çok sevindim, umarım her şey umduğumuz gibi olurkizlaaarrr, az evvel umut tüp bebekten ve medical parktan randevu aldim 9 nisana. ikisini ayni gün yapmaz zor olacak ama olsun raziyim herseye.. insallah hayirlisi olurr:)))))
rabbim kendi bebeginide kucagina almayi nasip etsin isallah canim...
hayırlı olur inş hakkınızda olumlu sonuçlar alırsınız....sizden öğrenmek isteğim hangi şehirdeki medical parka gittiniz ve ücretini öğrenebilirmiyim
İstanbul, Göztepe Medical park Prof.Dr. sedat Kadanalı 3900 TL + İlaç parası
tşkler ben geçen ay başarız aşılama geçirdim bu ay tüp bebek yapmak istiyoruz ama aşılama ücretimiz 2000 tl tuttu tüp bebek fiyatlarını öğrenmek istiyorumda....inş rabbim gönlümüzdeki hayırlı olanları verir:)))
ben de karar veremiyorum, alman hastanesi-umut tüp bebek ve medicak parkta kararsiz kaldim. almanda muayene oldum, onlar benden adet dönemimde haber vermem icin bekliyorlar ama orasi icime sinmiyor. sanki parayi maneviyattan daha önemli tutuyorlar gibi geldi, bilmiyorum icimden bir ses gotmememi söylüyor. diger ikisinide bugün ariycam kismetse. benimde acele etmem lazim, ocakta laparoskopi oldum ve endometriozis cikti sonrasinda, hizlada büyüyüor(
ankarada özel hastanelerde basarili sanirim, bircok kisi hamile kaldi mart ayinda ordan. bi arastir istersen formlarda.
hayırlı olur inş hakkınızda olumlu sonuçlar alırsınız....sizden öğrenmek isteğim hangi şehirdeki medical parka gittiniz ve ücretini öğrenebilirmiyim
Amin...........Hadi bakalım bu sayfa da güzel haberler duymak istiyorum. Hepimizin allah yardımcısı olsun...
:)
Çarşamba günü Ataşehir Memorial Cem Bey e gidicem hayırlsı ALLAH'tan hepimiz için
Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Bortwen nerde kalacaksın peki umarım yer sorununu halletmişsindir.
yaa o zaman bir an önce iyi,kaliteli bi merkez bulup tedaviye hemen başla derim...çünkü endometriozis büyüdükçe şansımız o kadar azalıyo,daha önce formdan okumuştum bayanın biri laparoskopi olmuş kisti falan alınmış doktoru 6 ay bekle hamile olmazsan öyle tüp bebek yaptırırsın demiş.beklemiş 6 ay hamile kalamayınca tüp bebek için gitmiş merkeze kisti yeniden çıkmış büyümüş falan filan doktor demiş 2.nci ameliyatı olman gerekiyo olmuş neyse diyodu işte sakın beklemeyin diye ben onu okuyunca artık ameliyattan önce başladım tüp bebek merkezi aramaya....diğerleriyle de bi görüş bakalım belki içine sinen olur.yaa rabbime hep dua ediyorum gece gündüz emeklerimizin karşılığını boşa çıkarmasın diye,çünkü geçirdiğimiz süreç çok zor maddi manevi yıpranıyosun,kimse seni anlamıyo en çokta olur gider kafana takma diyene gıcık oluyorum neyse çok uzattım dimi :))) hakkımızda hayırlısı olsun ne diyelim....
burdayim canimordamısın canım
öncelikle merhaba gözde ben memnun oldum okumaya çalştm ama sanırım tüp bebek iüdüşünüyorsunuz ben şuan hamileyim rabbimn iznyle 2,5 haftalık daha ve bende tüp bebek yaptrdm senin yazdgını görnce yazmak istedm ama şunu merak ettim özel hastane nedn terch ediyorsun kendi branşında tüp bebek merkezlerini düşündnmü hiç şahsen her kafadan ses çıkıo okuyosun internetten ama yaşamadn anlamıyrsn bende bu konuda konuşmak istedm heyecanına ortak olmk istedm
merhaba arkadaşlar bende aranızdayım....
Hadi bakalım bu sayfa da güzel haberler duymak istiyorum. Hepimizin allah yardımcısı olsun...
:)
öncelikle merhaba gözde ben memnun oldum okumaya çalştm ama sanırım tüp bebek iüdüşünüyorsunuz ben şuan hamileyim rabbimn iznyle 2,5 haftalık daha ve bende tüp bebek yaptrdm senin yazdgını görnce yazmak istedm ama şunu merak ettim özel hastane nedn terch ediyorsun kendi branşında tüp bebek merkezlerini düşündnmü hiç şahsen her kafadan ses çıkıo okuyosun internetten ama yaşamadn anlamıyrsn bende bu konuda konuşmak istedm heyecanına ortak olmk istedm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?