2012 NisaN-MayiS Aylarinda Tüpbebekle Anne Olacaklar...:))

dogru diyorsun canim saglikli olsunda hic farketmez, yok canim detayli ultrasonu 20.haftada cektircem tum organlarina filan bakicaklar benim dedigim renkli ultrason varya 4boyutlu hemde dvd ye filanda cekiyorlar durup durup izlerim artik evde doguma kadar cektirenler cok memnun yuzu filan ayni hatta sakalasmis arkadasim bebegi dogunca ee biz bu bebegi taniyoruz diye

ben 17. haftamda hissetmiştim. ondan sonra tık yok. şu an 22. haftadayım çok şükür. seyirme şeklindeydi. kelebek kanat çırpıyor gibiydi.

nasıl geçti kontrolün? inşallah iyi çıkmıştır sonuçların

benim çin takvimi tuttu canım. erkek çıkıyordu erkek bebişim.
birde 2li testte bir sonuç varya. serbest betahcg o da tuttu. 50'den aşağıysa erkek 50'den yukardaysa kızmış. geneldede herkesin tuttu.

liefde canım çok sevindim iyi haberlerini aldığım için.
hayırlısı olsun benimde 15 aralıkda detaylı ultrason var 22. hafta oluyor...
bakalım kısmet inşallah allahın izniyle onuda atlatırız...
benimde göbek hafif kabardı
ama oğlum içerde maşallah kıpır kıpır
geceleri uyandırıyor beni yerleşemiyor bi türlü
melisela canım hakikaten sürpriz yumurtaymış..
benimde geçen çarşamba kontrolüm vardı kendi doktorumda onayladı erkek olduğunu..
hatta pipi resmini çekip verdi
hayırlısı olsun sağlıklı sıhhatli olsunlarda başımızın üstünde yerleri var..
rabbim kimseleri evlatlarıyla sınamasın utandırmasın..
sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Son düzenleme:
Herkese selam olsun göbüşdaşlarım,herkes iyidir inşallah.Bizde 1 aydan sonra dün kontrolümüze gittik.Bizimde cinsiyetimiz kesinleşti.Allah izin verirse oğlumuz olacakmış.hayırlısıyla ve sağlıkla gelsin hepsi inşallah.Dün gitmişken 3lü testimiz de yapıldı.İkili yapılmıştı ama dr bunuda yapalım dedi.Bizde haberler böyle,kendinize iyi bakın canlarım

nasıl geçti kontrolün? inşallah iyi çıkmıştır sonuçların
çok şükür canım herşey yolundaydı :) sadece cinsiyetimiz değişti :))))

hadi gözün aydın bitanem, bizim daha onaylanmadı :))) maşallah sen baya hissediyormuşsun hareketleri, bende daha bişey yok, tembel sanırım, sanki hiç oynamıyor ya, bazen çok üzülüyorum bu duruma

Merhaba... Hayırlısı olsun. Aşağı yukarı aynı dönemdeyiz canım. Cinsiyet billi olur mu erken mi acep diye merak ediyordum. Sende belli olduysa bende de belli olur değil mi? Doktora gideceğim sırf cinsiyet öğrenmek için ama 4 ay dolmadan kesin belli olmaz diyorlar. Haftaya üçlü test yaptıracağım bende. İnşallah her şey yolundadır bebişlerimiz sağlıklıdır. Kız erkek farketmez ama insan merak ediyor

Sağol birtanem,senin bebişinde hayırlı uğurlu olsun.Doktorumuz bize 13. haftada erkeğe benziyor demişti,dün gidince de artık herkese söyleyebilirsiniz erkek dedi,pipisini dondurdu ekranda,eşimde kız istiyordu daha çok bana çaktırmasada,ama ne önemi var değil mi,hele bizim gibi yıllarca evlat hasreti çekmiş çiftler için en büyük temenni sağlıklı ve hayırlı doğması.Senin bebeğinde kesin bellidir bence.Güzel haberlerini bekliyoruz

canim benimde 14 aralikta detayli ultrason var 21.hafta oluyor. insallah hepimizin iyi cikar sonuclari:) bende hissediyorum bayagi cok guzel duyguymus ya:) :103::103::103:

canlar kizim oluyooooooo:124::124::124::124:

canım hadi gözün aydın..benimde haftaya tam belli olur inşAllah..bu arada sen hareketlerini hissetmeye başladın mı? ben çok fazla hissedemiyorum va moralim bozuluyor yaa inşAllah iyidir bebeğim..

