım bir kase içti ......internetten arşatırdım bebeklere 6 . aydan itibaren verilebilirmiş.......

canım süpersin benim de dolapta 2 pancar beklemede tarif yazabilirmsin

$fotoğraf0549_001.webp$Fotoğraf0546.webp:nazar::nazar:kızlar benım oğlum gezmeklere gitti :)))

Son düzenleme:
bu gün kayınvalidem rahatsızlanmış eşim doktoro götürmüş ordanda bize getirdi yeni fırsat buldum girdim nerelerdesiniz hatunlar kaç gündür kimsecikler yok :19:

Nete girip yazmaya fırsat bulamamıştım kızlar, geçmiş olsun diyen herkese teşekkür ediyorum. Ada iyi şuanda. Doktor tahlil sonuçları için yüksek görünmesine rağmen bir şeyi yok demiş, bol bol emsin, su içsin demiş. O gün çok rüzgar ve yağmur olduğundan dolayı çıkaramadım Ada'yı, babasını yolladık sonuçlar için. Doktor da fırçalamış tabi nerede kız diye. Bir de reçeteyi de vermeyi unuttum ben ona. Bir fırça da onun için yedim dedi. :9: Neyse ki şimdi iyiyiz. Ateşlenme olayı biraz daha azaldı sanki.
Bu aralar alkış yapmayı, ellerini birleştirmeyi, ellerini birleştirip gangnam style dansı gibi oynatmayı seviyor. Biri oynar gibi yapınca hemen alkışlamaya başlıyor. Bir de ellerini dudaklarına götürünce ababaoobabaoobaaa sesleri çıkarmayı öğrendik. En sevdiği şeyler bunlar şuanda. Çamaşır sepetini ters çevirip üstünden doğru iterek salondan odalara kadar gidebiliyor artık. Yakındır her halde diyoruz yürümesi. Babası da ben de 8-9 aylıkken yürümüşüz. Şimdi babaanneye geldik, akşam eve döneceğiz. Benden bu kadar kızlar, sizler iyisinizdir umarım bebişlerinizin keyfi yerindedir.

Back
X