selam kızlar evet sayfa hiç aktif değil..
ben uzun zamandır giremedim bi baktım hala en son yazdığım sayfadayım...
çok şükür ikili testimiz iyi çıktı doktorumuz yola devam dedi...
3lü testten bahsetmedi hiç..
4 kasımda kontorlümüz var bakalım kuzucuk ne alemde
selam arkadaslar bende uzun zamandir giremiyordum nasilsiniz benim hala bulanti kusmalar var hani 3 ay gecince bitiyordu yasaka saka iyi olsunda bebeklerimiz herseye deger benimde ikili testim iyi cikmisti banada baska test soylemedi doktorum sadece 20.haftada detayli ultrason var onu soyledi benimde ayin 3.unde randevum var az kaldi cok hosuma gidiyor minik kusumu gormek kimin gitmezki deseniize bu detayli ultrason nasil renklimi bilen varmi?
insalllah hepimiz bebeklerine saglikli bir sekilde kavusuruz kizlar Allah yavrularimizi korusun opuldunuz
Kizlar ikili test icin ne kadar odediniz. Benim gittigim hastanede 400 tlyi buluyor . Baska bir yer mi baksam acaba?
meliselacim cinsiyet bile ogrenilmis bakiyorum masallah annesinin pasasimi geliyormus
Allah hayirli evlat eylesin canim tebrik ediyorum
Herkese selam,bizim topiğimiz hiç ilerlemiyor göbüşdaşlarım,aslında ara ara girsek,yazsak ne güzel olur.Bizi bizden başkası anlamaz.Kızlar bulantılarınız ne alemde,benim hala çok bulanıyor.Hiçbirşey yiyemiyorum,umutsuzluğa düştüm.
Meliselacım,oğluşun hayırlı olsun inşallah.Bizimde ikili testimiz yarın bakalım.Kendi doktoruma gideceğim.Muayenehanede yapıyormuş kendisi,100 tlmiş.Çok fazla değil,hem de kendi doktorum diye onda karar kıldım.Tabi en önemlisi temiz çıkması.İnsan heyecan yapıyor....
saol bitanem..kızlar artık gelin de bizde devamlı yazalım bebeklerimizin durumlarını..canım bulantıların bu haftadan sonra azalır, çok şükür ben kurtuldum..bazen sabahları geliyor ama önceki gibi çıkarmıyorum :) bende ölecektim o günlerde, bişey yesem geri çıkıyordu, zayıflamıştım, tad alamıyordum hamileliliğimden ama şimdi iyim maşallah..12 haftada geçmeye başladı benim..seninde az kalmış, azcık daha dayan, Allah yardımcın olsun bitanem ama onu bile yaşamak müthiş bir duygu değil mi kızlar :)))
selam kızlar....
melisela ve liefde kızlar sevindim testlerin güzel çıkmasına maşallahsubhannallah..
rabbim koklamayıda nasip etsin hepimize inşallah...
meliselacım ayrıca oğluşun oluyormuş hadi hayırlısı rabbim güzel yazılar yazsın ..
tuanay inşallah seninde bir an önce geçer bulantıların...
tiny bende 130 tl ye yaptırdım testi gittiğim hastanede yapıldı....
bende dediğim gibi cuma gidicem heyecan hat safhada....
karnı belli olan varmı aranızda benim hala düz akşamları hafif kabarıyor o kadar...
kilo durumunuz ne ben hiç kilo almadım şuana kadar...
canım inşAllah sende hayırlı haberle dönersin..amin bitanem çok saol, teşekkür ediyorum..doktor %60 dedi bakalım değişmezse oğluşum geliyor :) bu arada bende hiç kilo falan almadım, karnım hafiften öne doğru çıktı sanki, ama tam değil :)) hamile kaldığımda 60 kiloydum şimdi 58 :)
kızlar bu arada ben vitamin elevit, magvital, demir hapı maltofer ford ve birde balık yağı hapı kullanıyorum, siz neler kullanıyorsunuz?
İyi geceler kızlar,bizimde bugün ikili testimiz vardı,doktor amcamız testimizi yaptı,ölçümlerini yaptı.Test sonucu bayram sonrasınaymış,ama ölçümler iyi dedi çok şükür.Bir de ben erkek gibi görüyorum dedi,ama bir daha ki gelişe kesin birsey söyleyebiliriz dedi.Sağlıklı ve hayırlı olsunda gerisi önemli değil.Bulantılarım içinde geçecek dedi.Ben de 60 la kalmıştım,57 oldum şimdi.Rabbim,isteyen herkese bu güzel duyguları yaşatsın.Allaha emanet olun canlarım,iyi geceler...
selam kızlar...
nasılsınız keyifler yerindedir inşallah....
bizimde kontrolümüz vardı herşey yolunda çok şükür..
büyümüş kocaman olmuş sıpacığım..
cinsiyetimizde soyledi doktor..
rabbim bana bir erkek bebek verecek hayırlısıyla....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?