2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
ayyyyy Allah'ım ne acı bir şey..hasta falan mıydı..başınız sağolsun ama tabi anneyi düşünemiyorum...
Bir şeyi yok diye biliyordum,facesinden gördüm,Yılbaşı için mutlu yıllar diye şapka felan almıştı,fotolarını görmüşştüm.Efe aklıma geliyor.Allah ım sen koru hepimizi.

kızlar ben kızıma önce haşlanmış yumurta veriyordum ve çok sevmiyordu hatta pek yemiyordu.bir akrabamın doktoru şu tarifiönermiş ve kızım bunu daha çok sevdi.tarifi veren doktor gerçekten çok iyi bir doktor.tarif şöyle:
1 yumurta sarısı, 1tatlı kasığı labne peyniri biraz süt(tercihen keçi sütü)ve bir çimdik un karıştılıyor bir çay kaşığı zeytinyağında omlet gibi pişiriliyor.ama omlet gibi olmuyor çamur kıvamında yumuşak oluyor.ben artık bu karışıma ceviz de dövüp koyuyorum.tavsiye ederi.

ayrıca tarhanayı keçi sütüyle karıştırıp bir tatlı kaşığı kadar zeytinyağı koyup çorba yapıyorum arada.bunu da seviyor çorba olarak
bizim sorunumuz yoğurt yemiyor zeynep.şimdilik emiyor diye zorlamıyorum ama sizce çok gerekli mi yoğurt.

kızlar ya ben çok kötüyüm,şu an arkadaşımın bebeğinin öldüğünü öğrendim,Efe den 18 gün büyüktü.Şu an onu düşünemiyorum.Allah ım çocuklarımızı bize bağışlasın.

off çok zor anne için elif 5 gün yoğun bakımda yattığında eridim bittim bide ayyyy Rabbim korusun

kızlar ya ben çok kötüyüm,şu an arkadaşımın bebeğinin öldüğünü öğrendim,Efe den 18 gün büyüktü.Şu an onu düşünemiyorum.Allah ım çocuklarımızı bize bağışlasın.
allahım kımselere vermesın..cok uzuldum yaa..allah ana babasına sabır versın rabbım kımseyı evlat acısıyla sınama yarabbımm:14:
:14::14:
kızlar ben kızıma önce haşlanmış yumurta veriyordum ve çok sevmiyordu hatta pek yemiyordu.bir akrabamın doktoru şu tarifiönermiş ve kızım bunu daha çok sevdi.tarifi veren doktor gerçekten çok iyi bir doktor.tarif şöyle:
1 yumurta sarısı, 1tatlı kasığı labne peyniri biraz süt(tercihen keçi sütü)ve bir çimdik un karıştılıyor bir çay kaşığı zeytinyağında omlet gibi pişiriliyor.ama omlet gibi olmuyor çamur kıvamında yumuşak oluyor.ben artık bu karışıma ceviz de dövüp koyuyorum.tavsiye ederi.

ayrıca tarhanayı keçi sütüyle karıştırıp bir tatlı kaşığı kadar zeytinyağı koyup çorba yapıyorum arada.bunu da seviyor çorba olarak
bizim sorunumuz yoğurt yemiyor zeynep.şimdilik emiyor diye zorlamıyorum ama sizce çok gerekli mi yoğurt.
evet canım guzel bır tarıf bende yapıyorum arada bu sekılde.senınle aynı gun doğum yapmıştık değilmi 18 nısan dogumlu bebeklerımız...nasıl zeynep ıyımı canım dişlerınız cıktımı apalıyormu..

allahım kımselere vermesın..cok uzuldum yaa..allah ana babasına sabır versın rabbım kımseyı evlat acısıyla sınama yarabbımm:14:
:14::14:
evet canım guzel bır tarıf bende yapıyorum arada bu sekılde.senınle aynı gun doğum yapmıştık değilmi 18 nısan dogumlu bebeklerımız...nasıl zeynep ıyımı canım dişlerınız cıktımı apalıyormu..

