- 24 Kasım 2015
- 1.727
- 1.524
- 133
- 30
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aklinizdaki isimleri yazin kizlar yav digerlerimize de fikir olsun nasilsa bambaska yerlerdeyiz birsey olmazGünaydın kızlar güzel bir gün olsunn7 sinde fetal vermiştim. Zaman geçtikçe çok heyecanlanıyorum. Eli ayağı düzgün sağlıklı sıhhatli haberlerimizi alırız inşallah .
Bu arada kız ismi benim nerdeyse belli ama erkek ismi yok gerçekten![]()
Erkege benziyor canımAy inanmıyorum benimki de fake atsa keşkeşaka mala Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
benimkine de bakar mısın?
Yüzde 80 bence kızYüzde kaç ihtimaldoktorum erkek annesine benziyorsunuz,cinsiyet tahmininiz var mı dedi.
Bende de hiç tahmin ve his yok cinsiyet konusunda![]()
Canım bana kız işaretlermisin netleştiAslında kız ismi için daha çok seçenek olmasına rağmen ne kız ne erkek isim seçemedim çok zor bir karar benceçok popüler bir isim olmasını istemiyorum, gerçekten şu sıralar çevremdeki çocukların adı hep aynı
çok farklı da isim olmasını istemiyorum
ben bu kadar kriterle muhtemelen isimsiz kalacağım
![]()
Hahaha sayfanın ilk fake bebeği mi bu daCanım bana kız işaretlermisin netleşti![]()
Burçe’yi beğendiysen Birce de olabilir daha yumuşak TürkçeBenden size kızım olursa adı hazır Burçe söylenişi sert gibi ama anlamı da güzel Türkçe bir isimerkek olursa rahmetli babamın ismi olan Mehmet yanına da Aras düşünüyorum
![]()
Evet valla şoktayım daha atlamadım kendimi oğlan anasına alıştırmıştım megersem bir kızçeymişHahaha sayfanın ilk fake bebeği mi bu da![]()
Peki ne hissediyordun cinsiyeti öğrenmeden önceEvet valla şoktayım daha atlamadım kendimi oğlan anasına alıştırmıştım megersem bir kızçeymiş![]()
Bende kız hissediyordum ilk günden beri hep kız diyordum hatta doktor erkek dediginde şoka girdim gerçekten ama dün renkliye girdim işte akşam parti yaptım kız çıkınca delirdik eşimle sevinçtenPeki ne hissediyordun cinsiyeti öğrenmeden önceben inanılmaz erkek hissediyorum, öyle ki hatta eminim resmen erkek olduğuna, doktor kız derse şaşıracağım o derece
(ama kız istiyorummmm
)
Aynı ben çevremdekiler de erkek diyor (annem hariçAyyy çevrem erkek diyor kendi hislerim erkek diyor ama gönül kız istiyor 12. Haftada yüksek ihtimal erkek dedi değişmez bencede erkek isim düşünmedim ama kızın ismi hazırdı![]()
Valla ben kendimi erkege hazırlamıstım allah var ama tabi kız çocuk başka ne bilim hep kızım olsun dedim ama en önemli saglık saglıklı olsunlardaAyyy çevrem erkek diyor kendi hislerim erkek diyor ama gönül kız istiyor 12. Haftada yüksek ihtimal erkek dedi değişmez bencede erkek isim düşünmedim ama kızın ismi hazırdı![]()
Tabiiii orası öyle gözün aydın canım sağlıkla kucağına al inşValla ben kendimi erkege hazırlamıstım allah var ama tabi kız çocuk başka ne bilim hep kızım olsun dedim ama en önemli saglık saglıklı olsunlarda![]()
Öğrenirsin büyük ihtimal canım hakkında hayırlsı olsun ama senin hissin dogrudur bence anneler hisseder çünküAynı ben çevremdekiler de erkek diyor (annem hariç) inşallah bu kontrolde öğrenirim ben de cinsiyeti
yarın doktora gideceğiz
![]()
Ay hadi inş gönlümüzdeki en hayırlı şekilde olur bende bugün tüp bebek doktoruma gideceğim belki söyler odaAynı ben çevremdekiler de erkek diyor (annem hariç) inşallah bu kontrolde öğrenirim ben de cinsiyeti
yarın doktora gideceğiz
![]()
Kendimi öyle bir alıştırdım ki bu fikre hep erkek kıyafetleri bakıyorum erkek isimleri arıyorumÖğrenirsin büyük ihtimal canım hakkında hayırlsı olsun ama senin hissin dogrudur bence anneler hisseder çünkü![]()