2012 NisaN-MayiS Aylarinda Tüpbebekle Anne Olacaklar...:))

selam kızlar.
benimde inşallah bir oğluşum olucak.
ya biraz daha aktifleştirsek iyi olcak aslında bu topiği. çünkü diğer topikler çok kalabalık.
bende elevit ve kan ilacına başladım. kan iğnesi ve corasprin devam.
rabbimiz bebişlerimizi sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin.

Hepimizin yavaş yavaş ikili üçlü test zamanları geldi. Deneyimlerinizi paylaşırsanız iyi olur. Benim dün ikili test için randevum vardı. Doktor ilk baktığında her şey yolunda gibi görünüyor ama pozisyon tam uygun değil biraz dolaş sonra yine bakalım dedi. İkinci ve üçüncü denemelerde bebişin pozisyonu tamamen istenilenin tersine olduğu için değerlendirme yapılamadı.
Doktor bir şey olmaz. Üç hafta sonra üçlü test yapalım dedi. Siz neler yaşadınız benim gibi olan var mı???

ayyy sonunda topiğe giren olmuş :))) hoşgeldiniz kızlar..canım 2li test daha önemli diyorlar ama 3lüde olur sanırsam sorun değil..Bizde 2liyi yaptırdık temiz çıktı çok şükür, 3lüyü söylemedi doktor, sanırım yaptırmayacaz, sadece ayrıntılı ultrasona girecem 20. haftadan sonra..bu arada kızlar 22. haftamda da tetanoz aşısı olacam, doktor size aşı konusunda birşey söyledimi?

2li testte ense kalınlığını ölçülüyorlar canım. duruş uygun değilse zaten yapılamamıştır. 3 lü testte onun devamı gibi. o zaman yapılır.
ben 2 li yaptırdım. 3lü ye gerek duymamıştı doktorum. şimdi gittiğim doktor istediği için yaptırdım. sonucunu bekliyorum hayırlısıyla iyi çıkar inşallah.

İnşallah iyi olur sonuçlar. İnternetten araştırdım. Bu testlerin pozitif çıkması bile kesin olarak çocukta bir sorun olduğu anlamına gelmiyormuş. Pozitif durumda bile olasılık çok düşük. Allahın izniyle hiç bir şey olmaz inşallah. Sağlıklı bebişlerimizi alırız kucağımıza.

Yok henüz bir şey söylemedi. İlk defa duydum. Herkes yaptırıyor mu bu aşıyı?

Selam kızlar. Bebişlerinizin hareketlerini hissetmeye başladınız mı? Biraz tarif edebilir misiniz? Ben iki gündür hafif seğirme gibi bir şeyler hissediyorum ama bebiş mi değil mi anlayamadım. Daha hissetmek için erken sanırım. Siz ne zaman hissettiniz? Nasıldı?

selam kızlar topiğimiz hep gerilerde kalıyo..
biz hamdolsun iyiyiz...
2li test iyi çıktığı için doktorum 3lü ve 4lü tarama testi istemedi..
detaylı ultrason içinde çarşamba günü konuşucaz...
ben yaklaşık 1 haftadır sıpacığımı hissediyorum..
ilk zamanlar anlam veremedim o mu değilmi die..
ama artık anladımki oğlum

selam canım, topiğe fazla yğrayan yok malesef, ben öyle bakıyorum yazan olurmu diye :)) demek hissetmeye başladın, ne güzel, bende bazen bişiler hissediyorum ama tam anlamadım oğluşummu değilmi bilmiyorum :) karınlarda çıkmaya başlamıştır gari :) benim baya belli oluyor artık..bende oğlumu bu haftadan itibaren tam anlamıyla hissederim inşAllah..cuma günü kontrol var, duanızı eksik etmeyin, herşey yolundadır inşAllah..