evet canım 18 nisan doğumlu zeynep.2 dişimiz çıktı sanırım 3. zorluyor çünkü çok huysuzlandı.emekliyor canım bizimki odaya bırakıyorum mutfağa gidiyorum bakıyorum arkamdan geliyo.şimdi de tutunarak kalkmaya çalışıyo bikaç gündür ama daha yapamıyor.senin bebeğin nasıl canım

Kızlar dün ufak bir kaza atlattık odada zigon sehpa var duru ona taktı gidip gidip ona tutunarak ayağa kalkıyor ben getiriyom o gidiyor en sonunda kalkmak isterken düştü biz önce fark etmedik yüzüne falan baktık bişey yok bir baktımki serçe parmağı kanamış şişti morardı :2: :2: kuzum biraz ağladı ... Dikkat edin sehpalara falan
ay geçmiş olsun canım:5:

inanamıyorum tüylerim diken diken oldu neden ya nasıl olmuş çok üzüldüm allah ailesine sabır verisn:26::26:

kızlar oğlum kayınvalidemin yaptığı balkabağı çorbasını severek içiyor,tuzsuz halini ben de beğendim,içilebilir güzel bir çorba yani,balkabağı,patates,soğan ve istenirse havuç (kayınvalidem antibiyotik etkisi olsun diye sarımsak da koyuyor,oğlum ayırmadı tadını o nedenle ben yedirdim,bebekleriniz sarımsaklı yemezse koymayabilirsiniz) düdüklüde pişirilir,blendirdan geçirilip 1 kaşık un yağda kavrulup çorbaya eklenir,sonra biraz sütle çorba kıvama gelene kadar açılır,mitarlar size kalmış,kayınvalidem aile boyu yapıyor yani hepimiz için o nedenle yarım kg kabak 2 patates vs şeklinde,denemek isterseniz diye ekleyeyim buraya dedim

Allahım sen koru,kaza falan mı oldu ya da hasta mıydı ki?çok üzüldüm canım yaa,ürperdim resmen:43:

Yemin ederim okurken bile ürperdm gözlerim doldu,allah sabır versin ne kadar zor rabbim ya,okuduktan sonra yavruma bakıp ağladm.tarif edilemez rabbim düşmanıma bile yaşatmasın.bu arada demiştim geçen benim oğlan çk rahatsz diye,tahmin ettiğim gibi boğaz enfeksiyonu olmuş,allahtan çk ilerlemeden antibiyotik kullanmadn geçti çk şükür,yavrumun keyfi yerine geldi.anne olmak hem çk güzel hemde çk zormuş,rabbim hiçbirimizi evladımızla sınamasın inşallah.:5::5:

Selamlar
Sabah kizimin kızamık aşısını yaptırdım. 71 cm ve 8 kilo olmuş bıcırığım. Pişiği soramadım doktorumuz yoktu. Şimdilik Bolbol yıkıyorum.

canım benimkindede yapmıştı en son desitin diye bi krem kullandm mor kutulu çk iyi geldi tavsiye ederim.

Kızlar dün ufak bir kaza atlattık odada zigon sehpa var duru ona taktı gidip gidip ona tutunarak ayağa kalkıyor ben getiriyom o gidiyor en sonunda kalkmak isterken düştü biz önce fark etmedik yüzüne falan baktık bişey yok bir baktımki serçe parmağı kanamış şişti morardı :2: :2: kuzum biraz ağladı ... Dikkat edin sehpalara falan

geçmiş olsun canım ya,valla düşmeden büyüyen bebiş yok heralde ya,allah beterinden korusun canım.

