liefde canım gözün aydın, çok sevindim bebeğinin iyi olmasına ve sonuçlarınızın güzel çıkmasına..isim için teşekkürler, artık sende bulunca yazarsın ismini..kendine ii bak, öpüldün..
selam anne adayları..
isim gerçekten zor ya. inşallah karar verirsiniz yakında...
ne kadar oldu bebişleriniz.
inşallah herşey yolundadır.
selam hatunlar, kimse uğramıyor ama yinede yazayım :))) herkes iyidir umarım..bizde çok şükür iyiz kızımla, evet artık kızımızın olacağı kesinleşti :) artık alışverişe başlayabiliriz :) kendinize iyi bakın..
Hayırlı olsun canım. İnşallah bebişin sağlıklı bir şekilde giyer cicilerini
Selam kızlar. Bende 10 gün sonra ikinci düzey detaylı ultrason yaptıracağım. Nerede kaça yaptırdınız? Memnun kaldınız mı? Medipol'de yaptıran var mı? Ayyy yine çok soru sordum değil mi
saol canımcım..İnşAllah hepimizin bebekleri sağlıkla gelirler ve giyerler aldıklarımızı :)
valla canım ben bulunduğum ildeki devlet hastanesinde yaptırdım, ama ne kadar ayrıntılı oldu bilmiyorum açıkcası..bu nedenle bugün Ankara'ya gidiyorum, birde orada girmeyi düşünüyorum açıkcası..
Kızlar Salı günü tetanoz aşısı oldum. İki akşamdır çook üşüyorum. Böyle olan var mı aranızda?:18::18:
Merhaba. Bende devlet hastanesine gidiyorum gebelik takibi için. Doktor burada da yaparız ama önemli bir şey dışarıda da yaptırsan iyi olur dedi. O yüzden benimde hem devlette hem özelde olacak. Sen yaptırdın mı Ankara'da? Çok heyecanlanıyorum. Gerçekten detaylı bir şekilde görebiliyormusun bebişi?
Bu arada Nisan - Mayıs anneleri topiği kadar sessiz doğum bekleyen topic yok. Kızlar paylaşın tecrübelerinizi...
canım bende yaptırdığımda öyle oldum, bir üşüdüm bir terledim, dikkat et, ateşlenme olmasın sanırım sorun olmaz, ama ben çok ağrı çektim 3 güno nedenle 2. dozdan korkuyorum açıkcası oda 19 ocakta..bilmiyorum yaptırırmıyım, sen yaptırcakmısın 2. dozu :)
canım ben Ankarada tekrar girdim, Ank üniversitesinde girdim bu kezde, 30 dk baktılar bu sefer ama ben bebişi görmedim :) tek ekran vardı, çok şükür bişi çıkmadı, bulunduğum yerdeki adam 10 dk bile bakmamıştı ama ankda 30 dk heryerine baktılar sanırsam, keşke bende görseydimama güzel ve net bir şekilde banda resimlerini verdiler :) o bile yetti valla, çünkü çok netti..İnşAllah seninde herşey yolunda gider, yazmayı unutma..
herkese merhaba, inşallah hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız. ben topiği yeni gördüm. biz de 26+2 yiz. doğum tarihimiz 15 nisan ama dr um sezeryan olacak dedi. o tarihi bekler miyiz bilemiyorum. sezeryan olmasının tek nedeni de şu an için tüp bebek yöntemiyle olması. siz dr larınızla konuştunuz mu bu konuyu? bir de bizim şu an en büyük derdimiz kızımıza isim yakıştıramıyoruz :) siz isim buldunuz mu? yardımcı olursanız çok sevinirim. ben kızıma türkçe bir isim koymak istiyorum.
Sonunda öğrendik bebişimizin cinsiyetini. Kızımız olacakHerşey de normalmiş çok şükür.
kızlar bir de mesajlarınız altındaki takip çizelgelerini nasıl yaptınız? çok hevesleniyorum ben buna...
canımmm gözün aydın, sağlıkla kucağınada alırsın inşAllah..
canım lilypie adresinden gir yap, yapamazsan ben yaparım yerine..
Hayırlı olsun canım. Analı babalı sağlıklı olsun inşallah. Benim doktorum - ben devlet hastanesine gidiyorum - tüp bebek olması normal doğuma engel değil. Eğer gerçekten sereryan gerektirecek bir durum sözkonusu olursa sezeryan olur dedi. İster tüp olsun ister normal olsun her kadın doğurma potansiyeline her bebekte doğma potansiyeline sahiptir dedi. Aslını istersen doğum konusu beni de çok düşündürüyor ama hayırlısı ne ise nasılsa öyle olsun demekten başka yapacak bir şey yok gibi görünüyor.
Bende dün aşkam öğrendim kızım olduğunu. Elif diye düşünüyoruz ama kesin değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?