ayyy sonunda topiğe giren olmuş :))) hoşgeldiniz kızlar..canım 2li test daha önemli diyorlar ama 3lüde olur sanırsam sorun değil..Bizde 2liyi yaptırdık temiz çıktı çok şükür, 3lüyü söylemedi doktor, sanırım yaptırmayacaz, sadece ayrıntılı ultrasona girecem 20. haftadan sonra..bu arada kızlar 22. haftamda da tetanoz aşısı olacam, doktor size aşı konusunda birşey söyledimi?[/QUOTE
sağlık ocakları arayıp yapıyorlar tetanoz aşısını. kayıt oldunmu?
Hepimizin yavaş yavaş ikili üçlü test zamanları geldi. Deneyimlerinizi paylaşırsanız iyi olur. Benim dün ikili test için randevum vardı. Doktor ilk baktığında her şey yolunda gibi görünüyor ama pozisyon tam uygun değil biraz dolaş sonra yine bakalım dedi. İkinci ve üçüncü denemelerde bebişin pozisyonu tamamen istenilenin tersine olduğu için değerlendirme yapılamadı.
Doktor bir şey olmaz. Üç hafta sonra üçlü test yapalım dedi. Siz neler yaşadınız benim gibi olan var mı???
2li testte ense kalınlığını ölçülüyorlar canım. duruş uygun değilse zaten yapılamamıştır. 3 lü testte onun devamı gibi. o zaman yapılır.
ben 2 li yaptırdım. 3lü ye gerek duymamıştı doktorum. şimdi gittiğim doktor istediği için yaptırdım. sonucunu bekliyorum hayırlısıyla iyi çıkar inşallah.
ayyy sonunda topiğe giren olmuş :))) hoşgeldiniz kızlar..canım 2li test daha önemli diyorlar ama 3lüde olur sanırsam sorun değil..Bizde 2liyi yaptırdık temiz çıktı çok şükür, 3lüyü söylemedi doktor, sanırım yaptırmayacaz, sadece ayrıntılı ultrasona girecem 20. haftadan sonra..bu arada kızlar 22. haftamda da tetanoz aşısı olacam, doktor size aşı konusunda birşey söyledimi?
ayyy sonunda topiğe giren olmuş :))) hoşgeldiniz kızlar..canım 2li test daha önemli diyorlar ama 3lüde olur sanırsam sorun değil..Bizde 2liyi yaptırdık temiz çıktı çok şükür, 3lüyü söylemedi doktor, sanırım yaptırmayacaz, sadece ayrıntılı ultrasona girecem 20. haftadan sonra..bu arada kızlar 22. haftamda da tetanoz aşısı olacam, doktor size aşı konusunda birşey söyledimi?[/QUOTE
sağlık ocakları arayıp yapıyorlar tetanoz aşısını. kayıt oldunmu?
evet canım ben rapor almaya gitmiştim orda kayıt yaptılar, 19 aralığada gel aşını yaptıralım dediler..
Yok henüz bir şey söylemedi. İlk defa duydum. Herkes yaptırıyor mu bu aşıyı?
canım doktoruna sen sor istersen, doktorlar söylemiyormuş bazen, bende tesadüfen sağlık ocağında öğrendim..Ben olmayı düşünüyorum, gebelikte 2 dozmuş, 1 dozda doğumdan sonra olunca ömür boyu olmana gerek yokmuş..hem doğumda da koruyormuş sanırım..Sizde bir sorun doktorlarınıza bakalım ne diyorlar, bende daha söylemedim doktora..bu hafta sorcam..
evet canım ben rapor almaya gitmiştim orda kayıt yaptılar, 19 aralığada gel aşını yaptıralım dediler..
canım doktoruna sen sor istersen, doktorlar söylemiyormuş bazen, bende tesadüfen sağlık ocağında öğrendim..Ben olmayı düşünüyorum, gebelikte 2 dozmuş, 1 dozda doğumdan sonra olunca ömür boyu olmana gerek yokmuş..hem doğumda da koruyormuş sanırım..Sizde bir sorun doktorlarınıza bakalım ne diyorlar, bende daha söylemedim doktora..bu hafta sorcam..
benide kasım da arayacaklardı bakalım bekliyoruz. sağlık ocağı arayacak.
selam kızlar topiğimiz hep gerilerde kalıyo..
biz hamdolsun iyiyiz...
2li test iyi çıktığı için doktorum 3lü ve 4lü tarama testi istemedi..
detaylı ultrason içinde çarşamba günü konuşucaz...
ben yaklaşık 1 haftadır sıpacığımı hissediyorum..
ilk zamanlar anlam veremedim o mu değilmi die..
ama artık anladımki oğlum
Arkadaşlar merhaba,bende bir haftadır oturduğum zaman seğirme şeklinde birşeyler hissediyorum.Sizlere bir sorum olacak.Bende batmalar oluyor.Mantardan şüphelenip doktora gittim,kaşıntı yoksa değildir dedi,bendede kaşıntı yok.Sizdede oluyormu böyle şikayetler.Özellikler ikiz bekleyenlerden de cevap bekliyorum.Birde bebeğinizin gelişim tablosunu bu siteye nasıl gönderdiniz.
Selam kızlar. Bebişlerinizin hareketlerini hissetmeye başladınız mı? Biraz tarif edebilir misiniz? Ben iki gündür hafif seğirme gibi bir şeyler hissediyorum ama bebiş mi değil mi anlayamadım. Daha hissetmek için erken sanırım. Siz ne zaman hissettiniz? Nasıldı?
ciroz merhaba,
arada bakıyordum ama seni göremiyordum. nasılsın? nasıl gidiyor hamilelik? Ulun beye devam ediyor musun?
kızlar merhaba, toipğe yine uğrayan yok, ceza kesecem artık size :))) herkes iyidir umarım..
Bugün benim kontrolüm vardı, çok şükür herşey yolundaymış, bebem büyümüş maşallah :)) ve sürpriz yumurtam %90 kızmış :)))) 1 aydır oğluşumuz diye sevdik, 2 hafta sonra tekrar bakacak, o zaman kesin bişey söyler sanırım, şimdide kızımız diye sevecez :))
selam kizlar nasilsiniz insallah herkesin hamileligi cok iyi gidiyordur ben pek giremiyorum nete 4 gun sonra randevum var cinsiyetini ogrenicem burda emin olmak icin gec soyluyorlar, melisela guldurdun kiz beni minik oglusunu minik prensesim diye seversin artikin:)) su cin takvimi tutan varmi kizlar eglenmek icin bende bakmistim kiz cikiyor bakalim kismet bide 4d ultrason cektirmek istiyorum cevremdekiler en guzel 24 haftadan sonra oluyor diyor herhalde oyle yaparim. passifloraa sen nasilsin tatlim nasil gidiyor benim gobek bayagi cikti...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?