valla fazla tv izletmeyin diyolar benimkide pek düşkün değil ama özellikke reklamları(molfix ve eti petito) ve büyük risk diye bi yarışma programı var çocuk resmen dile gelip tv ile konuşuıyo yarışma programına bayılıyo,bende onun sayesinde arada burada yazma fırsatı buluyorm.:1::1:ayrıca dede.dedi.didi ve baba demeye başladı,desteksiz kısmende olsa oturabiliyo ama ben yinede düşerse kafayı sert vurmasın diye etrafına yastık koyuyorm.hala değil emekleme yürüme yada basma gibi bi çabasıda yok.bastırmaya çalışırken 15-20 saniye sonra dizlerini kırıyo,yüzüstü durmayıda hiç sevmiyo hemen sıkılıyo,benimde bu arada iyice kamburum çıktı resmen,dik durunca sırtım ağrır oluyo artık.ben hala kendime bi bakım çekemedm ya,milleti görüyom doğumdan sonra saçını başını kestirip boyatıyo,değişiklik yapıyo ben hala paçoz paçoz dolanıyom valla,çk özeniyorum ama banyo yapmaya bile vakit bulamazken bunlar bana çk lüks geliyo artık,bilememki ne zaman eskisi gibi olurum artık:37::37::27::27:

kızlar kızımın ınek sutu alerjısı vardı ya atopık dermatıt dıye egzamayla seyredıyodu bıkac gundur yanak ve burnu sankı ateslenmıs gıbı kırmızı yarın dr.u arıcm o kadar kolluyorum alerjık bunyelı dıe uzuldm sakınan goz mısalı

kızlar kızımın ınek sutu alerjısı vardı ya atopık dermatıt dıye egzamayla seyredıyodu bıkac gundur yanak ve burnu sankı ateslenmıs gıbı kırmızı yarın dr.u arıcm o kadar kolluyorum alerjık bunyelı dıe uzuldm sakınan goz mısalı
inek sütü verdindemi oldu peki canım,çk geçmiş olsun.

doktor kecı yogurdu yap dedı korkudan onu bıle denemedım dun gece hıc uyumadı egzamaysa kasınırmıs huzursuzlanırmıs yarın bı dr.au arayım olmadı goturcem tekrar daha salı ordaydık yoktu bıseyı

allah annesine babasına sabır versin diyecek söz bulamıyorum üff resmen kollarıma agrı girdi anneyi düşünemiyorum biz ahseni yeni dogdugunda hastaneye bırakıp eve geldigimizde babasıyla odaya girememiştik beşigi boş görmeyelim diye allah herkesin çocugunuda bizimkileride saglıklı sıhatli büyütmeyi nasıp etsin

gecmiş olsun canım gercekten sizin durumunuz çok zor allah yardımcın olsun

doktor kecı yogurdu yap dedı korkudan onu bıle denemedım dun gece hıc uyumadı egzamaysa kasınırmıs huzursuzlanırmıs yarın bı dr.au arayım olmadı goturcem tekrar daha salı ordaydık yoktu bıseyı

bencede götür canım doktora inşallah geçici bişeydr üzme canını, umarım bişiyi yoktur senin de için rahat eder hem git doktora muhakkak,geçmiş olsun çok.

allah annesine babasına sabır versin diyecek söz bulamıyorum üff resmen kollarıma agrı girdi anneyi düşünemiyorum biz ahseni yeni dogdugunda hastaneye bırakıp eve geldigimizde babasıyla odaya girememiştik beşigi boş görmeyelim diye allah herkesin çocugunuda bizimkileride saglıklı sıhatli büyütmeyi nasıp etsin

gecmiş olsun canım gercekten sizin durumunuz çok zor allah yardımcın olsun

ahsen nasıl oldu canım:26:
dnzgrkn çok geçmiş olsun keçi sütünüde bulmak zor sağlık bakanlığı deşifre bazı markaları etmiş en başta kay süt yazıyor

ahsen nasıl oldu canım:26:
dnzgrkn çok geçmiş olsun keçi sütünüde bulmak zor sağlık bakanlığı deşifre bazı markaları etmiş en başta kay süt yazıyor

iki gündür ne versem kusuyor huuzursuz ateşi bi anda 39 lara çıkıyor fitil ateşi düşürüçü sürekli kucagımda yere koydugum an kıyamet kopuyor ne ara bukadar üşüttü bende anlamadım odaayı çokmu sıcak yaptım acaba terliyor geceleri ondan oldu galiba 2 günde yarım kilo zayıflamış :50:

Back
X