Arkadaşlar merhaba,bende bir haftadır oturduğum zaman seğirme şeklinde birşeyler hissediyorum.Sizlere bir sorum olacak.Bende batmalar oluyor.Mantardan şüphelenip doktora gittim,kaşıntı yoksa değildir dedi,bendede kaşıntı yok.Sizdede oluyormu böyle şikayetler.Özellikler ikiz bekleyenlerden de cevap bekliyorum.Birde bebeğinizin gelişim tablosunu bu siteye nasıl gönderdiniz.

Merhaba canım. Benim ikiz değil ama bende seğirme şeklinde hissediyorum bir kaç gündür. Salı günü doktor randevum vardı sordum. Bebek çok hareketli ama henüz çok küçük muhtemelen hissettiğin bebek değildir dedi.

kızlar merhaba, toipğe yine uğrayan yok, ceza kesecem artık size :))) herkes iyidir umarım..

Bugün benim kontrolüm vardı, çok şükür herşey yolundaymış, bebem büyümüş maşallah :)) ve sürpriz yumurtam %90 kızmış :)))) 1 aydır oğluşumuz diye sevdik, 2 hafta sonra tekrar bakacak, o zaman kesin bişey söyler sanırım, şimdide kızımız diye sevecez :))

ciroz merhaba,
arada bakıyordum ama seni göremiyordum. nasılsın? nasıl gidiyor hamilelik? Ulun beye devam ediyor musun?

ciroz merhaba,
arada bakıyordum ama seni göremiyordum. nasılsın? nasıl gidiyor hamilelik? Ulun beye devam ediyor musun?

Merhabaaaa.
İyiyim canım sağol. Biliyorsun ilaçlar karaciğerime yan etki yapmıştı. Gastroenteroloji bölümüne gitmem geekiyordu her hafta. O radaki doktor kullanman gereken vitaminler vs. için Kadın doğum ile birlikte çalışmamız lazım burada gebelik takibine başla dedi. Bende Haydarpaşa'da başladım takibe. Çok memnunum. Özellikle ilk muayene tam bir saat sürdü. Ben özel hastanede bile o kadar muayene olmadım :) Çok şükür şimdi herşey normale döndü bende bebişte iyiyiz :)). Ama gebelik takibine Hayrdarpaşa'da devam edeceğim.
Ulun bey ile en son görüştüğümde tam derslerde anlatılacak örnek olaysın demişti. Haftaya hastalık sürecimle ilgili bilgilendirme maili atacağım :)

Sen neler yaptın? Senin bebiş nasıl? Nereye gidiyorsun. Hala çoook uzun zaman var önümüzde hiç bitmeyecek gibi geliyormu sanada ?

selam kizlar nasilsiniz insallah herkesin hamileligi cok iyi gidiyordur ben pek giremiyorum nete 4 gun sonra randevum var cinsiyetini ogrenicem burda emin olmak icin gec soyluyorlar, melisela guldurdun kiz beni minik oglusunu minik prensesim diye seversin artikin:)) su cin takvimi tutan varmi kizlar eglenmek icin bende bakmistim kiz cikiyor bakalim kismet bide 4d ultrason cektirmek istiyorum cevremdekiler en guzel 24 haftadan sonra oluyor diyor herhalde oyle yaparim. passifloraa sen nasilsin tatlim nasil gidiyor benim gobek bayagi cikti...

ayyy canım hiç sorma :))) şimdide kızımız diye başladık bakalım sonu hayır ola hele eşim deli oldu, nasıl seviyor prensesim diye :))) bende kıskandığımdan o erkek ve benim tosunum diyorum :) Allah'ım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinde farketmez..Sizin içinde hayırlısı olsun, yazmayı unutma sakın..dediğin ultrason ayrıntılı ultrason mu? bende gircem ve sanırım 24. haftada gircem ankda, şuan bulunduğum ilde yok çünkü..umarım geç olmaz, dediğin ultrason bu her yerine baktıkları değilmi? damarlarına kadar gösteren? bu arada çin takvimi bende tutmadı, orda erkek diyordu ama kız görünüyor, 2 haftaya kadar değişmezse yine çok öpüyorum, hayırlı haberlerle gel inşAllah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…