Topiğe hayat veren moral kaynağımız nasılsın canım iyimisin heyecan ne durumda?? keyfin nasıl??
masalcım mrb iyi olmaya çalışıyorum 10.günüm bugün.heyecandan ziyade tedirginlik var biraz bende.kendimi kötüye alıştırmaya çalışıyorum.sende ne var ne yok
biliyorum canım son aşılaman olduğunu Allah utandırmasın emeklerini boşa çıkartmasın. Ama üzülme eğer olmazsa da belki tüp bebekle sağlıklı bir gebelik oluşur ve kucağına alırsın. ben de alıştırdım kendimi tüp bebek ihtimaline. benim de sağ da tüp yok bütün güzel yumurtalar da sağ da. solda 1 tane vardı 18 mm onun da biraz şekli bozukmuşmuşmuşşşş... artık görücez. en azından tüp bebek yapılırsa her iki yumurtalığımdan da toplanabilecek yumurtalar ona bile şükrediyorum:)
amin canım inşallah hiçbirimizin emekleri karşılıksız kalmaz.bende kendimi alıştırdım sayılır
tüp bebek fikrine.artık tüple ilgili bilgi topluyorum.
günaydınlar herkese sonuç bekleyen arkadaşlarımızın Allah yardımcısı olsun inşallah bize güzel haberler verebilirler.
arkadaşlar benim aşılamanın bugün 5. günü. dün ilk defa adet olacakmışım gibi ağrılar girdi kasıklarıma.sonra da inanılmaz bel ağrısı. bu acaba tutmadığına mı işaret yoksa iyi bişey mi??
aşılamadan sonra bu kadar erken belirti hisseden var mı aranızda?
bu şekilde ağrılar hep oluyor takma kafana bunları.rahat ve sakin bir şekilde beklemeye çalış...
kızlar negatif çıktı sonucum

((( Değerim : 1
dışarı çıkıyorum hava almam lazım moralsizim. Öpüldünüz...
pelikan çok üzüldüm senin adına.çok çok geçmiş olsun.
Kızlaaarrrrrrrrrr hamiiiileeeeyyyyiiiiiimmmmmmmmmmmmmm
Allahım çok şükür ne güzel bir haber bu.inşallah sağ salim kucağına almak nasip olur.