2012 NisaN-MayiS Aylarinda Tüpbebekle Anne Olacaklar...:))

selam kızlar evet sayfa hiç aktif değil..
ben uzun zamandır giremedim bi baktım hala en son yazdığım sayfadayım...
çok şükür ikili testimiz iyi çıktı doktorumuz yola devam dedi...
3lü testten bahsetmedi hiç..
4 kasımda kontorlümüz var bakalım kuzucuk ne alemde

canım göüzünüz aydın, bizde bugün aldık çok şükür bizimde iyi çıktı, doktor çok güzel dedi..bizdede bahsetmedi 3lüden falan, zaten yaptırmayıda düşünmüyorduk, Allah nasip ederse sadece 20. haftada ayrıntılı ultrasona girmeyi düşünüyorum..bu arada %60 pipi görüyorum dedi hayırlısı artık :) ve artık 1 ay sonraya gün verdi nasıl dayanacam bilmiyorum :)

selam arkadaslar bende uzun zamandir giremiyordum nasilsiniz benim hala bulanti kusmalar var hani 3 ay gecince bitiyordu ya saka saka iyi olsunda bebeklerimiz herseye deger benimde ikili testim iyi cikmisti banada baska test soylemedi doktorum sadece 20.haftada detayli ultrason var onu soyledi benimde ayin 3.unde randevum var az kaldi cok hosuma gidiyor minik kusumu gormek kimin gitmezki deseniize bu detayli ultrason nasil renklimi bilen varmi?

insalllah hepimiz bebeklerine saglikli bir sekilde kavusuruz kizlar Allah yavrularimizi korusun opuldunuz

Son düzenleme:

canım seninde gözün aydın..ayrıntılı ultrasonda bebeğin damarlarına kadar görünüyormuş, renkli şekilde..tüm organlarına, herşeyine bakılıyormuş..

meliselacim cinsiyet bile ogrenilmis bakiyorum masallah annesinin pasasimi geliyormus
Allah hayirli evlat eylesin canim tebrik ediyorum

Kizlar ikili test icin ne kadar odediniz. Benim gittigim hastanede 400 tlyi buluyor . Baska bir yer mi baksam acaba?

Kizlar ikili test icin ne kadar odediniz. Benim gittigim hastanede 400 tlyi buluyor . Baska bir yer mi baksam acaba?

canım çok pahalı, sakın verme o kadar bence..devlet hastanelerinde ücretsiz yapılıyor bildiğim kadarıyla..ben özel hastanede 25 lira verdim mesela..bence başka yere bak..

meliselacim cinsiyet bile ogrenilmis bakiyorum masallah annesinin pasasimi geliyormus
Allah hayirli evlat eylesin canim tebrik ediyorum

ayyy evey canım yaa.. doktor %60 dedi ölede kalır bence çok şükür halimize..sıra sizinkileri öğrenmede inşAllah..hepimizin evladı hayırlı olur inşAllah..

Herkese selam,bizim topiğimiz hiç ilerlemiyor göbüşdaşlarım,aslında ara ara girsek,yazsak ne güzel olur.Bizi bizden başkası anlamaz.Kızlar bulantılarınız ne alemde,benim hala çok bulanıyor.Hiçbirşey yiyemiyorum,umutsuzluğa düştüm.
Meliselacım,oğluşun hayırlı olsun inşallah.Bizimde ikili testimiz yarın bakalım.Kendi doktoruma gideceğim.Muayenehanede yapıyormuş kendisi,100 tlmiş.Çok fazla değil,hem de kendi doktorum diye onda karar kıldım.Tabi en önemlisi temiz çıkması.İnsan heyecan yapıyor....

saol bitanem..kızlar artık gelin de bizde devamlı yazalım bebeklerimizin durumlarını..canım bulantıların bu haftadan sonra azalır, çok şükür ben kurtuldum..bazen sabahları geliyor ama önceki gibi çıkarmıyorum :) bende ölecektim o günlerde, bişey yesem geri çıkıyordu, zayıflamıştım, tad alamıyordum hamileliliğimden ama şimdi iyim maşallah..12 haftada geçmeye başladı benim..seninde az kalmış, azcık daha dayan, Allah yardımcın olsun bitanem ama onu bile yaşamak müthiş bir duygu değil mi kızlar :)))