canlar kizim oluyooooooo:124::124::124::124:

Ayyy çok sevindim... Kız evladın yeri bir başka oluyormuş.... İnşallah sağlıklı sıhhatli bir şekilde alırsın kızını kucağına. Bende çoook merak ediyorum. Haftaya gideceğim kontrole bakalım gösterirse bizim bızdık öğreniriz bizde

benim çin takvimi tuttu canım. erkek çıkıyordu erkek bebişim.
birde 2li testte bir sonuç varya. serbest betahcg o da tuttu. 50'den aşağıysa erkek 50'den yukardaysa kızmış. geneldede herkesin tuttu.

benimde tuttu çin takvimi canim eglence icin bakmistim pek inanmiyordum ama tesaduf herhalde sag salim kavusuruz yavrularimiza insallah...:)

canım hadi gözün aydın..benimde haftaya tam belli olur inşAllah..bu arada sen hareketlerini hissetmeye başladın mı? ben çok fazla hissedemiyorum va moralim bozuluyor yaa inşAllah iyidir bebeğim..

sagol canim ben son 1 haftadir bayagi hissediyorum moral bozmaya gerek yok tatlim bazilari gec bazilari erken hissediyor hatta hissettikten sonra 2 hafta hicbisey duymayanlarda var hepsi normal :)

sagol canim insallah cumlemiz saglikli bir sekilde aliriz kucagimiza... insallah haftaya ogrenirsiniz hayirlisiyla

selam kızlar, yine topikte in cin top oynuyor valla :))) nerdesiniz kızlar yaaa inşAllah herkesin hamişliği yolundadır..görüşmek üzere, azcık gelinde topik canlansın yaa...

selam kızlar, yine topikte in cin top oynuyor valla :))) nerdesiniz kızlar yaaa inşAllah herkesin hamişliği yolundadır..görüşmek üzere, azcık gelinde topik canlansın yaa...

selam melisela naber kiz oldugu kesinlesti galiba hayirlisii olsun isim dusundunuzmu ? :116:

selam kızlar....
liefde ve melisela kızlarınız sağlıkla gelsin...
rabbim acılarını göztermesin....
bende hamdolsun iyiyim...
perşembe detaylı ultrason var çok heyecanlıyım:18::18::18::18::18:
yazarım size haberleri

selam melisela naber kiz oldugu kesinlesti galiba hayirlisii olsun isim dusundunuzmu ? :116:

canım aslında tam kesin değil, ayrıntılıda da adam sadece kıza benziyor dedi :) bende kabullendim :))) kızım olacak inşAllah..isim olarak tam karar vermedik ama ela nur olacak..Siz ne düşünüyorsunuz?

canımmmm güzel haberlerini bekliyoruz inşAllah..bende devlette girdim ama ne kadar ayrıntılıydı bilmiyorum..herşey normal dediler ama 24. haftada ankaraya gidiyorum orda tekrar gitmeyi düşünüyorum..bulunduğum il küçük olduğu için pek önemsenmiyor malesef Rabbim bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize..kızlar kocaman öpüldünüz..

merhaba cirozcum, artık herkes yavaş yavaş öğreniyor cinsiyetleri. bizimkide netleşti geçen hafta doktorumuz %100 erkek dedi :) Hayrılısı dedik bizde.Ama evet belirsizlik merak yaratıyor umarım sende öğrenmişsindir. alışverişe başlarsın canım.
Herkese, bol tekmeli günler diliyorum :))

selam kızlar..
detaylı ultrasonu olduk..
öyle benim beklediğim gibi renkli 4 boyutlu değildi..
ama önemli olan görsellik değildi bebğimiz gayet sağlıklı ve herşey uyumlu çıktı çok şükür...
doktor diğer 4 boyutlu için hatıra amaçlı isterseniz çektirin cd veriyorlar dedi..
ama gerek görmedik sadece hatıra olsun diye fazladan ultrason olmaya...
inşallah rabbim sağlıkla kucağımıza aldığımız günleride göstersin hepimize..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…