2012 NisaN-MayiS Aylarinda Tüpbebekle Anne Olacaklar...:))

canım seninde bebişin hayırlı uğurlu olsun, sağlıkla kucağına alırsın inşAllah.. Çizelgeyi bu adresten yapıyorsun, sen yapmaya çalış yapamazsan gerekli şeyleri yazarsın ben yaparım.. Lilypie - Pregnancy, baby and parenting tickers. bende de bulantılar devam ediyor, 2 haftadır baya kötü oldum..daha öncesinde bişey yoktu, ama bu halimize de çok şükür demi :)))

inş canım hep birlikte ,çizelgeyi yapamadım yardımcı olursan sevinrim bilgi olarsk ne gerekiyodu,valla doğru çok şükür ama midesi bulanıyo diye şükreden nadir insanlardanız napalım bunun için çok bekledik bebişlerimz sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil

canım yaptım çizelgeni :) yukarıda bilgilerin varmış zaten :) umarım bebeğinirsin, ben yazılarını kendim yazdım senin istediğin bir yazı olursa onu yazarız, sen bunu kopyalayıp, kontrol panelinde çizelge diye bir yer var, oraya yapıştır ve kaydet de, uğurlu gelsin inşAllah sana :)

http://lbdf.lilypie.com/H6kKp3.png

selam herkese maşallah bebişlere. inşallalh sorunsuz bebişlerimizi kucaklarımıza alırıız.
cinsiyet öğrenen varmı? ben şu an 13 haftalık oldum çok şükür. dualarım sizlerlee. iyi beslenin kızlar.

Merhaba. Topic hayırlı uğurlu ve booooolll bebişli olsun. Benimde SAT 14 ağustos. Muhtemel doğum tarihi 20 Mayıs 2012. Hepimize sağlıklı tombik bebekler nasip olur inşallah. Bir çoğunuz gibi benimde ilk hamileliğim ve acayip acemiyim artı olarak bazende korkuyorum. Hakkımızda hayırlısı.

Hayırlı cumalar kızlar,topik çok sessiz nedense,yoksa herkes benim gibi bulantı mı çekiyor,ben de bulantılar fena,hiçbirşey yiyemiyorum,su da içemiyorum,Rabbime şükürler olsun,ama keşke biraz daha iyi olabilsem,kiloda verdim ama geçecek inşallah bu zorlu günler.Sizler nasılsınız,nasıl gidiyor hamilelik???

merhaba bende aynı senin gibiyim..yiyip içemiyorum adam gibi, yesem hemen çıkarıyorum..hayırlısı ile bir atlatsaydık..bugün kontrol vardı, çok şükür yolunda herşey, bulantı için ilaç verdi ama kullanmak gelmiyor içimden nedense dayanabildiğim yere kadar dayanacam artık..haftaya 2'li test için çağırdı..

Meliselacım,herkes 12. haftadan sonra geçer diyor,inşallah senin daha az kaldı,ikili testlerinde güzel çıksın inşallah canım.Benimde önümüzdeki çarşamba kontrolüm var.Allahım bebişlerimize sağlık versin,tabi bize de versin sağlık.Güzel güzel geçirelim hamilelik dönemimizi

canım allah tamamına erdirsin inşllh..
benimde doğum günüm 30 nisan :))boğa burcu olucakkallah yardımcın olsun:)

çok saol bitanem, inşAllah seninde herşey yolundadır, kontrolden gelince yazmayı unutma sakın..Hayırlısıyla inşAllah şu testide atlatırız..Rabbim hayırlı olanı nasip etsin inşAllah..

selam kızlar..
uzun zamandır giremiyorum ..
herkesin keyfi yerindedir inşallah..
bizde şimdilik hamdolsun bi sorun yok..
yarın ikili teste gidiyoruz:18::18::18::18:rabbim utandırmasın .
gelince gelişmeleri paylaşırım sizlerle....

