Allahım okurken bile sinirden saçlarım havaya kalktı allah yardımcın olsun canım ama değil kayınvalidem gözümün nuru olsa müsade etmem böyle karışmalarına..
Yok canım yok çok şükürr..
Canım benimde bırakacak çok kişi var sağolsunlar ama ben iş ve mecburiyet hairicinde kızımı bırakacam gezmeye gidecemm mümkün değil ben nerede kızım orada annem bir ara dedi kızın çok huysuz eltine bırak biz gidelim diyee asllaaaa diye çıkışmışım kadıncağız korkmuş

....
Tak koluna oğlunu çık gezmene hiçç düşünmee. Bende çok istiyorum kızımla gezmek ama olmuyor çalışıyorum haftasonuda anca temizlik..
Canım eşine yuhh demek istiyorum bu kadarda rahat olunmaz duru sehpayla düştüğünde serçe parmağı kanadı eşim beni çiğ çiğ yicektii.. Ama bende eşime uzun süre bırakamam çok güzel ilgilenir oynatır ama duru sebepsiz yere ağlamaya başlayınca küplere biner bağırır o yüzden güvenemem
Canım sen kendini anlatıyorsun ya günlerim var geçende pasta börek çörek gördüm şimdide televizyonda mantı gördüm yaparım diyon hamaratlığın falan seni ablama çok benzettim ve kendimden utanıyorum ama ben 12 yaşımdan beri çalışıyorum ondandır belkii yemek yapmakala aram hiç iyi değill.. Maşallahhh sizleree