- 23 Ocak 2010
- 5.693
- 3.104
- 373
kızlar merhaba topik süper olmuş beim sat 19 temmuz 24 nisan doğum Allah izin verirse ben iki doktora birden gidiyorum tüp bebek yaptıran doktorum günde 2 estrofem,coraspirin,folbiol, elevit,2 crimone jel,clexane verdi yeni başladığım doktorum 8.haftaya kadar estrofem kullanılıyo dedi,iice kafam karıştı 13 ekim de gidicez bakalım ne diyecek doktorum,bulantılar devam ediyo ha bir de şu çizelgeyi nası yaPIyosun bana da öğretebilirmisiz herkese ii akşamlar
canım seninde bebişin hayırlı uğurlu olsun, sağlıkla kucağına alırsın inşAllah.. Çizelgeyi bu adresten yapıyorsun, sen yapmaya çalış yapamazsan gerekli şeyleri yazarsın ben yaparım.. Lilypie - Pregnancy, baby and parenting tickers. bende de bulantılar devam ediyor, 2 haftadır baya kötü oldum..daha öncesinde bişey yoktu, ama bu halimize de çok şükür demi :)))
inş canım hep birlikte ,çizelgeyi yapamadım yardımcı olursan sevinrim bilgi olarsk ne gerekiyodu,valla doğru çok şükür ama midesi bulanıyo diye şükreden nadir insanlardanız napalım bunun için çok bekledik bebişlerimz sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil
Hayırlı cumalar kızlar,topik çok sessiz nedense,yoksa herkes benim gibi bulantı mı çekiyor,ben de bulantılar fena,hiçbirşey yiyemiyorum,su da içemiyorum,Rabbime şükürler olsun,ama keşke biraz daha iyi olabilsem,kiloda verdim ama geçecek inşallah bu zorlu günler.Sizler nasılsınız,nasıl gidiyor hamilelik???
Merhaba arkadaslar
ilk mutlulugumuzu pozitif sonuc alarak yasadik, Rabbim insallah kucagimiza alarak mutlulugumuzu daim kilar.
Insallah uzun omurlu, saglikli,hayirli evlatlarimmiza kavusuruz
benim Sat 25 temmuz Allah nasip ederse 30 nisan dogum tarihi cikiyor, bu yolda tecrubelerimizi yasadiklarimizi paylasmak dilegiyle....
Meliselacım,herkes 12. haftadan sonra geçer diyor,inşallah senin daha az kaldı,ikili testlerinde güzel çıksın inşallah canım.Benimde önümüzdeki çarşamba kontrolüm var.Allahım bebişlerimize sağlık versin,tabi bize de versin sağlık.Güzel güzel geçirelim hamilelik dönemimizi
selam kızlar bende tüp bebekle hamiş kaldım 2 olumsuz aşılama 3 olumsuz tüp bebek sonrası bebişime kavuştum ama böyle tam olarak yaşayamadım hiç
ilk başta kan değerleri çok yükselmedi ööle bi korktuk 2 gün ii 2 gün kötü geçti
kalp atışı için çağırdığında duyamadık yine korktuk
kalp atışından 5 gün önce lekelenmeler başladı pıotpıtları duyduk bu seferde lekelenmeler korkutuyo hala ara ara var ne zor bir sınav yarabbim
bebişlerimiz çok kıymetli işalllah hepimiz o güzel kokuyu çekeriz içimize
selam, ya niye buraya artık kimse uğramıyorçok üzülüyorum, ne güzel herşeyimizi burada paylaşırdık kızlar gelin artık ve canlansın burası..
Selam meliselacim , cok sukur kalp atisini duydum. Ultrasonda 6+5 dedi ama ilk ultrasona girdigim gun ile bugunu ekledigimde 6+3 olmasini gerekiyordu. Ben anlamadim bu hesap olayini :)) doktorum bir ay sonra gel dedi. Yani, 10+6 gibi orda olacagim ara cok uzun degil mi? Yapilacak testlerde verdi...
Bu arada ultrasonda sizde su gibi sivi geldi mi? Bu sivi benden mi geldi dedim hemsireye , islanmusti cunku muayene kagidi kslktigimda normal dedi. Sonrada camasirimda hafif su vardi. Ben yazmaya basladim tabi, ya kesem patladiysa diye :))
ben geldim. canım bu konu sabit kalmadığı için takip etmek çok zorlaşıyor.
rabbim hepimizin bebeklerini sağlıcakla kucağımıza almamızı nasip etsin
ben ikili testi yaptırdım şükür herşey yolunda. 3lü ye gerek yok dedi doktor. şimdi gün sayıyorum. sağlıcakla bebişime ulaşmak için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?