Tüp Bebek Merkezleri 2012 nisan tüp bebek yaptıracak olanlar buraya lütfen

İstanbul, Göztepe Medical park Prof.Dr. sedat Kadanalı 3900 TL + İlaç parası

tşkler ben geçen ay başarız aşılama geçirdim bu ay tüp bebek yapmak istiyoruz ama aşılama ücretimiz 2000 tl tuttu tüp bebek fiyatlarını öğrenmek istiyorumda....inş rabbim gönlümüzdeki hayırlı olanları verir:)))

Hadi bakalım bu sayfa da güzel haberler duymak istiyorum. Hepimizin allah yardımcısı olsun...
:)

Çarşamba günü Ataşehir Memorial Cem Bey e gidicem hayırlsı ALLAH'tan hepimiz için
Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Bortwen nerde kalacaksın peki umarım yer sorununu halletmişsindir.

yaa o zaman bir an önce iyi,kaliteli bi merkez bulup tedaviye hemen başla derim...çünkü endometriozis büyüdükçe şansımız o kadar azalıyo,daha önce formdan okumuştum bayanın biri laparoskopi olmuş kisti falan alınmış doktoru 6 ay bekle hamile olmazsan öyle tüp bebek yaptırırsın demiş.beklemiş 6 ay hamile kalamayınca tüp bebek için gitmiş merkeze kisti yeniden çıkmış büyümüş falan filan doktor demiş 2.nci ameliyatı olman gerekiyo olmuş neyse diyodu işte sakın beklemeyin diye ben onu okuyunca artık ameliyattan önce başladım tüp bebek merkezi aramaya....diğerleriyle de bi görüş bakalım belki içine sinen olur.yaa rabbime hep dua ediyorum gece gündüz emeklerimizin karşılığını boşa çıkarmasın diye,çünkü geçirdiğimiz süreç çok zor maddi manevi yıpranıyosun,kimse seni anlamıyo en çokta olur gider kafana takma diyene gıcık oluyorum neyse çok uzattım dimi :))) hakkımızda hayırlısı olsun ne diyelim....

hayırlı olur inş hakkınızda olumlu sonuçlar alırsınız....sizden öğrenmek isteğim hangi şehirdeki medical parka gittiniz ve ücretini öğrenebilirmiyim

amin canim, insallah cümlemize... istanbul göztepe- 3900 ilac haric fiyati..

Çarşamba günü Ataşehir Memorial Cem Bey e gidicem hayırlsı ALLAH'tan hepimiz için
Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Bortwen nerde kalacaksın peki umarım yer sorununu halletmişsindir.

Amin canim, hepimiz icin insallah...
benim ailem türkiye'de yasiyor canim, onlarin yaninda kalicam, istanbula yakin, tedavi boyunca otobüsle gider gelirim artik

olsun canim ne uzatmasi, dök icini. ancak burda bizi anlayan insalari bulabiliyoruz
endometriozis konusunda dogru söylüyorsun; ben ocagin sonunda laparoskopi oldum kist icin ameliyat sirasinda 0,5 cm endometriozis gömüsler ama almamislar. yaklasik 3 hafta sonra kontrole gittigimde 3 cm olmustu, düsün yani ne kadar cabuk büyüyor ve o büyürken benim agridan gece uykularim kacti soguk soguk terler döktüm. o yüzden daha fazla beklemeden yaptirmak istiyorum:/
ben de sürekli dua ediyorum, Rabbim dualarimizi isitiyordur ve kabul eder insallah...

öncelikle merhaba gözde ben memnun oldum okumaya çalştm ama sanırım tüp bebek iüdüşünüyorsunuz ben şuan hamileyim rabbimn iznyle 2,5 haftalık daha ve bende tüp bebek yaptrdm senin yazdgını görnce yazmak istedm ama şunu merak ettim özel hastane nedn terch ediyorsun kendi branşında tüp bebek merkezlerini düşündnmü hiç şahsen her kafadan ses çıkıo okuyosun internetten ama yaşamadn anlamıyrsn bende bu konuda konuşmak istedm heyecanına ortak olmk istedm

merhaba, ben de memnun oldum... ayrica ilgine tesekkür ederim.. özeli secmemin sebebi, vaktimin az olusu. ben yurtdisinda yasiyorum, türkiyede sigortam yok, yani devlete gitmeye kalksam basedemem prosedürlerle ne yazik ki.. kendi bransinda merkez de bildigim kadariyla umut tüp bebekte kendi bransinda ve ben oradan randevu aldim zaten ama senin bildigin baska yer var mi istanbul'da?

ayrica hamileymissin, tebrik ederim:))))) Allah kucagina almayida nasip etsin insallah:))

ayyy ne güzel inş bizde böyle yazılar yazarız buraya:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…