selam kızlar bende tüp bebekle hamiş kaldım 2 olumsuz aşılama 3 olumsuz tüp bebek sonrası bebişime kavuştum ama böyle tam olarak yaşayamadım hiç

ilk başta kan değerleri çok yükselmedi ööle bi korktuk 2 gün ii 2 gün kötü geçti
kalp atışı için çağırdığında duyamadık yine korktuk
kalp atışından 5 gün önce lekelenmeler başladı pıotpıtları duyduk bu seferde lekelenmeler korkutuyo hala ara ara var ne zor bir sınav yarabbim

bebişlerimiz çok kıymetli işalllah hepimiz o güzel kokuyu çekeriz içimize

gözün aydın. inşallah herşey yoluna girer inşallah.

slm bnde tüp bebekle anne oldum dogum hayırlısıyla 20 nisanda insallh

Merhaba benim son adet tarihim 2agustos.sormayın neler çektim,hiç benim gibi olanininz var mı merak ettim.3.tüp bebek denemem pozitif oldu.yasım 33olmasina rağmen 3embriyo transfer edildi. Önce ikiz dendi.bir de 8 yasında cocuğum olmasına rağmen kendimi alıştırdım ikize.derken 8.hafta gibi ucuz olduğunu söylediler .tabi bu arada ben bir yudum su icsem çıkarıyorum,hiç bisey yiyemiyorum 3-4gunde bir hastaneye yatirilip serinle besleniyorum.ilk oğlumda da çok ağır geçirmiştim ama sadece bir kere hastaned yatmış kalan zamanda evde surunmustum ve sadece 2kilo vermiştim.bunda tam 6 kilo verdim.anlatılacak gibi bir halsizlik,bulantı değil bu yani nerdeyse gidip aldirmamak için mücadele verdim .ucuz olduğunu öğrenince doktor reduksiyon önerdi,biz de hiç düşünmeden kabul ettik,hatta iki tanesine reduksiyon yapıldı,Allah affetsin ama o işlemden sonra biraz rahatladım,sanki icimde beni yiyip bitiriyolardi,nefesimi bile zorla,can çekişir gibi alıyodum.reduksiyonun 3.gunü kanama başladı,doktor bu kanama ile hepsinin gidebileceğini söyledi ama çok şükür biri Hala dürüyor,kanama tahminimde gidenlere ait,hala devam ediyor. Daha sonra iki gün 38,5 derece ateşle yattım.doktor bu sefer enfeksiyon olduysa hepsini kurtajla alırız dedi,ama yine çok şükür tahlillerde enfeksiyon çıkmadı.aklınızda bulunsun reduksiyon işlemi oncesinde ve devam eden günlerde antibiyotik kullanmaliymis,daha dogrusu doktor vermeliymis,ama benimki vermedi,içerde ölü doku kaldığı için bakteri uretirmis,bana da ates olunca antibiyotik verdi hala kullanıyorum. Su anda 12.haftam hala halsiz,bitkin elimde bir poşet heran kusma pozisyonunda surunuyorum....Allah hepimizi sağlıklı bebekler nasip etsin insallah

selam, ya niye buraya artık kimse uğramıyor çok üzülüyorum, ne güzel herşeyimizi burada paylaşırdık kızlar gelin artık ve canlansın burası..

selam, ya niye buraya artık kimse uğramıyor çok üzülüyorum, ne güzel herşeyimizi burada paylaşırdık kızlar gelin artık ve canlansın burası..

ben geldim. canım bu konu sabit kalmadığı için takip etmek çok zorlaşıyor.
rabbim hepimizin bebeklerini sağlıcakla kucağımıza almamızı nasip etsin
ben ikili testi yaptırdım şükür herşey yolunda. 3lü ye gerek yok dedi doktor. şimdi gün sayıyorum. sağlıcakla bebişime ulaşmak için.

canım daha kese için çok erken. aklına kötü şeyler getirme. olumsuz şeyler çağırma. doktoruna sor o sana daha iyi cevaplar verir.

canımmm hoşgeldin, ayrıca gözünüz aydın ve darısı bize olsun, bizde 2li sonucunu salı günü alcaz, inşAllah senin gibi bizde hayırlı sonuç alırız..aslında burası aktif olsa hep ön sayfada oluruz ve gözden kaybolmaz, ama kimse yazmayınca geri sayfalara düşüyor malesef , inşAllah sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız..dualarını bekliyorum, bende yazarım salı günü sonucu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…