Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    87
Günaydın kızlar güzel bir gün olsunn 🥰 7 sinde fetal vermiştim. Zaman geçtikçe çok heyecanlanıyorum. Eli ayağı düzgün sağlıklı sıhhatli haberlerimizi alırız inşallah .

Bu arada kız ismi benim nerdeyse belli ama erkek ismi yok gerçekten 🤓
Aklinizdaki isimleri yazin kizlar yav digerlerimize de fikir olsun nasilsa bambaska yerlerdeyiz birsey olmaz😁

Benden size kızım olursa adı hazır Burçe söylenişi sert gibi ama anlamı da güzel Türkçe bir isim ☺️erkek olursa rahmetli babamın ismi olan Mehmet yanına da Aras düşünüyorum ☺️

Aslında kız ismi için daha çok seçenek olmasına rağmen ne kız ne erkek isim seçemedim çok zor bir karar bence 😁 çok popüler bir isim olmasını istemiyorum, gerçekten şu sıralar çevremdeki çocukların adı hep aynı 😁 çok farklı da isim olmasını istemiyorum 😁 ben bu kadar kriterle muhtemelen isimsiz kalacağım 😁😁

Aslında kız ismi için daha çok seçenek olmasına rağmen ne kız ne erkek isim seçemedim çok zor bir karar bence 😁 çok popüler bir isim olmasını istemiyorum, gerçekten şu sıralar çevremdeki çocukların adı hep aynı 😁 çok farklı da isim olmasını istemiyorum 😁 ben bu kadar kriterle muhtemelen isimsiz kalacağım 😁😁
Canım bana kız işaretlermisin netleşti ☺️💕

Biz de kız istiyoruz ama etrafımızdaki kuzenler hamile olanlar ve doğuranlar kız olunca bı erkek bize vurur diye düşünüyoruz hahaha 😅😅

Peki ne hissediyordun cinsiyeti öğrenmeden önce 😁 ben inanılmaz erkek hissediyorum, öyle ki hatta eminim resmen erkek olduğuna, doktor kız derse şaşıracağım o derece 😁 (ama kız istiyorummmm😁)
Bende kız hissediyordum ilk günden beri hep kız diyordum hatta doktor erkek dediginde şoka girdim gerçekten ama dün renkliye girdim işte akşam parti yaptım kız çıkınca delirdik eşimle sevinçten 😂

Ayyy çevrem erkek diyor kendi hislerim erkek diyor ama gönül kız istiyor 12. Haftada yüksek ihtimal erkek dedi değişmez bencede erkek isim düşünmedim ama kızın ismi hazırdı😂😂😂
Aynı ben çevremdekiler de erkek diyor (annem hariç😁) inşallah bu kontrolde öğrenirim ben de cinsiyeti 😁 yarın doktora gideceğiz 😁

Ayyy çevrem erkek diyor kendi hislerim erkek diyor ama gönül kız istiyor 12. Haftada yüksek ihtimal erkek dedi değişmez bencede erkek isim düşünmedim ama kızın ismi hazırdı😂😂😂
Valla ben kendimi erkege hazırlamıstım allah var ama tabi kız çocuk başka ne bilim hep kızım olsun dedim ama en önemli saglık saglıklı olsunlarda 🥰💕

Aynı ben çevremdekiler de erkek diyor (annem hariç😁) inşallah bu kontrolde öğrenirim ben de cinsiyeti 😁 yarın doktora gideceğiz 😁
Ay hadi inş gönlümüzdeki en hayırlı şekilde olur bende bugün tüp bebek doktoruma gideceğim belki söyler oda🥹🥹

Back
X