Meliselacım,hep şükrediyorum halime,ama bazen dayanmak çok zor geliyor.Senin bulantıların geçmiş şükür,doya doya ye her istediğini tatlım,inşallah benimkide geçer.

selam kızlar....
melisela ve liefde kızlar sevindim testlerin güzel çıkmasına maşallahsubhannallah..
rabbim koklamayıda nasip etsin hepimize inşallah...
meliselacım ayrıca oğluşun oluyormuş hadi hayırlısı rabbim güzel yazılar yazsın ..
tuanay inşallah seninde bir an önce geçer bulantıların...
tiny bende 130 tl ye yaptırdım testi gittiğim hastanede yapıldı....
bende dediğim gibi cuma gidicem heyecan hat safhada....
karnı belli olan varmı aranızda benim hala düz akşamları hafif kabarıyor o kadar...
kilo durumunuz ne ben hiç kilo almadım şuana kadar...

Son düzenleme:

canım inşAllah sende hayırlı haberle dönersin..amin bitanem çok saol, teşekkür ediyorum..doktor %60 dedi bakalım değişmezse oğluşum geliyor :) bu arada bende hiç kilo falan almadım, karnım hafiften öne doğru çıktı sanki, ama tam değil :)) hamile kaldığımda 60 kiloydum şimdi 58 :)

kızlar bu arada ben vitamin elevit, magvital, demir hapı maltofer ford ve birde balık yağı hapı kullanıyorum, siz neler kullanıyorsunuz?

selam canım saol iyi dileklerin için...
bende calde vita ve maltofer kullanıyorum..
balık yağınıdı cuma günü sorucam...inşalah unutmazsam

İyi geceler kızlar,bizimde bugün ikili testimiz vardı,doktor amcamız testimizi yaptı,ölçümlerini yaptı.Test sonucu bayram sonrasınaymış,ama ölçümler iyi dedi çok şükür.Bir de ben erkek gibi görüyorum dedi,ama bir daha ki gelişe kesin birsey söyleyebiliriz dedi.Sağlıklı ve hayırlı olsunda gerisi önemli değil.Bulantılarım içinde geçecek dedi.Ben de 60 la kalmıştım,57 oldum şimdi.Rabbim,isteyen herkese bu güzel duyguları yaşatsın.Allaha emanet olun canlarım,iyi geceler...

canım hadi güzel haberlerle gel inşAllah..demek seninde oğluşun olacak :) 2 tane şehzademiz olacak desene şimdiden :) tabi değişmezseler..bizim de 25inde tam kesin belli olur cinsiyeti..sağlıkla gelsinlerde inşAllah farketmez :))) kocaman öpüldünüz hepiniz..

Merhaba arkadaşlar,uzun zamandır giremiyorum nete,sizleride takip etmeye çalışıyorum.Hatırlayan varmı bilmiyorum ama bende ikiz hamileyim,14.haftam,bulantılarım azaldı,ikili testimizde iyi çıkı.Yalnız ben 11. haftada bi kanama geçirdim,3 gün hastanede yattım,sonrada evde.Raporluyum işe gitmiyorum,doktorum dinlenmem gerektiğini söylüyor,şimdi kahverengi lekelenmelerim var.Kasıklarınızda batmalar oluyormu?Bu arada bizimkilerde erkek galiba :) Birde tablonuzu bu siteye nasıl ekliyorsunuz,ben yapamadım.

selam kızlar...
nasılsınız keyifler yerindedir inşallah....
bizimde kontrolümüz vardı herşey yolunda çok şükür..
büyümüş kocaman olmuş sıpacığım..
cinsiyetimizde soyledi doktor..
rabbim bana bir erkek bebek verecek hayırlısıyla....

canımmm sağlıkla gelsin oğlun inşAllah..

Bende bebişimi merak ediyorum, kontrolümüz 25inde bizimde..İnşAllah bizimde yolundadır herşey..

NİSAN-MAYIS anneleri nerdesiniz kızlar :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…