Selam kızlar. Bebişlerinizin hareketlerini hissetmeye başladınız mı? Biraz tarif edebilir misiniz? Ben iki gündür hafif seğirme gibi bir şeyler hissediyorum ama bebiş mi değil mi anlayamadım. Daha hissetmek için erken sanırım. Siz ne zaman hissettiniz? Nasıldı?
selam canım, topiğe fazla yğrayan yok malesef, ben öyle bakıyorum yazan olurmu diye :)) demek hissetmeye başladın, ne güzel, bende bazen bişiler hissediyorum ama tam anlamadımoğluşummu değilmi bilmiyorum :) karınlarda çıkmaya başlamıştır gari :) benim baya belli oluyor artık..bende oğlumu bu haftadan itibaren tam anlamıyla hissederim inşAllah..cuma günü kontrol var, duanızı eksik etmeyin, herşey yolundadır inşAllah..
selam kizlar nasilsiniz insallah herkesin hamileligi cok iyi gidiyordur ben pek giremiyorum nete 4 gun sonra randevum var cinsiyetini ogrenicem burda emin olmak icin gec soyluyorlar, melisela guldurdun kiz beni minik oglusunu minik prensesim diye seversin artikin:)) su cin takvimi tutan varmi kizlar eglenmek icin bende bakmistim kiz cikiyor bakalim kismet bide 4d ultrason cektirmek istiyorum cevremdekiler en guzel 24 haftadan sonra oluyor diyor herhalde oyle yaparim. passifloraa sen nasilsin tatlim nasil gidiyor benim gobek bayagi cikti...
liefde canım çok sevindim iyi haberlerini aldığım için.selam kizlar nasilsiniz insallah herkesin hamileligi cok iyi gidiyordur ben pek giremiyorum nete 4 gun sonra randevum var cinsiyetini ogrenicem burda emin olmak icin gec soyluyorlar, melisela guldurdun kiz beni minik oglusunu minik prensesim diye seversin artikin:)) su cin takvimi tutan varmi kizlar eglenmek icin bende bakmistim kiz cikiyor bakalim kismet bide 4d ultrason cektirmek istiyorum cevremdekiler en guzel 24 haftadan sonra oluyor diyor herhalde oyle yaparim. passifloraa sen nasilsin tatlim nasil gidiyor benim gobek bayagi cikti...
melisela canım hakikaten sürpriz yumurtaymış..kızlar merhaba, toipğe yine uğrayan yok, ceza kesecem artık size :))) herkes iyidir umarım..
Bugün benim kontrolüm vardı, çok şükür herşey yolundaymış, bebem büyümüş maşallah :)) ve sürpriz yumurtam %90 kızmış :)))) 1 aydır oğluşumuz diye sevdik, 2 hafta sonra tekrar bakacak, o zaman kesin bişey söyler sanırım, şimdide kızımız diye sevecez :))
çok şükür canım herşey yolundaydı :) sadece cinsiyetimiz değişti :))))nasıl geçti kontrolün? inşallah iyi çıkmıştır sonuçların
liefde canım çok sevindim iyi haberlerini aldığım için.
hayırlısı olsun benimde 15 aralıkda detaylı ultrason var 22. hafta oluyor...
bakalım kısmet inşallah allahın izniyle onuda atlatırız...
benimde göbek hafif kabardı
ama oğlum içerde maşallah kıpır kıpır
geceleri uyandırıyor beni yerleşemiyor bi türlü
melisela canım hakikaten sürpriz yumurtaymış..
benimde geçen çarşamba kontrolüm vardı kendi doktorumda onayladı erkek olduğunu..
hatta pipi resmini çekip verdi
hayırlısı olsun sağlıklı sıhhatli olsunlarda başımızın üstünde yerleri var..
rabbim kimseleri evlatlarıyla sınamasın utandırmasın..
sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Herkese selam olsun göbüşdaşlarım,herkes iyidir inşallah.Bizde 1 aydan sonra dün kontrolümüze gittik.Bizimde cinsiyetimiz kesinleşti.Allah izin verirse oğlumuz olacakmış.hayırlısıyla ve sağlıkla gelsin hepsi inşallah.Dün gitmişken 3lü testimiz de yapıldı.İkili yapılmıştı ama dr bunuda yapalım dedi.Bizde haberler böyle,kendinize iyi bakın canlarım
Merhaba... Hayırlısı olsun. Aşağı yukarı aynı dönemdeyiz canım. Cinsiyet billi olur mu erken mi acep diye merak ediyordum. Sende belli olduysa bende de belli olur değil mi? Doktora gideceğim sırf cinsiyet öğrenmek için ama 4 ay dolmadan kesin belli olmaz diyorlar. Haftaya üçlü test yaptıracağım bende. İnşallah her şey yolundadır bebişlerimiz sağlıklıdır. Kız erkek farketmez ama insan merak ediyor
liefde canım çok sevindim iyi haberlerini aldığım için.
hayırlısı olsun benimde 15 aralıkda detaylı ultrason var 22. hafta oluyor...
bakalım kısmet inşallah allahın izniyle onuda atlatırız...
benimde göbek hafif kabardı
ama oğlum içerde maşallah kıpır kıpır
geceleri uyandırıyor beni yerleşemiyor bi türlü
melisela canım hakikaten sürpriz yumurtaymış..
benimde geçen çarşamba kontrolüm vardı kendi doktorumda onayladı erkek olduğunu..
hatta pipi resmini çekip verdi
hayırlısı olsun sağlıklı sıhhatli olsunlarda başımızın üstünde yerleri var..
rabbim kimseleri evlatlarıyla sınamasın utandırmasın..
sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
canlar kizim oluyooooooo:124::124::124::124:
canlar kizim oluyooooooo:124::124::124::124:
benim çin takvimi tuttu canım. erkek çıkıyordu erkek bebişim.
birde 2li testte bir sonuç varya. serbest betahcg o da tuttu. 50'den aşağıysa erkek 50'den yukardaysa kızmış. geneldede herkesin tuttu.
canım hadi gözün aydın..benimde haftaya tam belli olur inşAllah..bu arada sen hareketlerini hissetmeye başladın mı? ben çok fazla hissedemiyorum va moralim bozuluyor yaainşAllah iyidir bebeğim..
Ayyy çok sevindim...Kız evladın yeri bir başka oluyormuş.... İnşallah sağlıklı sıhhatli bir şekilde alırsın kızını kucağına. Bende çoook merak ediyorum. Haftaya gideceğim kontrole bakalım gösterirse bizim bızdık öğreniriz bizde
selam kızlar, yine topikte in cin top oynuyor valla :))) nerdesiniz kızlar yaaainşAllah herkesin hamişliği yolundadır..görüşmek üzere, azcık gelinde topik canlansın yaa...
selam melisela naber kiz oldugu kesinlesti galiba hayirlisii olsun isim dusundunuzmu ? :116:
selam kızlar....
liefde ve melisela kızlarınız sağlıkla gelsin...
rabbim acılarını göztermesin....
bende hamdolsun iyiyim...
perşembe detaylı ultrason var çok heyecanlıyım:18::18::18::18::18:
yazarım size haberleri
Merhaba... Hayırlısı olsun. Aşağı yukarı aynı dönemdeyiz canım. Cinsiyet billi olur mu erken mi acep diye merak ediyordum. Sende belli olduysa bende de belli olur değil mi? Doktora gideceğim sırf cinsiyet öğrenmek için ama 4 ay dolmadan kesin belli olmaz diyorlar. Haftaya üçlü test yaptıracağım bende. İnşallah her şey yolundadır bebişlerimiz sağlıklıdır. Kız erkek farketmez ama insan merak ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?